eseruyar Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Acil para gerekli olduğu için hesabı satıyorum Armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/silvermoon/Vlkyr/simple MAge http://eu.battle.net/wow/en/character/silvermoon/Vlkyr/simple Shaman http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Bloodsh%c3%aen%c3%aa/simple Characterin realmı: Mage-Silvermoon Shaman-Twisting Nether Characterin extra özellikleri notlar: Mage- 8 tane [Warforged Seal] ı var raid yapmadım bu hafta Shaman-5tane [Warforged Seal] ı var Sehir: Ankara Account bilgileri: Hesapta raf arkadaşı vardır. bir ay olmadı daha isterseniz beraber karakter kasarsınız. Gelecek ay bedava süre ve mount gelir. Heirloomları= cloth heirloomları-3parça leather ve str heirloomu- 2trinket-1staff Mountlar -- Al'ar--Sandstone Drake--Drake of the West Wind--Black Primal Raptor--Onyx Cloud Serpent--Traveler's Tundra Mammoth vs. Hesapta Hearthstone ve Diablo 3 vardır. HS mountu var Alt karakterler Twisting Netherda:: 85lvl warrior-85Druid ve rog warriorda 553ilvl set parçası leg var +flex tank eldiveni (timeless adasından.) Dunemaulda 85lvl hunter Maelstromda 35-36-54lvl altlar *SQ/SA var mı:E (Gizli soru ve cevabı) *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: E (alınacak bekleniyor keylerin gelmesi) *Ilk sahibi misiniz: E/H *Kimlik fotokopisi verilicekmi:/H *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:E skype [email protected] [B]Fiyat: 280 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 kimlik fotokopisi vermiyorsun, mailin powerleveling, yeni üyesin, herşeyi geçtim twisting netherda oynayan bir wow oyuncususun, zor bence. ama mage iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Yeni üye derken? nerdeyse bir yıl olcak Skype adresimin öyle olmasının bi sakıncasımı var?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 ben alıcak olsam şahsen güvenemem bunun için dedim. kimlik fotokopisi verirsen çok daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Şimdi ilk sahibi misin yoksa değil misin? Ben orayı anlamadım. Hem E hem H var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 kimlik fotokopisi ile karakteri geri alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 daha önce hesap sattım kimseyede kimlik fotokopisi vermedim.Kimlik fotokopin olsa bile istesem ben geri alırım o hesabı zaten istediği kadar kimlik fotokopin olsun elinde. Hesabın sahibi değilim orayı unutmuşum. Hesabın sahibi oyunu bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 eseruyar said: daha önce hesap sattım kimseyede kimlik fotokopisi vermedim.Kimlik fotokopin olsa bile istesem ben geri alırım o hesabı zaten istediği kadar kimlik fotokopin olsun elinde. Hesabın sahibi değilim orayı unutmuşum. Hesabın sahibi oyunu bıraktı. Kimlik işi yalan dolan aynen eserin dediği gibi. Hesap sahibi her türlü alabilir istediği zaman. Atıyorum autenticator falan bozuldu açtırmak lazım o dönem istiyor ticket atılırsa. Artık cep telefonunuzu ekliyorsunuz her şeyi onunla hallediyor bu da ayrı mevzu :) Hesap sahibi elinizin altında olsun yeter :) evini işini bilin uzak memlekette ise almayın kardeşim. Mümkünse yüz yüze görüşün evine gidin vs.vs. ( tabi 300 TL üstü falan acc alıyorsanız böyle daha iyi olur ama 100 lira için değmez bu kadar muhabete ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Günceldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Güncel 250 not.raf arkadaşım 2aylık süre almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Güncel 250tl 29gün açıktır GAME TIME Source: Recruit-a-Friend (30 Days Free) Expires: 23/4/2014 00:38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 kimse eski sahibinin keyfine keder olan bir hesaba 200 küsür lira vermez. adamın canı yeni exp'de oynamasak istese 1 saatte hesabı geri alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 onuda bırak wow hesapları eskisi kadar satılmıyor. Birde boost gelmiş beleşe oh :) temiz 90. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bi hesaba 1500 lira verenler varsa 250de veren bulunur ki daha önce 350yede hesap sattım ilanı koyduğum gün satıldı Karakter kasılır kolayda al'ar için istiyorum paranın çoğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 hesap satılmaz diye bir şey yok zaten, her oyunda her hesap satılır. problem hesabın asıl sahibinin sen olmaman, kim olduğu belirsiz biri, sen olsan bile herhangi bir bilinirliğin yok paticikte. bu işler iki taraflı güven çerçevesinde ilerliyor sonuçta. kim olduğunu bilmediğin adamdan hesap alırsan, 3 ay sonra adam hesabı geri aldığında ağlayacak kapı bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Bizde sattık burda hesap. Hatta ozii'ye sattım galiba :D Sonra ozii ben Rogue oynamicam dedi ben geri alırım dedim. Bana geri sattı kendi accountumud akhgdakjhdsa :D Edit: Sayfa başı olmuş peh.. Yani önemli olan güven vermek satarken ve şu an sende o yok. Ama tabi account yine satılır. Satılmaz diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 binek sende kalsın ben alayım 150'ye olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Todesengel said: Bizde sattık burda hesap. Hatta ozii'ye sattım galiba :D Sonra ozii ben Rogue oynamicam dedi ben geri alırım dedim. Bana geri sattı kendi accountumud akhgdakjhdsa :D Edit: Sayfa başı olmuş peh.. Yani önemli olan güven vermek satarken ve şu an sende o yok. Ama tabi account yine satılır. Satılmaz diye birşey yok. Aynen üstad smiling smiley) Ya işin güzeli patidaş patidaşa acayip güveniyor. Hele birde 4-5 senelik üye ise zaten '' aaa kardeşim ayıp ediyosun lafımı olur '' gibi muhabetler dönüyor :) Zaten wow a anca 2014 aralık sonu gibi dönebilirim o zaman hep istediğim rog u kasmadan 90 layacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Todesengel said: Bizde sattık burda hesap. Hatta ozii'ye sattım galiba :D Sonra ozii ben Rogue oynamicam dedi ben geri alırım dedim. Bana geri sattı kendi accountumud akhgdakjhdsa :D Edit: Sayfa başı olmuş peh.. Yani önemli olan güven vermek satarken ve şu an sende o yok. Ama tabi account yine satılır. Satılmaz diye birşey yok. Aynen üstad smiling smiley) Ya işin güzeli patidaş patidaşa acayip güveniyor. Hele birde 4-5 senelik üye ise zaten '' aaa kardeşim ayıp ediyosun lafımı olur '' gibi muhabetler dönüyor :) Zaten wow a anca 2014 aralık sonu gibi dönebilirim o zaman hep istediğim rog u kasmadan 90 layacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Kendi tecrübem, baltalamak gibi olacak ama, patiden alışverişten şimdiye kadar bir problem yaşamamıştım, ta ki yeni üye birinden Lol account u alana kadar. 3-4 ay sonra account geri alındı, banlandı vs. Mümkünse tanıdık bildik birinden almakta fayda var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Kısaca biz tanımıyoruz güvenilir değilmiyim demek oluyor? Güvenilir olup olmadığıma alıcı karar verir görüşünce yerim belli. Neyse fazla şeetmeye gerek yok zaten kendi düşüncenizdir bişey diyemem Güncel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 madalyasız adamla alış-veriş yapılır mı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 OP un alınmaması lazım. Burada güven belli bir zaman içerisinde oluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Güncel 200 süre bitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Güncel 180 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar