Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C.L. 2. Tur Chelsea - Galatasaray 18/03/2014 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hiçbiri tahrik unsuru içermeyen, düzeyli yorumlar.

her şeyi anladım da bunu niye paylaştın:

Biyik said:

hayro 2 goals
gs wins

ne güzel "gs wins" yazmışım işte, 2-2 olsun demişim.
şaşırdınız, gs taraftarlığı değil bu, fb nefreti.
Mesaj tarihi:
haftalar önce burada aslan kesiliyordu oldboyz ekibi, yıldızlar kadronuzla anca turkiye kupasını alırsınız dedigimde görüşürüz mesajları verilmişti.

galataZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAray
Mesaj tarihi:
yooo ben hiç bir gs li görmedim bu turu geçeriz diyen.bir iki kişi vardı onlarında takan yok zaten

ayriyetten selçuk ve burak ın yatıcak yeri yok.selçuk gene 18 i zorlar ama burak ın bu saatten sonra 18 e bile alınmaması gerekir
Mesaj tarihi:
bu turu gececegine inanan gs'li varsa zaten muhtemelen cocuklugunda da astronot olacagina falan inaniyordur. turkiye - estonya maci gibi bir sey guc dengesi olarak.
Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:

haftalar önce burada aslan kesiliyordu oldboyz ekibi, yıldızlar kadronuzla anca turkiye kupasını alırsınız dedigimde görüşürüz mesajları verilmişti.

Türk futbol tarihinin en başarılı kadrolarından biri bu yıldızlar kadrosu ki? İki yıl üst üste gruplardan çıkan, bi kaza bela olmazsa üç yıl üst üste CL gruplarında, en üst düzey futbol takımları ile oynayan takım olacak. Daha ne yapsın? Bir de böyle bi gruptan çıktı yani Juve'yi falan geçip.

Taraftarı "aslan kesilebilir" bu takımın çünkü en azından son on yılın en iyi kadrosu bu Türkiye'nin.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Robert_Poche said:

Türk futbol tarihinin en başarılı kadrolarından biri bu yıldızlar kadrosu ki? İki yıl üst üste gruplardan çıkan, bi kaza bela olmazsa üç yıl üst üste CL gruplarında, en üst düzey futbol takımları ile oynayan takım olacak. Daha ne yapsın? Bir de böyle bi gruptan çıktı yani Juve'yi falan geçip.

Taraftarı "aslan kesilebilir" bu takımın çünkü en azından son on yılın en iyi kadrosu bu Türkiye'nin.

ahaha. hakediyorlar valla. hala kendilerini kandırıyor adamlar.
Mesaj tarihi:
görende 3. alt kümeden bir takıma kaybettik sanıcak ahahahaha abi şuan ingiltere nin en iyi takımına avrupanın en iyi 16 takımı arasına girerek kaybettik.

ne yani ŞL almamız falan mı gerekiyordu da bizim mi haberimiz yok?
Mesaj tarihi:
barbu said:

umarım buraklar sabriler hiçbir zaman ayrılmaz kadronuzdan.

EN İYİ oldukları dönem geçince daha alt düzey takımlara giderler, veya kaptan bülent gibi galatasaray'da futbolu bırakırlar. Gol kralımızla ve efsane kaptanımızla dalga geçmeniz onların değerini SPOR SEVER insanların gözünde düşürmez.

Final oynayıp kaybetseydi de zaaa çekecek bir zihniyetle neyi konuşuyorum ki?
Mesaj tarihi:
HEr şey hayal etmekle başlar. Şampiyonlar ligi kupasını kaldırsa galatasaray sarı kırmızı atkılarla sokaklara dökülür mü sence fener taraftarı?

Ben cevap vereyim: Sadece sporsever olanları.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

barbu said:

umarım buraklar sabriler hiçbir zaman ayrılmaz kadronuzdan.

EN İYİ oldukları dönem geçince daha alt düzey takımlara giderler, veya kaptan bülent gibi galatasaray'da futbolu bırakırlar. Gol kralımızla ve efsane kaptanımızla dalga geçmeniz onların değerini SPOR SEVER insanların gözünde düşürmez.

Final oynayıp kaybetseydi de zaaa çekecek bir zihniyetle neyi konuşuyorum ki?

spor seven birinin zaten burakla alakası olmaması lazım. argumanın yanlış. bir de ciddi ciddi yazmış ahahah
Mesaj tarihi:
hayal kurmanın alemi yok bu takımın görebileceği en üst seviye bu işte.geçen yıl biraz şansında yardımıyla çeyrek finale kadar çıkmıştık ama üstünü görmek imkansız.görüyoruz üst düzey bir takım gelince bizle çocukla oynar gibi oynuyor.

3 gün sonra arsenal maçı var chelsea nin yoksa gene bi 4-5 atarlardı fazla zorlamadılar 2-0 olunca maç.1-0 iken deli gibi pres yapıyorlardı maç 2-0 olunca bıraktılar maçı
  • Yeni Oluştur...