bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 beğenirlerse store'dan alacaklarını alırlar işte, f2p'nin güzelliği o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 F2p de guzel bir oyun bulamadim sahsen. Tiksiniyorum hepsinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 http://massivelyop.net/2015/03/17/tamriel-infinium-five-reasons-to-return-to-elder-scrolls-online/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 f2p=p2w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 bi poe var oda mmorpg degil komple. mantiken f2p de urun satman icin zaten p2w veya expansion vs ile dengelemen gerekiyor ama oda zor her an expansion vs. bas f2p markete karakteri guclendiren seyler mis. parasi olanda god mode takiliyor keyfi oysa tabii. birde f2p dedigin anda community degisiyor acik net. daha gormedim aksini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Yeni ek paketler çıktığında end game içeriğine ulaşabilmek için seve seve vericez o sub ücretini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 b2p en iyi bu konuda guild wars ornegi gibi.. al oyna expansion cikinca devam et etme sana kalmis. en azindan community duzgun, istersen urune destek icin gorsel seyler satin al vs. ya da 1-2 sigara icme ver aylik ucreti oyununu oyna eger deyiyorsa oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 40 tl ye dnr a gelmiş yine haberiniz olaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 b2p oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 dnr'dan alınca keyi steame girsek gablediyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Teknosa vs gibi yerlerden cd olarak alsak bir sıkıntı oluyor mu b2p oynama açısından. Kendi sitesinde ve steam de 2 katı fiyatına satılıyor kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 sıkıntı olmaması gerekiyor. Sonuçta cd yi değil kodu satıyorlar. Tabi birisi rastgele deneyip numarayı tutturduysa bilemeyeceğim. Veya bir şekilde üründeki kodu aldılarsa.. Her türlü satın aldığın yerin veya oyun firmasının bu yanlışı düzeltmesi gerekir. Artık eski keyi iptal edip, sadece seninkini mi aktif ederler bilemiyorum. En kötü 1-2 gün mailleşip uğraşırmışsın gibi geliyor. Benim bu zamana kadar gördüğüm buydu, bu gibi şeylerde. Bir de ben bu oyuna niye bir türlü ısınamıyorum ya.. alayım diyorum, twitch açıyorum... 1 saat geçiyor vazgeçiyorum. Ne bileyim zaman harcarsam eğlendirmezmiş gibi geliyor. Yanlış şeyler mi izliyorum diyeceğim ama pvp ağırlıklı bakıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 vatan'dan aldığım wotlk kutusundaki key kullanılmış çıkmıştı. zar zor ikna etmiştim değiştirmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ohahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 d&r dan alınanlar hala geçerlimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 3 günlük şey açmışlar trial mail geldi, indiriyorum bakalım bakalım storywise, atmosfer falan nasıl. oo madalya 5k mesaj, çıldır mode: on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Ben ps4 de deniycem. Pc de oynarken konsol oyunu bu dedirtmisti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 combat o kadar keyifsiz o kadar hantal ki baydı hemen. bi de atmosferi beğenmedim renkler çok donuk. köyde herkes yerlerde sürünüyor pickpocket yapıcaz diye. nereye gitsem yerde sürünen bi adam fsfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Ben bir sene fln önce bu oyunu aldigimda ilerde konsol icin cikinca para odemeyeceksiniz gibi bir kampanyasi vardi. Simdi biraz aradtirdim ama bu konu hakkinda bisey bulamadim. Bilgisi olan varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 valla ben aldım oynuyorum. Ağırdan alıyorum, keyifli geldi bana. Artık neler düzeltmişler-eklemişlerse betadan beri, o ilk gün girdiğimdeki hantallık, kaypaklık yok. bi skyrim oynuyomuşum hissini yakaladım. Tabi %100 online skyrim değil ama adamlar mümkün olduğu kadar hissettirmeyi başarmış. sağda solda random bulduğum itemlar falan exploration'a itekliyor adamı, mmo'larda çok görülen bişey değildir bu. O Elder Scrolls'taki inciğinin altındaki boncuğun kenarında gizli duran chestten çıkan itemlar gibi şeylere rastlıyorum. Hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Oyunun en büyük eksiği grup halinde oynamanı ödüllendirmemesi. Solo oynamak daha mantıklı geliyor mevcut haliyle. Bir de Veteran levelları çok zor artıyor. Boğuluyorsun level kasarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 hadi hype. ben yapamıyorum gerçi ama kazara bıngıldak falan başlasa üf tren kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Clientı açmaya korkuyorum gene 500gb patch çıkacak karşıma diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ps4'de deneyim dedim, betadan beri ellememiştim, 70 gb download diyor ya :( 70gb oyun mu olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar