Glatheros Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 geçiştirmek istedikten sonra geçiştirirsin abi ısrarla. Adamın kafasında iş ilanı verirken ücret aralığı var zaten. negotiation 101 ilk fiyat söyleyen kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 DoGMeaT said: Glatheros said: Tavrın o kadar yanlış ki. Nerden başlasam bilemedim. Herkesi kendi şartlarında zannediyorsun sanırım. Zehir kusan sensin ben değilim. Tavrım üslubum kırıcı olabilir Ama dediklerimin doğruluğunu sen de biliyorsun ben de Her halükards kalbini kırdıydam özür dilerim öpüyorum gözlerinden Cmuk olayını düşün derim Saatlerini günlerini sen seçiyorsun Kodaman abilerinin sana atadığı kişilere değil, en ihtiyacı olablara yardım ediyorsun Şayet çalışırsan kötü para da kazanmıyorsun, maaşlı çalışan her avukata taş çıkarabilirsin Ya bi kere maaşlı çalışan avukat,pöfff,fakültede böyle olacağını mı hayal ediyordunuz avukat olduğunuzda,üzülüyorum cidden Saygılar ben sana ÖM den kendi durumumun senin tasvir ettiğin gibi olmadığını anlattım. Okursan anlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Bir de bunu koyan olmamış sanırım; http://www.youtube.com/watch?v=NuVKfpSQDc8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 glatheros mübaşirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 fskjdlgşlkkjsd aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 önce maaş önemli değil diyorum deyip, sonra negotiation tavsiyesi vermek garip değil mi?.. bu arada işten işe fark edebileceğini de göz önünde bulundurun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 fenris said: önce maaş önemli değil diyorum deyip, sonra negotiation tavsiyesi vermek garip değil mi?.. bu arada işten işe fark edebileceğini de göz önünde bulundurun... bunu illa dert yüksek mayışı kapızlamaksa diye söyledim. Madem mantık bu yöntem yanlış şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Glatheros said: Tavrın o kadar yanlış ki. Nerden başlasam bilemedim. Herkesi kendi şartlarında zannediyorsun sanırım. Zehir kusan sensin ben değilim. Ya işte anlat da görelim. Gerçekten merak ettim yani. Belki de hakikaten farklı istisnai bir durum söz konusu. TEL Mİ MEYBİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 oha qq topik sanıyodum drama dönüomuş :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 bu arada op'a yorum yapayım. Neden eski maaşını söylerken dürüst oluyorsun ki? ben en az 1k koyuyorum üstüne. Çünkü "eeğğ bizim bütçemiz belli patronun mercedesinin benzinini karşılamamız ve karısının pedikür masrafını sizden almamız lazım o yüzden bunu veremeyiz" tribine giricekler. İş görüşmesine girince, şu anki aldığın para + 1k diceksin. Beklentim daha yüksek diceksin malum şehir hayatı çok pahalı motivasyon hede hödö. Vericekler haliyle :p nese ben giyineyim iş görüşmesine gidiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 işe girdiğinde görüyorlar ama onu. sgk'dan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Ssk mi tam yatirmadilar abeeeyyy dersin. Hemde is degistirmek icin bahanen olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 df said: işe girdiğinde görüyorlar ama onu. sgk'dan =) e işe girmiş oluosun. Bide elden alıodum falan dersin nop. Çok yaptım yani. Hatta az önce anlaştık adamla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Suark said: df said: işe girdiğinde görüyorlar ama onu. sgk'dan =) e işe girmiş oluosun. Bide elden alıodum falan dersin nop. Çok yaptım yani. Hatta az önce anlaştık adamla =) peki senin bu mantıkla hadi sgk ya bi bahane buldun diyelim en son ayın bordrosunu istediklerinde ne diosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 DoGMeaT said: iş görüşmesinde önceki iş yerinden neden ayrıldığını soruyorlar,şartları