Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C.L. 2. Tur Chelsea - Galatasaray 18/03/2014 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en iyisiniz avrupada tamam. ama türkiyenin en iyisi değilsiniz. biz sizden daha iyiyiz. o zaman biz avrupanın en iyisinden daha iyiyiz.

ya gerçekten mantıksızlığınız troll'lerken bile insanı çıldırtabiliyo lan, egemen bağış'tan bir iki ayet okuyun siz.

ha bu arada biz 4 yılda bir turnuvaya katılıp, onda da yarı final oynuyoruz istatistiklere göre.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

bi aralar?

Bu sene Avrupanın en iyi 16 takımı say desek?

Son iki yılda avrupa liginin zirvesinde kimler var desek mesela bir Fransız/ispanyol/alman futbol severe GS adını duyar mısın duymaz mısın?

Burada bak dikkatini çekerim, diğer Türk takımları ile kıyaslama yapmıyorum. AVRUPANIN EN İYİLERİ diyorum. ŞU ANDA diyorum.

5-6 puanla gruptan çıkan gs'den daha büyük takımlar var avrupada 12-13 puanla elendiler..

geçen sene avrupa ligi kalitesinde bir gruptan çıkınca allah sanmıştı yine gs kendini.

braga'ya bir önceki sene EL'ye yüzlerine bakmadan tokat attık geçtik.
Cluj'un adını 2.kez duyduk bu mu CL grubu ?

bu sene tarihin en düşük puanı ile gram oyun oynamadan - averaj ile gruptan çıkan bir takım mı çok başarılı ?

kar yağmasa 3gün 3 gece kazanamayacağı maçı kazandı gs.

acı gerçekler bunlar malesef
Mesaj tarihi:
ya bu arada son 2 yılda avrupanın en iyi takımlarını say dediğimde galatasarayı sayan fransız/alman/ingiliz varsa ağzını tokatlarım onun lan, bu kadar salak olunur mu?
Mesaj tarihi:
başarıdan değil, yeterlilikten konuşuyosak,

gs yeterli gözüküp yetemeyen bi kadroya sahip.

lan beşi,ktaştan 4 kat değerli takımın var , ilk maç burakın kendini atmasıyla berabere kalıp ikinci maç danynin penaltısıyla 1-0 zor yeniyosun.

sonra kendine kainat takımı diyosun vs.

avrupa başarısı tartışılmaz, helal olsun.

ama gel gelelim yeterlilik konusunda sıkıntı büyük.
Mesaj tarihi:
vallahi seneye de çıkabilir gs gruptan, gruba bağlı sonuçta.

gs'yi en iyi takımlar arasında sayabilmek için kafadan çıkar diyebilmemiz gerek ama malesef ülkeden hiç bir takım o seviyeye gelemeyecek gibi duruyor.

dediğim gibi EL'de daha zor gruplar vardı.

Hep aynı örneği veririm. milli takım dünya kupasında yarı final oynadı, sonra 3 tane turnuvaya katılmadı, sonra Avrupa şampiyonasında yari final oynadı, sonra bir 3 tane daha turnuvaya katılmadı.

bu tesadüfi başarı demektir işte.

seneye gs çıksın o zaman 3 senelik başarılı bir periyot deriz, avrupanın en iyi 16 takımından biri ? lol - averaj ve en düşük puanlardan biriyle çıktı gs napoli 12 puanla elenirken
Mesaj tarihi:
Amaç en yüksek puanı toplamak değil ki canım kardeşim, dört takımın en iyi ikisi olmak. Napoli BAŞARAMADI, ama gel gör ki Galatasaray BAŞARDI. Hem de en zor grup denen gruptan çıktı. Juve'yi eledi. Eleme maçı olsaydı o iki maç gene de eliyordu. Kapiş?

Hadi toplantıya gitmem lazım benim.
Mesaj tarihi:
Esh said:

lan beşi,ktaştan 4 kat değerli takımın var , ilk maç burakın kendini atmasıyla berabere kalıp ikinci maç danynin penaltısıyla 1-0 zor yeniyosun.

tarihte kayma yaşamış klasik beşiktaşlı
Mesaj tarihi:
yamyam united ile gs farklı klasmanın takımları.

ama napoli ile gs ayni ligin aynı klasmanın takımları ise eğer bir kıyaslama yapmak mantıklı değil mi ?

bu arada olympiakos bu akşam tur atlarsa hem gs'den hem ManU'dan büyük takım olacak sizin basit mantığınıza göre.
Mesaj tarihi:
33 sayfalık başlıktaki 4 mesajim için bu kadar göz yaşına gerek yoktu :/

33 sayfalık oyun da yoktu. gs'nin isabetli şutu yoktu, sahada takım da yoktu.

siz burda ne konuştunuz onu da merak ettim bu kadar rezil bir takım için. zaten son 2-3 sayfayı okuyup ona göre yazdım.

en büyük olympiakos başka büyük yok
Mesaj tarihi:
sacmalamakta cigir acip sonra gozyaslari huehuehue demek de ustune tuy dikmek oluyor herhalde :D

adam bolumde kimse tarafindan ciddiye alinmadiginin da farkinda degil. cok sakat var durumuna dusmedigine sukretmesi lazim ama tabi fistik atmadan da duramiyoruz. pzero falan yine kendinin bilincinde bir yere kadar hakkini yedik bunca zaman bence.
Mesaj tarihi:
fizban said:

en iyisiniz avrupada tamam. ama türkiyenin en iyisi değilsiniz. biz sizden daha iyiyiz. o zaman biz avrupanın en iyisinden daha iyiyiz.

ya gerçekten mantıksızlığınız troll'lerken bile insanı çıldırtabiliyo lan, egemen bağış'tan bir iki ayet okuyun siz.

ha bu arada biz 4 yılda bir turnuvaya katılıp, onda da yarı final oynuyoruz istatistiklere göre.

Avrupa klasmanına bakarsak şike yoktur orada,ancak Türkiyeye bakarsak herşey ortada,alkışlar fenerbahçe için hasgdasdfa
Mesaj tarihi:
son yılların en sıkıcı maçıydı sanırım

galatasaray bana göre kötü oynamadı, çünkü top oynamadılar. oynamadıkları için de iyi kötü demek saçma. kendi sahalarında top çevirdi adamlar.
Mesaj tarihi:
bizimkilerin yapabilceği bişey yoktu. oyuncular arasında bariz bi seviye farkı var. normalden kötü oynuyo gibi gözükmemizin nedeni mourinhonun it gibi pres yaptırıp pas yaptırmaması. orta saha ve defansı kalabalık tutunca zaten karabüğe bile gol atamayan bi takımız. top bizdeykende onlardaykende at gibi koşan oscar willian herifleri 4-5-3 oynattı, topu kaptıkları gibi oscar willian eto hazard bizim basede spawn oldular o yüzden allaha sığınıp hücumda yapamadık tam olarak otobüs çekmedikleri için.
  • Yeni Oluştur...