Goarth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Türkiye'nin en çok para yatırdığı yer ordudur[signature][hline]
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Deli_Haci, 26 Aralık 2004 01:35 tarihinde demiş ki: Bu sene de Diyanet Milli Savunmadan fazla ödenek ve personel alırken, sanıyorum giderek bizi Allah koruyacak, TSK değil :) Amin amin :))))))))))))))))[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj CraftedbyMalibu tarafından 26 Aralık 2004 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 beyler rusyayı abartmayın rusya son yılalrda ordusunu yuzde 60 azalttı bılıme ve ekonomıye verdı kaynaklarını ve belını odgrultmaya calıstı çinliler desenız adam cok ama dısıplın yok gecmıste oldugu gıbı cın sayısına guvenıyor sadece baska bır ordu dısıplını yok yada savas amacı yok kendı halınde takılıyor agırlıklı hındıstan ıse abartmayın dıyorum kara kuvvetlerınde bırıncıyız dıyorum dunyada , tarıhte gerılla taktıgı kullanarak savas kazanan tek orduyuz o yuzden cok guclu Amerıkanın pek bır ehemmıyetle ozene bezene egıttı yesıl berelıler bızde sayı fazlasından orduevı korumalarında kullanılıyor mor berelı dıye bır olay ıcad ettık her bakımdan yesıllerden daha ustun olan ozel harıkat tımlerımız o cafcaflı denız pıyadelerınden daha ıyıler operasyon olarak turk helıkopterını ABD helıkopterı gıbı gosterıp yardım beklıyen terorıstlerın kafasına bomba atmayı akıl edebılcıek kac mıllet var sorarım sıze :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ya benım bıldıgım Amerıka hariç nerdeyse hiçbir ulkenın kendi tankını uçağını vsvs yapamamasıdır. Yanı atıyorum tankın motoru burda yapılıyorsa kaportası(yok artık :))almanya da yapılıyordur. Acep dogrumu?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Türkiye herhangi bir nedenden dolayı herhangi bir ülkeyle savaşa girerse ya dünya savaşı olur yada hristiyan - müslüman savaşı olur.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bu devirde zaten savaş mavaş olmaz.Aptallıktır yani hiç bir taraf kazanamaz ki.. Yapıcaksan emp kullanıcan,Tank degil arkanda bir hacker ordusu olcek,ozel adamların mısyonerlerın olcak kı adamları içten ayartabılesin.Yoksa ooo tank mank ucak hikaye..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
magecy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bence bizde olup onlarda olmayan en kuvvetli silah vatan aşkıdır , vatan için canımızı seve seve vermemizdir..[signature][hline]Image is everything, so play with it.
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 HER ŞEKİLDE BİZ İÇMEMİZE BAKARIZ[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Prawler aman sarhossun tamam ama bı dene topıc acmıssın oraya lutfen :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Tekrar ediyorum ki Ha, şimdi komedi gibi sayılıyor. Düşünebilir misiniz ki, Beşiktaş'ta Nuri Demirağ'ın tayyare fabrikası vardı, Beşiktaş'taydı. Anadolu'da tayyare fabrikalarımız vardı, biz tayyare ihraç ederdik, uçak. Türkiye o dönemde bile bunları yapabiliyordu, Türkiye böyle bir mantık içindeydi. Bu ne zaman çatladı? İkinci Dünya Savaşı'nın sonundan itibaren başladı çatlamaya. İkinci Dünya Savaş'ın sonunda başladı. Çünkü bizim savunma sanayii imkânlarımızı ortadan kaldılar. Uçak yapan Türkiye şimdi helikopterlerinin bir yönetim bilgisayarını bize yaptırmıyorlar. Şimdi "Savaşan Şahin" dediğimiz F-16 savaş uçaklarının düşman tanımlama sistemi denen küçük bir parçası varmış, onlar Türkiye'ye