beni tatmin etmiyordu diyor,ki öyle ordan aldığı maaşı soruyorlar,söylüyor Şu söylenmez veya yüksek söylenir iş görüşmesinde. Direk söylemesi saçmalık olmuş. Türkiye'de firmaların profesyonel olmadığını biliyorum belki işler böyle yürüyordur ama Almanya'da bir iş başvurusu yaptığınız firmaya maaşım düşük hakettiğimi alamıyorum derseniz görüşmeye bile çağırılmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bazı büyük şirketlerde önceden biliyorlar zaten ne kadar aldığını ona rağmen soruyorlar. başlıkta bence biraz fazla kişisel yorumlar dönmüş, her sektör aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bilmese bile piyasayı biliyorlar, o yüzden maaş söylerken uçmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Raistllin said: Suark said: df said: işe girdiğinde görüyorlar ama onu. sgk'dan =) e işe girmiş oluosun. Bide elden alıodum falan dersin nop. Çok yaptım yani. Hatta az önce anlaştık adamla =) peki senin bu mantıkla hadi sgk ya bi bahane buldun diyelim en son ayın bordrosunu istediklerinde ne diosun ? E elden alıyorum diyorum? Çokta fifi, zaten adamlarla anlaşmışım ve o kadar para verebileceklerini biliyorum. Yalan ortaya çıksa bile "bu parayı veremeyiz" diyemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 GEd said: DoGMeaT said: iş görüşmesinde önceki iş yerinden neden ayrıldığını soruyorlar,şartları beni tatmin etmiyordu diyor,ki öyle ordan aldığı maaşı soruyorlar,söylüyor Şu söylenmez veya yüksek söylenir iş görüşmesinde. Direk söylemesi saçmalık olmuş. Türkiye'de firmaların profesyonel olmadığını biliyorum belki işler böyle yürüyordur ama Almanya'da bir iş başvurusu yaptığınız firmaya maaşım düşük hakettiğimi alamıyorum derseniz görüşmeye bile çağırılmazsınız. Haklısın bence de bi önceki maaş konusunda çok dürüst olmaya gerek yok Ama kız bir iş yerinde calısmaya devam ederken gidip başka yerde işe başvurup "az para alıyorum" diye şikayet etmiyor Az para verdikleri için işten çıkp aradan aylar geçtikten sonra çağrıldıgı başka bir yerde söylüyor bunu,neden ayrıldın diye soruldugunda,almanyada daha farklı olabilir ama tr için çok uçuk gelmedi bana Niye hep çalışanlar alçak gönüllü olsunki,hep politically correct,hep yolunacak kaz,ben emeğime değer veriyorum,karşılığınıda istiyorum diyebilmeli çalışan Bi detay: kız en son başvurdugu bu iş için Fazla kalifiye idi,ondan istedikleri işin kat ve katını çok daha büyük ve kurumsal firmalarda elini kolunu sallıya saklıya yapıyordu,ve o işleri de ortada,ulaşılabilen işler Aynı zamanda baş vurduğu iş medya sektöründe,gecesi yok hafta sonu yok,acil haberi oluyor editi oluyor fln,böyle bir ile başvuruken para konusmak zor olmamalı Bakmayın benım bu kadar bıbıkladıgıma,ben mavi yakayım,aşçıyım Ben bi yere iş başvurusu yaparken menüyü getirin diyorum,5 dakka inceleyip sonra para konusmaya başlıyorum,beğenmessem direk topuk,bana iş çok,siz beyaz yakalar düşünsünn bu kıl işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 fenris said: yurtdışında ve burada bazı büyük firmaların ilanlarında zaten fiyat aralıkları oluyor. insanlar neyden bahsettiklerini biliyorlar. Dogru olan bu. Bizde mumkun mertebe son dakikaya kadar olayi gizli tutup acaba ucuza kapatabilirmiyiz derdindeler. Halbuki dusuk maasla ise alinan personel bir sure sonra firma icindeki dengeleri ogrenip kaziklandigini anliyor, haliyle mutsuz oluyor. Performans dusuklugu de cabasi. Ama Turkiye de insan bir kaynak olmak yerine esek olarak goruldugu icin np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 abi bodro, sgk filan denmis de uluslararasi veya cok buyuk olmayan sirketler zaten hep asagidan gosteriyorlar maaslari. piyasada gayet bilinen bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar