serjuhan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Şu maçta kötü oynuyoruz ama hala gelip abuk subuk mesajlar yazanlar var. Farkında değiller galiba Şampiyonlar Liginde son 16da Chelsea ile oynuyor Galatasaray. Bir de adamların kadrosu çok üstün akıyor hibneler.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 "Tatar Ramazan" said: Kürt Seyit ve Şurayı da yediler şu dandik maç için meh Dünya gözüyle cl maçı izliyosun la bol gollü hem de.
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 2 gün önce karabükle ondan önce rizeyle oynadık burak yine maldı. çelsi maçı olması değil olay sdfs
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Puştlar istanbulda kandırmış bizi, bricde dayadılar köprünün bi ayağını.
guernica Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 takımı eleştirmeye gönlüm el vermiyor ya. tek tek baksan, heriflerin kalitesine yakın olduğumuz tek pozisyon kale, geri kalan yerlerde en az 2 gömlek fark var arada. durum böyle olunca da potansiyelinin üstünde oynaması gerekiyor oyuncuların ama potansiyeline yakın oynayan bile olmayınca pozisyon dahi bulamıyoruz.
sardalya Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Adamlar iyi oynuyorlar, biz de bi o kadar kendimize gelemedik
Catze Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Torku konyaspor a 5 atarsiniz uzulmeyin ;P
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 chelsea yargilayinca hemen tatlisu fmcileri dokulmus ortaya dsfsd lan takimin ismi belli cismi belli, bi sneijder bi yarim bardak drogba bi melo bi de muslera var iste 4 adama karsi butun oyunculari world class chelsea var karsida yenmeleri gayet dogal hemen 3. lig takimina donusturuyorlar soyle maclardan sonra
madcow Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ya chelsea ye yenilelim zaten ama bu kadar kotu oynamayalım bu kadar isteksiz bi takım izlemek istemiyorum ya. Oyle iman gucu de istemiyorum mantıklı adamlar istiyorum tum dunyanın seni izledigim bu sezonki son macına cıkıyosun tum herseyini sahaya nasıl vermezsin.
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 uefa kupasını amatör lig takımlarına karşı mı aldınız? niye şimdi çelsi iyi abi çelsi iyi ondan hep triplerine girdiniz ben anlamadım
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 abi ikinci golde tüm takım uyudu var mı böyle gol yemek ya. bozulduğum nokta o.
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 selçuk'a laf edenler, voleybol izlemeye başlayın bence ya. dostum adam önceki seneler bu pozisyonda oynamıyordu, daha aktifti. o yüzden daha başarılı gibi görüyorduk. yine çok koşup topu ortada ayakta tutmaya çalışıyor. önceki senelerde selçuk'un yaotğını sneijder yapıyor şu an. selçuk'un önceki senelerine kıyaslarsak başarısız diyeceğimiz bi performansına bayılıyoruz şu an. çünkü adı sneijder. maçta da harika oynadık bence. saçma goller yedik konsantre ie alakalı. maç başı ve maç sonu. bu oyunda değişecek tek şey drogba --> umut'tur. oradaki harika seyircimiz türklerin performansını şu an minimum 3 e katlatıyordur. drogbra chealsea taraftarıyla sevişiyor. zaten bedelsiz yollicaz bare akıllı ol ayağı yapalım
sardalya Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Aynen sadece yenilmek degil, kotu oynuyoruz bunu duzeltsinler en azindan pls
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Adamlar çok iyi oynuyor ve savunmada çok sağlam duruyorlar. Bu da bizi çok kötü gösteriyor.
Catze Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 SeaGle said: 53' ve 77' de gol var basın bahse. Bir Türk takımı klasiği 89 da yemezseniz darılırım.
madcow Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bu bizi kotu gostermiyor biz zaten kapalı savunmalara karsı 3 senedir hucum etmeyi beceremiyoruz. ayrıca cuk kadar wilian ın omuz omuzada yapıstırıp gectigi bi takımımız var cok huzunlu. turkun gucu.
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 şu ontivero'yu ligde niye oynatmıyoruz lan. bize öyle adam lazım yere yakın topu alıp giden.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 mancini de mi bıraktı ya eskiden oyuncu değiştirdi taktik filan yapardı
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 3. dakikada golu yiyince concede vote basti mancini ama kimse yes demedi.
Öne çıkan mesajlar