verilmiyor artık. Niye? Savaşta birbirini vursun diye; düşman tanımlama sistemi. Belki, tabiî bunlar askerî cenahta araştırılmıştır, yapılmıştır, kamuoyuna açıklanmadı ama, belki bir savaş durumda bunu bizimkiler de, bizim bilim adamlarımızda üretip takmış olabilirler. Ama Avrupalı, Amerikalı bu uçağı, başka parçalarını bize satar öğretirken bunu vermiyor. Vermiyorlar ama, şimdi şurası da gerçek; işte bu tarafı zaten Türkler'in onları deli ediyor. Türkler'e bunları vermiyorsunuz siz, birdenbire bayram günlerinde, gazetenin birinde bir haber çıktı, "Arian roketini Türkiye imal ediyorlar." Ediyoruz. Biz aynı zamanda şimdi karadan 200 kilometreye vuran roketleri de yapıyoruz, yaptık, bunların denemelerini de yaptık da basınımız lüftedip bahsetmiyor bunlardan nedense... Aman, bahsetmemek daha iyi, yabancı düşmanları daha çok çekeriz. Bunlardan bahsetmek hem iyi hem kötü. Yani Türkiye bunları yapıyor. Bu da neden oluyor? Çünkü Türkler'de devlet bilinci var, bizim tarihimiz bu. Benim Avrupalılara -sık sık tekrarlarım- en çok şaka yaptığım şey budur, "kaç devletin var" diye sorarım. Çünkü, en kabadayısının bile iki devletten, üç devletten fazlası çıkmaz, bizde 17-18 tane falandır. Boş zamanlarımızda devlet kuruyoruz, başkaları yıkıyor, biz devletler kuruyoruz. İnşallah bu son devletimizi kimse yıkamaz. Şimdi Jan Poyro'nun bir kitabı vardır "Türkler'in Tarihi" diye, o kitap çok enteresan bir kitap. "Türkler'in tarihinin en kötü dönemi 19.yüzyılın sonu, 20.yüzyılın başıdır. Çünkü bir devlet kalmışlardı, o da dağılıyordu" diyordu. Fakat kitabı bitirirken şöyle bir varsayım yapmıştı, "Yeni gelen yüzyılın sonunda Türk devletleri çoğalabilir" diyordu; şimdi 6 tanedir. Ama, tıpkı bizim ve sizin bu geçmişteki açıklamaları bir araya getirmemiz, onları sentezlememiz gibi o 6 tane Türk devletinin de ortak bir bilinç etrafında birleşmemesi durumunda hiçbir anlam taşımaz. Avrasya bilinci diye bir bilinç var... Sana katılıyorum Deli Hacı.. F-16 konusunda çok önemli bence.. Deli Hacı ve paticik üyeleri, F-18 vardı ABD'de.. bize kesin vermezler F-18, F-16'dan daha üstün durumdadır. Sekiz tane F-16'yi biçip geçer yani yok eder. Eğer Türkiye, Amerika ile arasındaki hava savaşı çıkarsa Türkiye savaşa kazanamayacağı kesin görüşte.. Hava için bizim çok önemlidir Hava desteğimiz yoksa kara kuvvetlerimiz işe yaramaz. Neysee[signature][hline]Tarih Türkler'de başlar Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ya arkadaşlar yk teknoloji meknoloji diyosnuz aha amerika ıraka saldırdı o kadar super guc teknoloji adamlar daha drenişcilerle ugrasamıyolar her gun 10 larca askerını kaybeetıyolar kı dusunun ırakın nufusu turkinin %20 si bile değil. o kadar nufusu az olan bi ulkenın ınsanları bu kadar hasar verebılıoysa o kadar ezık bı ordu bu kadar teknoljiye sahip ulkeyi hırpalıyosa o kadar cahil teknolojisi olmayan insanların bunları yapması.düşünün o kadar saglam bı helikopteri adam silahla düşürüyo YALAN MI ? arkadaşlar artık o şu bu değil insan gücü her zmn önemlidir teknoloji alternatif tir. gelin gorun kı ıraka saldırmak için amerika bütün komşularından izin istedi.ki bunu hesaba katarsanız türkiyeyi yener miş falan filan laflarını bırakırsınız.Amerkianın Türkiye ye saldırmasını hangi ulke ister.hangi ulkenın menfaatleri buna izin verir. Türkiye gibi bi ülkeyi savaşta yenmek sandıgınız kadar kolay değil merak etmeyin.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Bence de teknolojiyi abartmayın. Nükleer bombayı atmak kimsenin *ötü yemez. Bi kere başladı mı 1 sene sonra dünya yok olur. Bi kere kara harekatı yapmadan savaşa giremezsiniz. İstediğin kadar havadan yağdır bombayı sadece ganimetini azaltırsın. Amerikanın o kadar süper tankları, helekopterleri var da noluyo. Haberlerde görmüyor muyuz? 2 tane abd tankı karşı karşıya Canons oynuyo. Sonra bi yanmaya başladı içindekiler çıktı dışarı baktılar abd tankı oraya koşmaya başladılar bu seferde. Afganistanda abd helekopteri gitti kendi bölüğünü bombardımana tuttu bilmem kaç ölü !? O kadar teknoloji var ama başına bi odun koyarsan o m3ler olur sana mızrak. Bi söz vardır hani "eşşeğe altın semer koymuşlar yine ai demiş" =) Bence nitelik önemli savaşlarda ve bence nitelikte dünyanın en iyisiyiz. Çünkü tecrubeliyiz çünkü biz de ruh diye birşey var. Bunu en basitinden milli maçlar da bile görebilirsiniz. Ve disiplin var. Hiç bi türk askeri gidipte elin gariban esirlerini soyup soğana çevirip bide dalga geçmez. Ha bunu yapacak türkler vardır (biz de yok yok çünkü :) ) ama onları oraya kimse göndermez. Bi tane çok iyi tanıdık paşa yaveri vardı diyarbakıra gitti şimdi gerçi :) org. oktar paşanın yaveriydi. Tatbikatlara gidiyodu devamlı paşanın yanında yabancı komutanlar da var. Sonra anlatıyodu bize. Mesela en son anlattığını söyleyim. Alman bi tane general varmış işte izliyolarmış tatbikatı. Tanklar varilleri patlatıyolarmış uzaktan. Almanın ağzı cidden açık kalmış çünkü bu model tankların o menzilde bu kadar yanılma payı ile çalışabileceğini yeni görmüş =) O çok yüksek teknolojilerin çoğu kullanılamaz. Aklı olan da kullamaz zaten. Çünkü bi kere başladı mı dünyanın sonu gelir. Sonuçta bi denizaltında bile dünyayı 2 kere yok edebilecek kadar silah bulunduralibiliyor =) Dolayısıyla nitelikli asker ve sayısı çok ön plana çıkıyor.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Goering Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 atom bombası atmaz napalm atar... en azından atom bombasında acı çekmezsin.. napalmda yanarak ölürsün hiçbirşey de söndüremez..[signature][hline]
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Deli_Haci, 26 Aralık 2004 01:35 tarihinde demiş ki: Yine her kafadan bir ses çıkmış. Ben bildiklerimi aktarayım. TSK, asker sayısı bakımından gayet yeterli durumda. Hatta fazla fazla var, bir seferberlik halinde sıkıntı bile yaşayabiliriz. Teknolojik bakımdansa, soğuk savaşın bitimiyle, Türk ordusu 1990larda en köhne ve kötü yıllarını yaşadı. 1994 civarı, PKKya karşı yapılan operasyonlarla ordu kendini topladı, düzeni disiplini sağladı yerine oturttu. Ama hala eksiğimiz çok fazla. Yerli üretim yok, olanların hep bir şeyleri dışa bağımlı. Şöyle diyeyim. Elimizdeki tanklar, M60 ve Leopard 1 tankları. Bunlar 60-70li yılların tankları. M60lar bir yere kadar modernize edilmiş olsalar da, tankların teknolojileri çok eski. En yeniler Leopard 1ler, ki Leopard 2 tankının çoktan çıktığını ve bizdekilerin modernizasyon görmediğini düşünürsek, ne derece "yeni" oldukları tartışılır. Leopardların hemen hepsi Edirnede duruyor. M60lar ise serpiştirilmiş, genellikle ihtiyaca göre hareket ettirilenler bunlar. Ama topyekün savaşta sayıca ve etkice gayet yetersiz kalacakları kesin. ZPT,yani zırhlı personel taşıyıcılara gelelim. ZPT olarak elimizde ağırlıklı olarak M113 ve BTR-80ler var. BTR80ler, Rus malı, türlerinin son örneği, en yeni sürüm araçlardan, yeni derken tabii 2000 model falan değil, 15 yaşında falan araçlar. M113ler felaket durumda, "Zırhlı" diye geçse de, zırhı çok işe yaramaz, zaten hepsi eski(M113 Vietnam savaşında kullanılan bir araç, bizdekilerin bir kısmı o yıllarda üretilenlerden, siz hesaplayın). Aktif olarak BTR80ler kullanılıyor genelde, Güneydoğuda falan da onlar görev yaptı. Uçak deyince hemen F16 akla geliyor. F-16ların yeni sürümleri, Block olarak adlandırılır. Şu an Block 50deyiz, hatta 52 deyiz. Türkiyede de Block 50 var ve uçuyor. Ama bir problemi var uçanların. Radar sistemleri yok, muharebe sistemleri de yok. Bunları ABD vermiyor, yerlisi de yapılamadı. Kısaca Block 50ler kör uçuyorlar ve savaşamıyorlar. Block 30 ve Block 40lar var, bunlar uçabiliyor ama bunlara da IFF cihazı verilmiyor. (IFF= Identify Friend/Foe). IFF sizin füzelerinizin sizin uçaklarınıza killitlenmemesini ve hava muharebesi sırasında dostun düşmandan ayırt edilmesini sağlar. Bizde bu cihazlar yok. IFF olmadan etkin olarak uzun mesafe füze kullanılamaz, füzenin salaklık yapıp kendi tarafından olanı vurmayacağını bilemezsiniz. Uçakların havada birbirini vurması öyle kolay değil, ama yoğun bir çatışmada füzeler uçuşursa, IFF en gerekli olacak mallardan biri. Helikopterlerde, yine parça sıkıntısı var. Yeni helikopter ihalesi, yarışanlardan en eskisi olan Cobra helikopterine verilecekti, neden, çünkü onun yerli parçası var. Öbür türlü, salak şeyler oluyor. Mesela Amerika bize helikopteri satıyor, iyi tamam. Sonra yedek parça lazım, Güneydoğuda kullanılacak. Amerika diyor ki "Güneydoğuda uçmayacak, yoksa parçayı vermem." Haydaaa, helikopter yerde kalıyor, parça yok. Ayrıca Türkiyenin bugün çok düzgün bir yerden havaya savunması yok. Mobil hava savunması yok gibi. Sabit bataryaların da etkisi zaten bilinen bir şey, yerini bildiğin bir şeyden kaçınabilirsin. Uzatıyorum diye kısa keseyim. Türk mühendisleri çok çalışıyor ordu için. Mühendis tanıdığım çok orduda. Gerçekten çok güzel yaratıcı şeyler de yapılıyor, gerekirse, korsan olarak, Çinin yaptığı yapılıyor, gereken bir şey, sökülüp Reverse Engineering yoluyla burada korsan yapılıyor. Hatta, dışarıdan alınan bazı füzelere bu uygulanmış, yüzde 30 falan daha ucuze getirilmiş. Ama ne yazık ki bu tür şeyleri toplu üretemiyorlar, ihtiyacı karşılayamıyorlar, patent hakkı koruma moruma derkene kullanamıyoruz eldekileri. TSK iyi durumda, ama dünyanın 3. ordusu falan değil, büyük yalan o. Eksiklerimiz, özellikle dışa bağımlılıktan çok fazla var. Ki PKK denen illet yüzünden ne harcamalar yapıldı savunma sanayi için. Bu sene de Diyanet, Milli Savunmadan fazla ödenek ve personel alırken, sanıyorum giderek bizi Allah koruyacak, TSK değil :) kusura bakma cok sallamışın,birincisi mobile hava savunma sistemlerimiz cok,yeni üretilen kaideye monteli uzaktan dürbünle idare edilen stinger sitemlerini görmemişin sen, ayrıca 40 km menzile atış yapabilen dünyadaki tek top,panter toplarınında tamamı türk yapımıdır.ucak helikopter olayına girmiyorum ama,israille ortak arrow füze sistemi projesi vardı,sanırım tepki cekmemek icin bahsetmiyorlar,ayrıca zırhlı araclarıda sallamışsın şu an türkiye kendi zırhlı araclarını üretiyor vietnamdan kalma aracları atmaya kıyamamışlardır. tank konusunda haklısınız tanklar epey eski leopardı güneydoguda kullanırmıyolar m60 lar gidiyo güneydoguya ıraga.m48 ler zaten hipodromda törenlerde ve etimesgut tank tamir yerinin girişinde süs olarak duruyo :) . ayrıca türkiyenin güneyiyle ilgili önemli bi düzenegi var bunu fazla insan bilmiyo,güneyden gelcek bi saldırı durumunda suriye sınırının tamamına sanırım barajlardan anında su veriliyo ve orada ahzırlanan kare kare bölünmüş topraklar var onlar naında suyla doluyo kesi
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bi ara biz Türkler kendimiz Hummer jip üretmeye başlamıştık. Hatta halka da satılacaktı. ne oldu o iş? yattı heralde[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
screamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ankara gölbaşında yapılıyor ama onlara Hummer yerine hamur diyoruz Bu arada Türkiye de askeri olarak kolay kolay geri kalmayız çünkü Savunma sanayi - Ar - Ge olarak - ye giden para diğer bütün Ar - Ge lerin toplamından fazla[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 merak etmeyin güvendeyiz.[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Yanlış bilmiyorsam dünyanın en iyi kara kuvvetleri Türkiye'de. Ordudan birisinin karısının üniversite mezunu olması dahil herşey planlanarak yapılıyor. Türk ordusundaki disiplin dünyada başka hiçbir ülkede yok. Şu kadarını söyleyeyim İngiltere, Fransa, Hindistan vs. vs. hikaye bu dünyada büyük güç olarak Çin,Rusya ve Amerika var. Bana kalırsa şu anki en büyük güç Rusya çünkü onlardaki gizli silahlar vb. aşırı gelişmiş durumda Amerika sürekli ajan sokmaya çalışıyor. Ayrıca Rusya şu an savaşa ve teknolojiye en çok yatırım yapan ülke. Amerika'nın Rusya'ya karşı şansı yok bence. Birde Türk ordusu 3. olmasa bile 4. büyük güçtür dünyadaki.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. [Bu mesaj s1x0ms tarafından 30 Aralık 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bi asker gelip açıklama yapsın ya yokmu asker pati :D
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Fazla kasmayalım Amerikayı ırakta görüyoruz hala kontrol altına alabilmiş değil bu arda türkiyede tamamen yerli üretim cip tank vs kara aracı üretiliyor üretim yapan yerli firmamız var savaş teknolojisinde ayrıca denizaltı ve gemi üretimimizde var h bi havada güçsüzüz ama böle bi durmda f-16 çipini üretebilecek insan kaynagımız vardır kopyalarız :) ama bunları çalıştıreacak yakıt falan elbette kısıtlıdır .[signature][hline]:))) !!! ........................
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 geçen gazetede yazıyodu bütçenin %10 nu tsk ya gidiyor diye. Bence bu kadar bütçeyle deli hacının bahsettiği kadar geri kalamaz ordu...[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 %20 filan diye biliyorum ben, fazlaydı yani %10'dan.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 pkk zamanında deli gidiyordu ama ne oluyordu alınan hiç bir silah g.doğuda kullanılamıyordu :([signature][hline]
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ya hava ustunlugu bence pek bişi diil..Yani gorduk amerikayı bombala bombala nereye kadar.. Bu arada deniz subayıyla konustum bana biraz anlattı. Turkıyenın sınırları(denız)dıger devletlere yakın oldugu icin(ozellikle yunanıstan) gemilerin cogu hafif zırhlı hucum botlarmıs.Vurkaç için tasaranmışlar.Yani gidip onların sahilleirini talan edip gelicekler. Buyuk gemimiz fazla yok cunku buyuk gemı ınanılmaz masraf ediyormus,Yıllık bakımı onu koruyan gemıler fln filan derken abarıyormus.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bence öyle birsey olsa zaten jopanyo cin falan bizim yanımızda olur.. ayrıca yunanlıları acayip öldürmek istiyorum..[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
Öne çıkan mesajlar