Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rüya thread


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Dün gece rüyamda şunu gördüm.

Bu hafta paso toplantı yaptığımız bi firma var, onun yetkilisi eleman, ki çok düzgün ve iyi bi herife benziyodu, tekrardan toplantı yapıyoruz falan. Sonra akşam yemeğine mi ne çıkıyoruz onların şirketten adamlar, o bi de ben olarak. Yemek yedikten sonrasını hatırlamıyorum, gözümü kocaman bir alışveriş merkezi gibi çok büyük bir yapının yangın merdivenlerinde açıyorum ve bir şeylerden kaçar durumdayım, bir sürü takım elbiseli adam kovalıyor, gücüm yettiğince kaçıyorum, bi süre sonra tekrardan kesiliyor görüntü.

Sonra gözümü bi silent hill haritasında açıyorum resmen, ormanın ortası, sisli bir hava, tek katlı, çok eski müstakil bir ev, bi odadayım, 3-4 tane de adam var. Buradan kaçamazsın uğraşma, bir süre bizimle yaşayacaksın diyorlar. Çift telefon kullanıyorum normalde, biri duruyor yanımda ama çekmiyor, diğerini almışlar, laptopumu da almışlar, neden diye soruyorum, teknik incelemeye gönderdik diyorlar. Meğersem adamlar MİTten geliyormuş, uzun süredir takip ediliyormuşum. Neden ben dediğimde sözlükte, patide, twitterda başbakanla ilgili şeyler yazarken düşünecektin diyorlar. Tüm tweetlerim gözümün önünden geçiyor.

Kahvaltı ediyoruz. Dışarı çıkmak istiyorum. Kaçacak yer yok, diyorlar, hakikaten de ormanın ortasındayım. Geri dönüyorum, bir çay daha koyuyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paticikte rüya thread'i açıp duruyolardı
ben de böyle başlıklara vurup vurup geri sokuyodum
bi yerden sonra yetişemedim bağırarak uyandım
sonra fistan geldi bi daha bağırma feriştahını skrm senin, zaten paticikte gene rüya thread'i açmışlar canım sıkkın dedi
tam cevap vericekken çarptı kapıyı çıktı gitti, ben de cevap veremeyince sinirden bağırmaya başladım sonra bağırarak uyandım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

oha rüya içinde rüya

benim hiç olmadı rüya içinde rüya
hatırlamıyorum


bende oldu.

uykudayken "hadi ben uyumaya gidiyorum" dedim ve yatağa uzanıp uyudum. daha sonra uykunun içindeyken gördüğüm ikinci rüyayı hatırlayarak uykudan uyandım. sonrasını hatırlamıyorum ama uyandığımda bu olayı hatırlamıştım. ne gördün diye sorsa birisi şu anda hiçbirşey hatırlamıyorum.

bir seferinde de rüyamdayken rüyada olduğumu anladım. gayet bilinçli bir şekilde rüya görüyorum dedim bir sokakta yürürken ama o bilinç uzun sürmüyor sonra kopuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...