Eternal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Suark, 28 Aralık 2004 09:15 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 27 Aralık 2004 12:57 tarihinde demiş ki: said: Suark, 27 Aralık 2004 08:15 tarihinde demiş ki: ya jet lı cok kısa kalır..Abıcım bıde mıllerla liquid aynı adam nasıl farklı aktor kullanırlarkı ..Yalan olmus o M.G.S nin sonunda anlıyoduk miller ın aynı adam oldugunu bu tarz fakeleri koymasınlarmı filme.Yani böle her gördügünüze yalan olmuş yalan olur demeyi neden görev haline getiriyosunuz anlamadım yani. Hiçmi başka filmde aynı karakteri iki rolde gorüp sonunda Oha demedin yani.Bu da o tarz bişey olucaktır. yanı adam farklı kılıklara sokulabilir.Ama iki farklı adam kullanırsan olmaz.İnsanların kafası karırşır ee bu adam mutrasyona mı ıgradı diye dusunulur. VE bu arada birşey daha ekliyim liquid snake le miller aynı degil. Miller ı öldürüp liquid snake onun kılıgına giriyo.Basından beri aynı degil yani.[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 abi spoiler denen şeyler var hem ounun hem filmin konusunu yediniz bitirdiniz.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze hakkında konuşuyor... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Warya fılm nası tutar ınanılmaz bı sey olur heralde salonlar dolup taşar[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 [spo1=Eternal]@eternal. hm tmm ozaman ben yannış anlamışım.heh.[/spo][signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Oyunu oynamadim ama merak ettim Bu Solid Snake Le Liquid Snake in arasinda bi akrabalik fln varmi sdfsd :D ?[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 azıcık gen kardeşi kendileri.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze i anlatırkene... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Oyunu oynamayanlara Metal Gear Solid in Pc versiyonunu gönderebilirim.Filmin cekilicegi m.g.s yani.Birinci olan /edit Veya Emule dan aratın önümüz yılbası ben gönderene kadar 30 kere iner. buda demo su http://www.fileshack.com/file.x?fid=428 [signature][hline]we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 28 Aralık 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ya underdogs'tan indirdim ama telsiz konuşmalarının sesleri yok. (vardı di dimi?) Acaba onları bulabileceğim bir yer var mıdır? Ya da konuşmaların kesilmediği bir versiyonun dl linki de olur.[signature][hline]Ee nolcak şimdi? [Bu mesaj Eraq tarafından 29 Aralık 2004 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hugh jackman i cok sevdigimden diil ama bu rolde onu tek gecerim.Yada unlu olmiyan birini bulcaklar.crowe hic olmaz kisa boylu bi kere onu gecktik vucudu hantal ne kadar spor yapsada o duzelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 olmaz öyle isimlerin karakterlere bu kadar uymasından bende bir fake haber izlenimi uyandırdı zaten böyle bir kadroyu aynı filmde oluşturabilirlerse ve yönetebilirlerse neyin filmi olursa olsun muhteşem olur o kadar isime de gerek yok aslında, çeksinler filmi de...[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yanlız gerlırse dırek arşivimde en ust sıeay alır dıorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 http://boards.ign.com/Metal_Gear_Solid/b5200/30017368/p1 ign forumlarında resimli ve karakter yüzleriyle karşılaştırma da yapmışlar çok uyumlu olmuşta russel crowe acep amerikan aksanıyla ingilizce konuşçakmı zor olur... bide oyundaki sesleri tiplerine uygundu acep aktörler oynasın da seslendirenler ayrı olsun daha mı güzel olur acep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 solid snake in açıkçası hangi aksanla konuştuğu çok önemli değil biraz saçma bir soru olmuş.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze i anlatırkene... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 o kadro ne be ?[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yuhhh ohannesburgeri de aşmış bu olay oha o kadar insan nasıl toplanır imkansız rüya alemi, bu kadar insanı boş bi odaya koyup film çeksen bile gider zaten millet :D[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 aaaaaa john woo olmasın hayııııııııııııııır!!!!!! ama bu kadro bence biraz abartı illaki deiğişir ama buna yakın bısey olur sonucta baya kalabalık kadroyla cekılen ılk fılm olmayacak... ama oyunculer gayet guzel gayet uyumlu sadece russel corwe gıbı etlı butlu avusturalyalı bır gencte snake ı goremıyorum[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Metal Gear Solid Türkiye sitesinde yazanı söylüyorum : http://www.mgsturk.com/mgsturkiye/modules.php?name=News&file=article&sid=14 Fake kadroymuş.Dolduruşa gelenlere geçmiş olsun. Sorun değil http://www.newzealandstory.com/mgs/ adresinde zaten yapılmışı var :) MGS: Twin Snakes - 2 saat 44 dakika MGS 2: Sons of Liberty - 3 saat 39 dakika MGS3: Snake Eater - 4 saat 12 dakika Ben izledim tavsiye ederim.Saldırın , yağmalayın! [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 09:41 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 film yapılsa her türlü giderim de yapılmasına da gerek yok zaten var bence, aralarında ortada olan bariz bi bağlantı var mı bilmiyorum da kurt russell ın oynadığı escape from new york ve escape from l.a. filmlerini izleyin benzerlikler inanılmaz :) görev konsepti aynı ve ikisindede kurt russell ın adı snake plissken. hatta mgs2:sons of liberty de solid snake, raiden'a kendini plisskin diye tanıtıyo önce filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 e bu gerekiyodu :D böyle mükemmel bir seneryo, mükemmel bir karakter ve yeni görsel efektler.. İzlemede yanında yat ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 snake pliskin degil Iroquois Pliskin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 mgs2 de snake kendini o şekilde tanıtıyo işte, escape from ny ve la deki karakterin ismi snake plisskin edik:hatta wiki deki snake plisskin başlığından said: Hideo Kojima, the creator of the Metal Gear series, has said in an interview that the character designs for Solid Snake and Big Boss were based on Snake Plissken. In the second game Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, the character Snake uses the codename "Iroquois Pliskin" early in the game, as a reference to the character. Incidents in the first half of the game also cause him to be assumed dead by many, the mission of this game is also to rescue the president. In the game Metal Gear Solid 3: Snake Eater, Naked Snake has an eye patch just like Plissken but on his right eye. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 13:47 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yav tamam ayrıntılara takılmayın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ikisinde de demissin de o bakımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 David Hayter'ın seslendirmediği Snake'e Snake demem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @Akuma: Onlar anime falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar