BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Misal ben Guinness'in o tankından alabiliyor muyum? yani parası neyse veririz diyip alabiliyor muyuz? Bunun belli bir yasağı, kuralı, bilmemnesi var mı? Bilen biri yardımcı olabilir mi? Ya da gidip bir barla mı anlaşalım? Geçirir lan o da. Zaten ucuza değildir, aracı ile de çok fena patlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 alamıyosun malesef ya. çok istedim bende önümü kestiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 sadece fıçıyı almak değil, bir de soğutma ve aktarma sistemi falan lazım. pahalıya gelir illa. ama asdece fıçı olarak bakarsan, bardan aldığın her bardağı yarı fiyatına veya en kötü 2/3 fiyatına almış olursun evine fıçı alırsan. edit: arada cevap verilmiş. belki barda veya distribütörde tanıdığın varsa alabilirsin bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Fıçıyı açtın mı belli bir sürede bitirmen lazım ama Fistan'a sorun, o anlatmıştı bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 neyse gerek kalmadı. Guinness kutu Kadıköy sınırlarına girdi. Takımı da topladık: http://instagram.com/p/maDVu2RbSW/ Tadı da aynı, pek farkı yok. En azından 7.5 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 paticiğe o foto konur mu hiç kutu gines içenleri dövme timi kapına dayanır şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 kadıköydeki mekanlardakinden bir farkı yok. yurt dışını bilmiyorum. yani yeni belfasttaa içilmeyecek kadar acı bile geldi önümüze. doldurmayı bile bilmiyorlar hatta. ona göre bu can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 valla bence de güzel içinde topu mopu oluo hatta köpük yapıo, bildiğim kadarıyla şişesi yok zaten ginesin ya kutu alıcan marketten ya barda fıçı içicen. bir alt bira topiğine gidersen görürsün kutu gines mi içilirmiş diyen tipleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Kutut Guinness'i nerede 7.5tlye satıyolar lan benim tekelde 9 lira? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 sifonu satın alırsan fıçıyıda alırsın eve draft alamican diye bişey yok ama fıçı açıldımı tazeliğini kısa süre koruyabilir ancak kutu guinness ne abi ne gerek var gidin mekanında için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 16-17 TL vs 7.5 TL ve neredeyse aynı. fıçıyı alabilmek için sanırsam içki ruhsatının olması gerekiyor. Guinness'i getiren firmayı aradı arkadaş, içki satma ruhsatı olan yerlere satabiliyoruz demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 kadıköyde nerden aldın onuda yazaydın iyiydi bi denerdik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ben 9 liraya almıştım. 7.5 daha makul tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 7.5 lira bira ne yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 düz efes 6 lira değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ben burda 6 lı heinekeni 10 liraya alıyorum lan ezikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 tuborg bakkalda 4.5-4.75 arası. migroslarda 3.9 filan işte. efes'i hiç bilmiyorum. bi mekana gidip draft efes içip 10 tl verenlere selam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bira hamallık dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bira hamallık dendi mi edit:denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 9 TL'ye 50'lik Efes Malt aliyorum ben guzel bir sey bulamayinca ya da Bomonti FIltresiz. Bomonti FIltresiz'i ilk ictigimde sevmemistim hic ama gecen bir tekrar denedim, guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 BiTcH_oFBaT said: neyse gerek kalmadı. Guinness kutu Kadıköy sınırlarına girdi. Takımı da topladık: http://instagram.com/p/maDVu2RbSW/ Tadı da aynı, pek farkı yok. En azından 7.5 TL nerden aldın adres ver fdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar