Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soru: Eve draft bira almak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Misal ben Guinness'in o tankından alabiliyor muyum? yani parası neyse veririz diyip alabiliyor muyuz? Bunun belli bir yasağı, kuralı, bilmemnesi var mı?

Bilen biri yardımcı olabilir mi?

Ya da gidip bir barla mı anlaşalım? Geçirir lan o da. Zaten ucuza değildir, aracı ile de çok fena patlar mı?
Mesaj tarihi:
sadece fıçıyı almak değil, bir de soğutma ve aktarma sistemi falan lazım. pahalıya gelir illa.

ama asdece fıçı olarak bakarsan, bardan aldığın her bardağı yarı fiyatına veya en kötü 2/3 fiyatına almış olursun evine fıçı alırsan.

edit: arada cevap verilmiş. belki barda veya distribütörde tanıdığın varsa alabilirsin bi ihtimal.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kadıköydeki mekanlardakinden bir farkı yok. yurt dışını bilmiyorum. yani yeni belfasttaa içilmeyecek kadar acı bile geldi önümüze. doldurmayı bile bilmiyorlar hatta.

ona göre bu can.
Mesaj tarihi:
valla bence de güzel içinde topu mopu oluo hatta köpük yapıo, bildiğim kadarıyla şişesi yok zaten ginesin ya kutu alıcan marketten ya barda fıçı içicen.

bir alt bira topiğine gidersen görürsün kutu gines mi içilirmiş diyen tipleri.
Mesaj tarihi:
sifonu satın alırsan fıçıyıda alırsın eve draft alamican diye bişey yok
ama fıçı açıldımı tazeliğini kısa süre koruyabilir ancak
kutu guinness ne abi ne gerek var
gidin mekanında için
Mesaj tarihi:
16-17 TL vs 7.5 TL ve neredeyse aynı.

fıçıyı alabilmek için sanırsam içki ruhsatının olması gerekiyor. Guinness'i getiren firmayı aradı arkadaş, içki satma ruhsatı olan yerlere satabiliyoruz demişler.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
9 TL'ye 50'lik Efes Malt aliyorum ben guzel bir sey bulamayinca ya da Bomonti FIltresiz. Bomonti FIltresiz'i ilk ictigimde sevmemistim hic ama gecen bir tekrar denedim, guzel.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

neyse gerek kalmadı. Guinness kutu Kadıköy sınırlarına girdi.

Takımı da topladık: http://instagram.com/p/maDVu2RbSW/

Tadı da aynı, pek farkı yok. En azından 7.5 TL

nerden aldın adres ver fdgdfg
  • Yeni Oluştur...