Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dps yapmaya hiç kasmayın direk heal staf alın elinize 1. skill magica morf ile spamlayın her türlü alırsınız kafanız rahat olur combo falan kasmayın o kadar saat yazık
Mesaj tarihi:
jonq said:

patch notes

edit: öf neyse milletin derdiyle uğraşamayacağım

Bilmiyorum bana linklerken sende okudunmu ?
official note lardan alıntı:
Known Issue: The teleport pads in Aetherian Archive will sometimes fail to work, preventing your group from completing the Trial.

Bazen teleportlarımız çalışmıyabilir buda gurubunuzun ve sizin tüm o kadar ugraslarınızı boş yere yapmanıza sebeb olabilir. Bunu biliyoruz ama bir şey yapmıyoruz .... Biraz hurhs mı çevirdim yoksa ?
rezalet

Sen her ay aidat alıyorsun . Nasıl böyle bir şeyi yazabilirsinki oyuncularına.

Bence bu oyunu alan ve oynıyanlar daha iyi bir hizmeti hakkediyor bana birde firmayı savunuyorsun burada .
Mesaj tarihi:
oyundan ne beklediğin onemli hardcore bir mmo degıl single gibi casual bir oyun.. patchlerle güzel şeylerde ekleneceğini sanıyorum.. ben beğendim sıkıcı değil oyun..kaliteli bir oyun. bug falanda rastlamadım.
Mesaj tarihi:
dikkat ettinizmi ? yeni glyplerde veteran 14 diyor .
Nedemek bu ? acaba bu kadar umursamasızca bir dikatsizlikle yazılmış bu ? yoksa veteran 14 mi yukselticekler.
İkiside kulaga hoş gelmiyor. Nereye kadar kasıcan .
Mesaj tarihi:
bck said:

. bug falanda rastlamadım.

Valla yukarı başlıga baktım bir an acaba yanlış forumdamıyım diye. insaf yeryüzündeki en buglı oyunlardan birinden bahsediyoruz burada.
Örnek chest bugi son sürümde geldi tüm forumlardaki şikayetlere bakabilirsin .........
oyunda çok basitinden taktıgın bir pelerin bile buglı ...... okadar çok bug varki

-Why if Shadow/Dark Cloak costs 399 magicka I need more than 700 to use it?
-Yes, the skill is buggy and fucking frustrating
Mesaj tarihi:
bug'a rastlamadım belki senin hardcore bir oyuncu olmandan kaynaklı olabilir bug yakalaman.. Ben gayet koşturmadan kasmadan oynuyorum oyunumu, nerde ne hikaye var onları kovalıyorum.. item veyahut gear peşinde o kadar çok zaman harcamıyorum.. questleri okuyarak devam ediyorum oyuna.. V14lere gelmem muhtemelen imkansız.. onun için çokta umrumda degıl.. ama archeage oynayacak kadar işsiz olsaydım bu tarz şeyler benim için önemli olurdu..burda işsiz derken yanlış anlaşılmasın senin gibi oyuncularada saygım var..
Mesaj tarihi:
@Bck oyun 200 tl veya ben aldıgımda oyleydi burada birine oyunun iyi ve kotu yanlarını soylerken dogru bilgi vermek gerek.
herkesin parası bir degil .
Oyun sanırım 2014 un en buglı oyunu bunu tum oyun yazarları vuurguluyor hatta bak wildstar yazarı bile yazmış

The most anticipated new MMORPG of 2014 is, without a doubt, Carbine Studios’ WildStar. The Elder Scrolls Online has had its time in the spotlight, bugs and all included, so now it’s time for that focus to shift to the new IP on the block. However, before the complete launch that will undoubtedly be full of server stability problems, balance issues, and complaints
David Jagneaux
Bu bugunkü yazısından bu adamlar profesyonel .
Oyun inanılmaz derecede fazla buga sahipken upgrade daha da bir bug eklediler nasıl başardılar bilmiyorum.
Ama oyundaki pvp deneyimi cok iyi gercekten denemek gerek fakat o kadar .
Mesaj tarihi:
tamam her oyunda bug olur ama breaker denen bir bug yok oyunda..

sende oyuna mok atıyosun ben yine genel geçer şeylerden bahsediyorum insanların oyunu almaması için öyle abartı bir durum yok..
Mesaj tarihi:
akirafes said:

bck said:

. bug falanda rastlamadım.

oyunda çok basitinden taktıgın bir pelerin bile buglı ...... okadar çok bug varki

-Why if Shadow/Dark Cloak costs 399 magicka I need more than 700 to use it?
-Yes, the skill is buggy and fucking frustrating

Abi o dediğin şey pelerin değil skill. Ing alıntıladığın yerde de demişler zaten :)

Ama evet bug çok, özellikle o kadar kasıp da skill point alamadığın achievement bugları çok sıkıcı
Mesaj tarihi:
Bethesda'nın bugsız oyun yaptığı nerede görülmüş.
Bugsız MMO çıktığı nerede görülmüş.
2'si bir arada olunca kaçınılmaz şeyler mümkün ama düzeltilmeyecek gibi değil. 3-5 yıllık oyunlarda hala bug var.

Sıkıntı yok düzeltilir.

@songsteel,
Tek bir şey söyleyecem ona göre sen karar ver. Eğer Skyrim oynadıysan (ki pek oynamayan yok ) ve bayıla bayıla oynadıysan bundan da o kadar keyfi alabilirsin.
Mesaj tarihi:
defalarca launcherı kapat aç repair yap olmazsa yine tekrarla bunu bi 5 dk falan kas bir şekilde tutturuyor muş. ben denedim olmadı en sonunda sildim komple oyununun herşeyini birdaha yükledim tabi yine serverı bağlanamadı ilk yazdığım şeyi yaptim 5 dk bağlandi şimdi girebiliyorum yine
Mesaj tarihi:
Dominion tarafında olan varmı hiç ya?

Celarus campaignde 1. sıradayım emperor için ama EP haritayı domine edince keepleri alacak kimse kalmadı bizim tarafta.. Bu gece EP tarafından bikaç arkadaş yardıma gelecekler altlarıyla ama hep low levellar. Baya umutsuz durumdayım.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...