Biyik Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 hiçbiri tahrik unsuru içermeyen, düzeyli yorumlar. her şeyi anladım da bunu niye paylaştın: Biyik said: hayro 2 goals gs wins ne güzel "gs wins" yazmışım işte, 2-2 olsun demişim. şaşırdınız, gs taraftarlığı değil bu, fb nefreti.
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 şşş durun bi saniye ana bacı karıştırdılar
Liebe Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Beyler Mithat ın ağız burun kırdık, çok temiz dövdük Şişli etfale bıraktık. Durumu iyi selamı var sizlere.
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Bu Bıyık sade gündemde ortalığı kirletiyor sanıyordum. Futbola da girmeyeymiş iyimiş. Mithat'a hak vermek zorunda kalıyorum şu adam yüzünden.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Bir şey söylememiş ki adam yukarıdaki postta yapılan alıntılarda.
kavurma Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 aquila said: 3. dakikada golu yiyince concede vote basti mancini ama kimse yes demedi. maçın özeti
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 haftalar önce burada aslan kesiliyordu oldboyz ekibi, yıldızlar kadronuzla anca turkiye kupasını alırsınız dedigimde görüşürüz mesajları verilmişti. galataZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAray
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 yooo ben hiç bir gs li görmedim bu turu geçeriz diyen.bir iki kişi vardı onlarında takan yok zaten ayriyetten selçuk ve burak ın yatıcak yeri yok.selçuk gene 18 i zorlar ama burak ın bu saatten sonra 18 e bile alınmaması gerekir
Biyik Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 bu turu gececegine inanan gs'li varsa zaten muhtemelen cocuklugunda da astronot olacagina falan inaniyordur. turkiye - estonya maci gibi bir sey guc dengesi olarak.
sostizm Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Robert_Poche said: haftalar önce burada aslan kesiliyordu oldboyz ekibi, yıldızlar kadronuzla anca turkiye kupasını alırsınız dedigimde görüşürüz mesajları verilmişti. galataZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAray Türk futbol tarihinin en başarılı kadrolarından biri bu yıldızlar kadrosu ki? İki yıl üst üste gruplardan çıkan, bi kaza bela olmazsa üç yıl üst üste CL gruplarında, en üst düzey futbol takımları ile oynayan takım olacak. Daha ne yapsın? Bir de böyle bi gruptan çıktı yani Juve'yi falan geçip. Taraftarı "aslan kesilebilir" bu takımın çünkü en azından son on yılın en iyi kadrosu bu Türkiye'nin.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 sfgasd en iyi kadro büzüüüüüüüm amaaaa. ok
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 sostizm said: Robert_Poche said: haftalar önce burada aslan kesiliyordu oldboyz ekibi, yıldızlar kadronuzla anca turkiye kupasını alırsınız dedigimde görüşürüz mesajları verilmişti. galataZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAray Türk futbol tarihinin en başarılı kadrolarından biri bu yıldızlar kadrosu ki? İki yıl üst üste gruplardan çıkan, bi kaza bela olmazsa üç yıl üst üste CL gruplarında, en üst düzey futbol takımları ile oynayan takım olacak. Daha ne yapsın? Bir de böyle bi gruptan çıktı yani Juve'yi falan geçip. Taraftarı "aslan kesilebilir" bu takımın çünkü en azından son on yılın en iyi kadrosu bu Türkiye'nin. ahaha. hakediyorlar valla. hala kendilerini kandırıyor adamlar.
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 umarım buraklar sabriler hiçbir zaman ayrılmaz kadronuzdan.
sostizm Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Ama'sı yok, en iyi kadro ve haklı olarak taraftar gurur duyuyor.
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 sdfdfg şu GS de olmasa türk takımlarının esamesi okunmayacak avrupada. - averaj rekorları 8-0 lar falan hariç tabi
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 görende 3. alt kümeden bir takıma kaybettik sanıcak ahahahaha abi şuan ingiltere nin en iyi takımına avrupanın en iyi 16 takımı arasına girerek kaybettik. ne yani ŞL almamız falan mı gerekiyordu da bizim mi haberimiz yok?
sostizm Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 barbu said: umarım buraklar sabriler hiçbir zaman ayrılmaz kadronuzdan. EN İYİ oldukları dönem geçince daha alt düzey takımlara giderler, veya kaptan bülent gibi galatasaray'da futbolu bırakırlar. Gol kralımızla ve efsane kaptanımızla dalga geçmeniz onların değerini SPOR SEVER insanların gözünde düşürmez. Final oynayıp kaybetseydi de zaaa çekecek bir zihniyetle neyi konuşuyorum ki?
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 geçen sene biri gaza gelip "bu sene yarı final seneye final" falan yazmıştı da, ondan ayar oldu insanlar.
sostizm Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 HEr şey hayal etmekle başlar. Şampiyonlar ligi kupasını kaldırsa galatasaray sarı kırmızı atkılarla sokaklara dökülür mü sence fener taraftarı? Ben cevap vereyim: Sadece sporsever olanları.
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 sostizm said: barbu said: umarım buraklar sabriler hiçbir zaman ayrılmaz kadronuzdan. EN İYİ oldukları dönem geçince daha alt düzey takımlara giderler, veya kaptan bülent gibi galatasaray'da futbolu bırakırlar. Gol kralımızla ve efsane kaptanımızla dalga geçmeniz onların değerini SPOR SEVER insanların gözünde düşürmez. Final oynayıp kaybetseydi de zaaa çekecek bir zihniyetle neyi konuşuyorum ki? spor seven birinin zaten burakla alakası olmaması lazım. argumanın yanlış. bir de ciddi ciddi yazmış ahahah
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 hayal kurmanın alemi yok bu takımın görebileceği en üst seviye bu işte.geçen yıl biraz şansında yardımıyla çeyrek finale kadar çıkmıştık ama üstünü görmek imkansız.görüyoruz üst düzey bir takım gelince bizle çocukla oynar gibi oynuyor. 3 gün sonra arsenal maçı var chelsea nin yoksa gene bi 4-5 atarlardı fazla zorlamadılar 2-0 olunca maç.1-0 iken deli gibi pres yapıyorlardı maç 2-0 olunca bıraktılar maçı
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 kadrosunda sabri ve emre çolak olan bir takımın türkiye liginde en üst düzey olmasının imkanı yok
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ha bir de hala fatih terim diyenler varsa mümkünse futbol bölümünden banlansın
Öne çıkan mesajlar