Desqpio Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 şu naneyi türkiye'de nereden bulabiliriz acaba? online hedelerde sağa sola bakındım ama bir şey çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 mediamarkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 amazon international shipping kısmında belkin'inki var, onu sipariş et http://www.amazon.com/Belkin-Adapter-Stereo-Headphone-Splitter/dp/B0047T79M2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1395267496&sr=8-1&keywords=3.5mm+4+Pin+to+2x+3+Pin+3.5mm+Headset+Splitter+Adapter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 elektronikçiye göster yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 @stormeagle, taksim ve forum istanbul'daki mediamark'lara bi bakayım o halde. @stimpak, bunun tam tersinin olması gerekiyor. iki çıkış, bir giriş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 oops, hakkaten. bana da lazım ya bu zımbırtıdan. mediamarkt ve sanalmarketim'e baktım, online dükkanlarında yok benzer bir cihaz. Yarın bi de mağazaya gideyim, Espark içinde 3 tane falan teknomarket var bi dolanırım bulursam haber ederim buradan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 dx'te bakınıyorum şimdi, olmazsa çin'den getirtiriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 mediamarkt online da yok. Ben optimuma yakınım mesala. Orada ki medimarkt baya büyük. Kablo bölümünde buna benzer aklına gelemeyecek kadar çok fazla kablo var. Scart to rja, 3in1 to 9in1 bilmem ne tonla kablo var küçük naylon paketlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 dx'te buldum birkaç tane. http://dx.com/p/2-x-3-5mm-male-to-female-flat-audio-cable-black-red-20cm-270079#.UyobtZ5vU-A http://dx.com/p/1-to-2-3-5mm-jack-male-to-female-audio-extension-cable-black-orange-green-271399#.UyobrJ5vU-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Bu zimbirtilar iyi guzel de ses seviyesinde sikinti oluyor. Tek basina bangir bangir dinlerken, iki kisi kisik sesle debeleniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 abi bu dinlemek icin degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 2 cikis bir giris isteyince atladim, hata olmus ozaman pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Sennheiser öldü benim, teknosa'da indirimde görünce Gerge'nin övüp durduğu filipisi aldım, zaten müziği de telefondan dinleidğim için mikrofonlu falna iyi oldu. Şimdi bu aletten de alabilirsem, pc headsetini de aradan çıkarmış olcam ehi :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 stimpak said: dx'te buldum birkaç tane. http://dx.com/p/2-x-3-5mm-male-to-female-flat-audio-cable-black-red-20cm-270079#.UyobtZ5vU-A http://dx.com/p/1-to-2-3-5mm-jack-male-to-female-audio-extension-cable-black-orange-green-271399#.UyobrJ5vU-A süpermiş. türkiye'de bulunmazsa buradan şey ettiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 bunun tam tersi olmasi gerekiyor headseti bölmek istiyorsan benim bildiğim 2 uç dişi 1 uç erkek olacak.Birde sesi böldüğün zaman güç azalacağı i.in kulaklık anfisi kullanman lazım çok azalıyor ses çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 evet doğru şundan lazım sana dx.com 3-5mm-audio-jack-splitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 corba ettiniz herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 amazon mamazon karıştırmayın ya, karaköydeki elektronikçilerde bulunur. iki türlüsü de var bende bunların lan. satayım mı tanesi 100 lira sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Harbi ya TR tamam kötü de patagonya da değil. Medimarkt de var yada kadıköyde çok rahat bulursun. Hemen amazona sarılmayın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ben kulaklığın mikrofonlu kablosu için kullanacağım bunu. bu hede ile ikiye bölüp birini kulaklık, diğerini de mikrofon girişine takacağım. 15£ olan orijinal parça şu direkt. http://assets.razerzone.com/eeimages/products/295/electra-hero-image.png ayrıca bugün taksim ve forum istanbul media markt'lara baktım yoktu böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Çare Sarıgül Dealextreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 stimpak said: Çare Sarıgül Dealextreme bir ay sonra geldi parça dealxtreme'den. taktım ettim mis gibi oldu. yönlendirme için tşk stimpak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ben unuttum ya sipariş vermeyi, başka şeyler aldım onlar geldi ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar