Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi sırf demirci, marangoz diil ki olay, koca arsanın ortasına çadır koyunca, büyük bina yapacak yer kalmıyo bazen.
hadi onu geçtim yerimiz var. çok uzak kalıyo iş yapacak yerler birbirine bazen bu yüzden. yer olmamış mason solda bi yerde kalmış bu yüzden mesela.
Mesaj tarihi:
adamların plot düzeni kötü çünkü

tasarım hatası var ve şu noktadan sonra düzeltemezler

yapacakları şey YxZ oranlarını değiştirecekler binaların

şu an 9x9 falan olan binalar var atıyorum (attım), öküz gibi yer kaplıyor, onları 3x3'e düşürecek, sorunlar bitecek

bir yere refineları dizeceksin, diğer yere craftları
Mesaj tarihi:
açıkçası bu haliyle uzun vadede büyük bayışlar yaşanacak gibi. bir pickaxe'ın ömrü yaklaşık 200 vuruşluk bunları depolayacağın banka ve çadır toplamında içlerine hangi birisini koyacaksın? zırhları mı, silahı mı, resourceları mı?

bu stationların birleşmesi ve alanlarının küçültülmesi gerekiyor.
Mesaj tarihi:
store problemini yeni ev tipleriyle çözmüşler 20-30 slotlu chestler var son derece yeterli, daha fazlasını da para ile satacaklar işte.

problem evlerin boyutunun saçma sapan büyük alanların çok küçük (kullanılabilir alanların) olması.
Mesaj tarihi:
Selamlar ,
Resmi siteden hesap aldim ama key icin bir sure bekletecekler sanirim . client download vb newbei konularinda yonlendirmenizi rica ediyor, baslikta yazanlari okumaya geri donuyorum
Mesaj tarihi:
Mortis said:

harita tasarımlarını düzeltmişler mi biraz da olsa

yoksa böle abuk subuk yerlerden dolanio musun yine koridor mod

değişmez abi o şu noktadan sonra

adamların bu yönde bir eğilimi bile yok
Mesaj tarihi:
bir iki sorum olacak,
evimi nereye kurayım? guildçe ev kurduğumuz bir yer var mı?
t3leri pvp zone olan haritalarda mı buluyoruz?
fazla eşyalarımı ne yapayım?
  • Yeni Oluştur...