Anelor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 lan hay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Hangi faction açtınız bu arada? Ebon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 dcyiz biz devilspact olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 daggerfall'dayım underdog diye orda açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 senin ekantın oyuna ulaşmaya yetemedi hatası almaya başladım ben dafuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 bende de oluyor o, Ebon kimse açmadı mı ya şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 ne var ki ebonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Yorum yapın panpalar alalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 kaç tane open beta oldu bakmadınız mı hiç=P özetle massive pvp yapmak istiyorsanız tavsiye ediyorum oyunun bana göre en büyük artısı bu. questler falan standart wow vs gibi mmolardan çok daha keyifli elder scrolls oyunlarına benziyor, npc konuşmalarının büyük bir kısmı seslendirilmiş. eksi olarak, oyunun bazı kısımları çok açık değil, mesela bir skillde rakibin canı "low" ise %300 daha çok damage vurur diyor ama ne zaman low sayılıyor onu öğrenip health bardan tahmin etmesi size kalmış ki bu eksi sayılmayabilir bile heycan katması açısından. vurduğunuz yediğiniz dotlar gözükmüyor ne zaman bittiğini anlayıp yenilemesi yine saniye tutmanıza bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 neyse boşverin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 tunca said: kaç tane open beta oldu bakmadınız mı hiç=P özetle massive pvp yapmak istiyorsanız tavsiye ediyorum oyunun bana göre en büyük artısı bu. questler falan standart wow vs gibi mmolardan çok daha keyifli elder scrolls oyunlarına benziyor, npc konuşmalarının büyük bir kısmı seslendirilmiş. eksi olarak, oyunun bazı kısımları çok açık değil, mesela bir skillde rakibin canı "low" ise %300 daha çok damage vurur diyor ama ne zaman low sayılıyor onu öğrenip health bardan tahmin etmesi size kalmış ki bu eksi sayılmayabilir bile heycan katması açısından. vurduğunuz yediğiniz dotlar gözükmüyor ne zaman bittiğini anlayıp yenilemesi yine saniye tutmanıza bağlı soruna cevap olur mu tam olarak bilmiyorum ama... foundry tactical combat addonu kullanıyorum, mobun yada playerın canı az kaldığında targetın canı low die mesaj çıkıyor, o zaman vurabiliyorsundur belki böyle bir şeyi düşünerek yapmış olabilirler yani ama henüz test etmedim kendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 target low health dediğinde zaten %10 mu ne canı kalmış oluyor, %300 extra vursan nolcak:D o addon güzel ama, dotları da gösteriyor, baya bi değişiyor ekran yazı fontları falan çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 aldım bakalım oyun nekadar götürecek ps: nekadar yavaş dl ediyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 iyiymiş bakiyim o addona teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 bayağı iyi çıktı add-on ya, daha rahat kapışıyorum artık asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 evet ve ilk buglı görev gelir. Stonefall'daki Ragebringer... söylentilere göre 1-2 saat sürebiliyormuş tekrar summonlanabilir olması bu tip durumlarda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 The Inıtation Exit the throne room quest bug var adam sureklı spam oluyor 300 exp 2 fighter guıld exp verıyor 15dk da %20 aldım habriniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Crafting için yeni bir karakter mi açmalı şimdi? Sadece craft ile level atlanamiyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Beta dan bu yana oyunda gelişme, iyileşme var mı yoksa durum aynı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 ben cok begendım herseyı 35 oldum devam edıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 dün açtım karakteri girdim oyuna tam silah seçiyorum pc kapandı açılmadı, sabah servise götürmek için kutuyu hazırlıyordum baktım çalışıyor. bizim pc oyuna gıcık oldu heralde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 dc olarak basladim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Ben daha hangi class olacagima karar veremedim ya nightblade mi draginknight mi olsam bow kullanmak istiyorum wood elf nb actim ama sanki biraz gucsuz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 insan arkadaslari icin nelere gogus geriyor ornegin su oyun. tiksinerek, kusarak, nefret ederek, zorlayarak oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar