calvaria Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 pc ye reset attım girdim oyuna şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ya ben oyuna giriyorum. Mapte dolanıyorum ama bir görev için Narsis Ruins diye bir yere girmem gerekiyor. Tıklıyorum, loadingde oyundan atıyor. Tekrar login, dışarıda kapısında oyuna giriyorum yine takılıyorum sorun yok ama içeri giremiyorum. 4 denemeden sonra şimdi hiç almıyor. Bilinmeyen hata diyor... Bugına sokayım Bethesda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 herkesde aynı, patır patır düşüyo insanlar ama düzeldi sanırım şuanda girdim oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 sandboxlarda daha az bug var anlasılan.. arada kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 adamlar end game contentin haberini koymuşlar foruma. kimbilir kaç ay sonra geleceğim 50ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 an unknown error has occurred, giremiyorum hıc var mı baska yasayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 biraz önce girdim dediğim mekana, ilk kısmı bitirdim şimdi içeride ikinci kısma geçerken aynı sorunu veriyor. Bu gece oynamak haram belli oldu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Bütün friend listim, guildım uçtu forumlardan baktım birçok kişide olmuş offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Her açıdan oynamadan beklemek iyi olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 yapacağınızfixe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 birgun bir firma patchle oyunu kirmamayi basaracak. lan biriniz de bozmayin su oyunlari ilk gunlerin patchleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bingildak said: blackrose yatırmışlar mı parayı geri? Halen bekleyen işlemlerde duruyor. Bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 benim paypalda iptal edilmistir yazio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Benim de bekleyen işlemlerde duruyor 38 küsür tl acaba ne zaman kalkacak merak ediyorum. Kalkmaz da güncel işlemlere geçerse işte o zaman taklaya geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ben dün gece işte paypal ile yatırdım, akşam üstü baktım iade etmişler. Şimdi kendi hesabımdan arkadaşınkini hallettik. bakalım bu ne zaman dönecek asdf edit: dönmüş bile, acaba bu sefer hiç çekmediler mi çünkü son işlemlerde de gözükmüyor. dün benim yaptığımın iadesi gözüküyor ama mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Abi bu nasıl oyun lan. Para veriyorsunuz almıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Yok, tam olarak şöyle; para verip ön siparişle dijital versiyonunu satın alıyosun, orda diyor ki 30 gün oynarsın bunu alırsan. Sonra oyun "çıkıyor" ve o gün senden hesabına 30 günlük ödeme yapmanı istiyor. E diyosun ki benim zaten kafadan 30 günüm var? Yok diyor 30 günlük parası daha ver, yaw ver bi çekmicem sadece 3-5 gün çekiyomuş gibi yapıp geri yatırıcam diyor. E al bari diyosun ama bu arada hesabın 60 güne çıkmıyor hala 30 gün görünüyor süren. Sen de böyle iki arada bir derede kalıyosun acaba para geri yatacak mı, hadi yatmasın da oyun süresi 60 güne çıkacak mı diye... Bazılarımız tam ordayız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Kredi kartını tanittim fakat sağ taraftaki borç kisminda 0 görünüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Su para muhabbetini ilk ay oynayip, beyenmeyip subs'i cancel yapmayi unutanlar icin yapiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 KingV said: Kredi kartını tanittim fakat sağ taraftaki borç kisminda 0 görünüyordu. öyle görünüyor ama çekiyor geçici de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bi sende cekti herhalde rose :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 BlackRose said: Yok, tam olarak şöyle; para verip ön siparişle dijital versiyonunu satın alıyosun, orda diyor ki 30 gün oynarsın bunu alırsan. Sonra oyun "çıkıyor" ve o gün senden hesabına 30 günlük ödeme yapmanı istiyor. E diyosun ki benim zaten kafadan 30 günüm var? Yok diyor 30 günlük parası daha ver, yaw ver bi çekmicem sadece 3-5 gün çekiyomuş gibi yapıp geri yatırıcam diyor. E al bari diyosun ama bu arada hesabın 60 güne çıkmıyor hala 30 gün görünüyor süren. Sen de böyle iki arada bir derede kalıyosun acaba para geri yatacak mı, hadi yatmasın da oyun süresi 60 güne çıkacak mı diye... Bazılarımız tam ordayız işte. Valla duygularıma tercüman olmuşsun. Aynı şeyleri dusunuyoruz. Kredi kartına baktıgımda bekleyen provizyon kısmında gorunuyor ama bu odeme gerceklesecekmı gerceklesmeyecekmı bılmıyorum.Kartın limiti dusmus gorunuyor ama cozemedım kısaca olayı. Subs ı ıptal ettım oyuna gırebılıyorum ama o parayı cekeceklermı cekmeyeceklermı bılmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Cekip zengin olacaklar :) Cekmezler.. Klasik ilk surum sendromu sorunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 simdi de bana bu bilgisayar oyuna girmeye authorized degil email yolladik fln diyor login yapmaya calisinca ama gelen giden email yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Arkadaşlar bir de şu NA->Eu değişikliğinde full client indiremeye zorluyor. Yok mu bunun kısadan bir yolu patch vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar