Certhas Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 şu anda creative sound blaster z kullanıyorum ancak ara sıra diğer donanımlara bağlı olarak parazit sesler duyuyorum. bunu aşabilmek için ne yapmak gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Kablo sorunudur büyük ihtimalle, yeni kablo al. Diğer donanım niye parqzit yapsın yani? Illardır harici DAC kullanırım, yapmadı bende daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Hariciler kasadan uzakta oldugu icin dahililere gore daha az oluyo aslnda. Ses kartina bagli alette olmasin problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Ses kartının ve kulaklığın, hoparlorun kablosunu değiştir. Olmadı temiz kulaklık ile filan dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 harici yanlış yazmışım dün uykuluyken dahili olacak o. 2 tane farklı kulaklığım var ikisinde de aynı sorun var ondan kulaklık aksamında değil diye düşünüyorum. olay şu oyun açınca arkadan ince bir gürültü geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 parazit dediğin buzz sound dedikleri şey mi?arkada devamlı ince rahatsız edici bi ses mi? usb kulaklık vardı thermaltakein, denemediğim halt kalmadı, elektrik hattını bile değiştirdim, toprakladım falan geçmedi.iade ettim kulaklığı normal jacklı bi kulaklık aldım rahatım. edit: he sende komple problem varmış, yine okumadan atlamışım edit2: a yok kulaklık yazmışın son msjında.geri alıyorum editimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 tam öyle değil her zaman yok. oyuna girince mesela loading bölümlerinde artan ama genel olarak yük altına girdiğinde artma eğilimi gösteren gürültüler oluşuyor. tek bir sinyalden daha çok birden çok gürültülü ses geliyor kulağıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ground noise dur o. kasayı psu yu değiştir. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 psu mu ? naptın eşref kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Esh said: ground noise dur o. su yabancıların 3 dişli fişleri varya, o çözüyormuş sorunu sözde.hattı değiştirdim ben yine de bi işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 usb den bağladığın zımbırtılarda oluyor. Topraklı hat falan diyorlar ama yok çözülmüyor ya. Benimde usb bir kulaklığım vardı cızırtı yapıyordu sürekli. Sonra bios ayarlarından USB battery charge mi ne öyle bir ayarı vardı onu kapatınca bir düzelme olmuştu. USB de ki fazla elektrikten mi neyden oluyor bilmiyorum artık. http://i.ytimg.com/vi/XFczfXiXbzA/0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 audiophile grade usb kablosu al? wireworld ultraviolet falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar