banadamilolo Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 02:00 uçtun anasını s..tin adamın ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 böyle babam olsa arabadan indirir döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 kıza ve ailesine acıdım insan çakması öküzün. hayvan herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 nasıl bir baba lan ağza alınmayacak küfürler ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 yok la adam iyi heycandan sağa sola yardırıyo dfjgg sonlarda farkediyo zaten yaptığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 hahahaha tam bir baba abi işte offf iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 hayatta bi bok olamayanların araba koltuğuna geçince esip gürlemesi çok acıklı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 1.58 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bu oç kızı dövüyodur da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 kızının kafasını camdan çıkartmayan babalar var en azından araba kullanmasını öğretiyor adam. buna da şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 lanet olsun niye daşların üzerinden gidiyosun... sebebi neydi ki ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 adam haklı yalnız, kadınlara ehliyet verilirken 2 kere düşünülmeli asdasd araba da brodway veya toros falan bu arada, yani bildiğin kütük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 baba 10numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 1.56 dan başlatın 3sn dinlke tekrar başlat falan yaparken karnıma agrılar girdi gülmekten kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 "yerleşim yerlerinde senin araba kullanman doğru değil, sana ehliyet verenin allah belasını versin be." adamın şunu söylemesi o kadar içten ki asdfds şaka bir yana, herif hayvan orası net. ama ehliyet aldıktan sonra araba kullanmayı unutan kadınların copilotu çileden çıkartttığı doğrudur. been there. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 adam hakli. Adama laf edenler hic o yan koltukta oturmamislar. Anlayamazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bence de adam haklı hayvan ya da kaba falan da dğeil ailesel bi içtenlikle sinirleniyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 adam haklı. ayrıca küfür ediyo diye kızı dövüyodur diyenlerde cahil ailesi ile sorunları olan insanlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 adam haklı ama gadın kısmı daha çok panikler karşısındaki öyle bağırınca. onu bi düşünmesi lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 MrLevie said: "yerleşim yerlerinde senin araba kullanman doğru değil, sana ehliyet verenin allah belasını versin be." adamın şunu söylemesi o kadar içten ki asdfds ahhaha geberdim şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 adam haklı ve çok samimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 muhtemelen kız öğretsin diye babasından yardım istiyor. kız ne kadar beceriksiz olursa olsun 'babası için söylüyorum' eğer sabredemeyeceksen hiç kalkışmıcaksın abi öğretim faaliyetinde bulunmaya. küfürler havada uçuşuyor arkadan bebek sesi geliyor. bence yontulmamış kütük herif. araba kütük yukarıda biri yazmıştı adam daha da kütük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 kızım in sen kendini kurtar :D adfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 haklı tabi abı trde ehliyet aldığım zamanı hatırlıyorum bırde sonra almanyada yaptığım ehliyeti. TR de nie 10.000 küsür kişi trafikte ölüyor diye hayıflanmamak lazım. O sistemle daha çok insanlar gereksiz yere telef olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar