Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harici ses kartları? (parazit sorunu)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kablo sorunudur büyük ihtimalle, yeni kablo al. Diğer donanım niye parqzit yapsın yani? Illardır harici DAC kullanırım, yapmadı bende daha.
Mesaj tarihi:
harici yanlış yazmışım dün uykuluyken dahili olacak o.

2 tane farklı kulaklığım var ikisinde de aynı sorun var ondan kulaklık aksamında değil diye düşünüyorum.

olay şu oyun açınca arkadan ince bir gürültü geliyor.
Mesaj tarihi:
parazit dediğin buzz sound dedikleri şey mi?arkada devamlı ince rahatsız edici bi ses mi?

usb kulaklık vardı thermaltakein, denemediğim halt kalmadı, elektrik hattını bile değiştirdim, toprakladım falan geçmedi.iade ettim kulaklığı normal jacklı bi kulaklık aldım rahatım.

edit: he sende komple problem varmış, yine okumadan atlamışım

edit2: a yok kulaklık yazmışın son msjında.geri alıyorum editimi
Mesaj tarihi:
tam öyle değil her zaman yok. oyuna girince mesela loading bölümlerinde artan ama genel olarak yük altına girdiğinde artma eğilimi gösteren gürültüler oluşuyor. tek bir sinyalden daha çok birden çok gürültülü ses geliyor kulağıma.
Mesaj tarihi:
usb den bağladığın zımbırtılarda oluyor. Topraklı hat falan diyorlar ama yok çözülmüyor ya. Benimde usb bir kulaklığım vardı cızırtı yapıyordu sürekli. Sonra bios ayarlarından USB battery charge mi ne öyle bir ayarı vardı onu kapatınca bir düzelme olmuştu. USB de ki fazla elektrikten mi neyden oluyor bilmiyorum artık.

http://i.ytimg.com/vi/XFczfXiXbzA/0.jpg
  • Yeni Oluştur...