Laraken Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 poe oynuyorum bu ara ama elbet dönücem eso'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Item level cap cp160 mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 iki kişi başladık bizde oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 BalisticGel said: Item level cap cp160 mı hala? Öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Laraken said: poe oynuyorum bu ara ama elbet dönücem eso'ya. sen iyi sattın ya. dungeona falan da almıştık halbuki bağrımıza bastık kasıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 İşten dolayı 2 oyuna zamanım yok poe yi sattım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Xenocide said: Laraken said: poe oynuyorum bu ara ama elbet dönücem eso'ya. sen iyi sattın ya. dungeona falan da almıştık halbuki bağrımıza bastık kasıyor diye. yahu gelecem olm elbet merak etme, kasarım ben hızlı hızlı sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ad3m said: İşten dolayı 2 oyuna zamanım yok poe yi sattım sdf abi poe iyi güzel de, kasıyon kasıyon 3 ay sonra yeni lig, baştan kasıyon. ne anladık öncekinden dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 O durum hoşuna gitmiyorsa standart oynayacaksın ama H&S olayı o yeni mekanik, tekrar oynatması vs oyunun başarısını gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 reampage said: end game nası acaba, bitince leveling mutsuz olucam gibi bi his var Endgame, pvp siege warfare abi işte. Gerçi battlegrounds da geliyor morrowind ile birlikte, daha bi şenlenir ortalık. Pve raid bossfight falan arıyosan wow'a kıyasla baya çayırlık çimenlik o taraflar. 5 tane 12 kişilik raid tarzı "trial" var, onun dışında normal dungeonlar(15 civarı) artı solo trial var bir tane ve bunların hepsinin normal ve veteran versiyonları var. Content az ama hardcore versiyonlar saç baş yolduracak cinsten zor baya. Droplar da bence tatminkar. Sadece istediğin tür ve traitte item düşürmek biraz sıkıntı oluyor. Atıyorum x setinden sturdy shield istemişsindir de reinforced gelmiştir gibi.. 9 farklı traiti var her bir itemın. Şans tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Veteran dungeon'lar zevkli oluyor normal dungeon'dan çok farklı oluyor boss combat'ları zor ve zevkli, düzgün raid yapan guild bulursan raid de zevkli yeni dlc'leri alırsan orda bir sürü yeni şey oluyor yeni set'ler world boss'lar vs. End game var yani yapcak bir sürü şey. Oyun güzel kötü değil, bir süre sonra bayıyor tabi her oyun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Pati guildinden karakterleri yavaştan iyi olanları Tier 2 dungeonlara sokmaya başladık. Çok da eğlenceli geçiyor bizim için. Hergün ayrı bir olay oluyor. Healer ihtiyacımız çok özellikle de raidlere girebilmek için gerekli. Dışarıdan transfer yapmak durumunda kalmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 dünkü craglorn'daki Delve'i seçenin de, o delve'i tasarlayanın da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 dünkü delve dolayısıyla maddi manevi zararlarımı neme ve zenimaxdan istiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Beni satarsan böyle olur koçum YARASINNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 yemin ediyorum çok pişmanım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 gerçi reward kutularını açmadım 160 olunca aççam diye, belki süper şeyler çıkar hiç de pişman olmam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Bi bizim patidekinin yaptığına bak bir de oyunun ilk günü tanıştığım random gavurun yaptığına................... Adam dün pm attı vay level kasmışsın aslan dur setini craft ediyorum hemen diye......................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 hızlı level alın diye random dungeonlarımıza 15 lvl halinizle aldığımız günler ne çabuk unutuldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 NE ZAMAN ALDIN LAN BENİ 15 LEVELDA YALANA GEL ilk sizinle dungeon 49 da yaptım sşdlfksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Ama verdiğin 1000 goldu unutmadım canısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 biz yaptık valla sen gelmemişsin asdf bi de o var tabi. hayırsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Kardeş biz senin spotu banyo yapıyon diye saklayan/bekleyen adamız satışı yap hayırsız ben olayım. lımıney lımıney bugün pledgelerde hil atarak kendini affettirebilirsin hala çok geç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Hızlı gold kasmanın bir yolu var mı? Inventoryi genişletmek için 46k gold istiyor insafsız NPC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar