Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kimler oynuyo şimdi? bi steam ID verin de beraber oyniyalim :) benim rank şuanda baya düşük duruyor gold nova 2yim ama normalde master guardian elitedi de girmeyince baya düşmüş.
Mesaj tarihi:
Odeon said:

girmeyince nasil dusmus?

Belli bi süre oynamayınca 0 lanıyor sanırım abi ben girdigimde ranksızdım üstüne gittim girdim ilk winde hemen 2yıldız rankına geçtim bende anlamadım yani yaklaşık 3 ay fln ara vermiştim. neyse kimler oynio abi söyle bi 5li kursak fena olmaz. ben mevcut rankımdan iyi oyniorm fakat genelde dandik adamlar denk geldigi için hep win üstüne loose oluo veya berabere fln bu yüzden bi türlü rank atlayamıorm tam atladım diorm 2-3 el yenilioruz bunun da genelde nedeni random adamlarla oynarken sürekli bi 4 kişi oynama zorunda kaliosn veya bottan daha boktan oyniyan herif denk gelio vs vs.
Mesaj tarihi:
Esh said:

master guardiandan aşağısı keke demek.

ya bi sistem olsa takımında biri saçmalarsa elo kaybetmesen ne güzel olmaz mı? 4 oyun arka arkaya takımda biri çıktı bizi vurdu gelip bilerek flash attı. infernoda sis atıp ortada duruyolar t base'den çıkarmıyolar falan.

yani nasıl gelecek bu elo?
Mesaj tarihi:
dün casual oynarken whiteguardian diye bir adam geldi elinde awp zıplaya zıplaya adam vuruyordu.

"görüyor musunuz nasıl proyum ben" diye yazıyordu herkes rapor edeceğim seni deyince 1 elde 6-7 adam vuran adam sonraki mapta 3 kill zor aldı.

işin garip yanı 2 tane türk vardı yok ya adamın cfg si çok iyi diye adamı savunup duruyordu.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

Iyi olman, ekmek olmaman lazimdir. Tek basina tasiycan yani 40 50 frek cekip

dedigin imkansiz abi her oyunda bu gerçekten imkansız. ben sahsen iyi oynadıgımı düsünüorm öle tıraş bi oyuncu degilim yani ama çok profesyonel de degilim fakat 8-10 arası MVP almama ragmen yenildigimiz cok oluyor zaten bi loose da hemen bütün motivasyon gidio.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

Esh said:

master guardiandan aşağısı keke demek.

ya bi sistem olsa takımında biri saçmalarsa elo kaybetmesen ne güzel olmaz mı? 4 oyun arka arkaya takımda biri çıktı bizi vurdu gelip bilerek flash attı. infernoda sis atıp ortada duruyolar t base'den çıkarmıyolar falan.

yani nasıl gelecek bu elo?

inboxın full çekmiş. bana bi öm steam IDni atarmısın dostm? bide tr saati ile saat kaç gibi müsait oluyorsun? eğer denk gelirse saatlerimiz beraber oyniyabiliriz en azindan random ile oynamaktan iidir.
Mesaj tarihi:
O tasima olayi keles alti rankler icin yoksa onun ustu zor tasima cok lesse takim. Ama silverlarda falan o ranki haketmedini dusunuyosan her mac cok rahat tasiman lazim takim bot olsada
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

Dworgian said:

silver 3 müyüm neyim. düşük derken?
codcu ranki xd

cod style dan cs e geçerken zorlanıyor insan. ama şu an cod da s&d oynayanlar neyden keyif alıyorlarmış anlıyorum.

yavaş yavaş ak47 nin single shot ına da alışırsam tamamdır. zira artık hardcore cod oynuyormuş gibi (yani mod olarak hardcore mod) gövdeye nişan almıyorum becerebildiğimce kafaya atıyorum fln.

arada çok feci rezil oluyorum ama hala
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

O tasima olayi keles alti rankler icin yoksa onun ustu zor tasima cok lesse takim. Ama silverlarda falan o ranki haketmedini dusunuyosan her mac cok rahat tasiman lazim takim bot olsada

abi macbookdan oyniorm surekli ayni performansta olmuo yani:) ama genelde tasiyorum takimi da fakat 16 wine kdr bazen kasio iste bana dusenin 3katini 4 katini yapiorm yani. senin rank ne silphatos?
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Silphatos said:

Dworgian said:

silver 3 müyüm neyim. düşük derken?
codcu ranki xd

cod style dan cs e geçerken zorlanıyor insan. ama şu an cod da s&d oynayanlar neyden keyif alıyorlarmış anlıyorum.

yavaş yavaş ak47 nin single shot ına da alışırsam tamamdır. zira artık hardcore cod oynuyormuş gibi (yani mod olarak hardcore mod) gövdeye nişan almıyorum becerebildiğimce kafaya atıyorum fln.

arada çok feci rezil oluyorum ama hala

Govdeye nisan alip cursoru asagi ceke ceke spray yap 3 4 shot da aliyosun adamlari asagi. Sadece govdeye spray yaparsan ilk kursun dışındakiler dagiliyo. Yada tek tek cift cit saydircan ama o esnada adamin kesmesi muhtemel. Bide duck recoili dusuruyo diyolar da ben pek bi nanesini goremedim.
Mesaj tarihi:
Benimde silver 3 ama sanırım tam silver 3lük adamım , hani aman düşmiim aman yükseliim yok harbiden silver 3lük oynuyorum sanki :D

Her maç ne sonuncu ne birinci hep ortalarda :D
Mesaj tarihi:
HotLine said:

Silphatos said:

abi macbookdan oyniorm surekli ayni performansta olmuo yani:) ama genelde tasiyorum takimi da fakat 16 wine kdr bazen kasio iste bana dusenin 3katini 4 katini yapiorm yani. senin rank ne silphatos?

şerif. geçen yıl yıldızlı kartaldım bi gün saçma bi bug vardı 1 kez bile yenilsen rank düşüyodu, o gün tek keleşe kadar düştüm bi daha da kartallara geri dönemedim ya. şerifde bazen çok kolay geliyo bazen aşırı iyi haxorumsu tipler, sanırım rating aralığı en fazla olan rank. 2'ye bölmeleri lazım
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

HotLine said:

Silphatos said:

şerif. geçen yıl yıldızlı kartaldım bi gün saçma bi bug vardı 1 kez bile yenilsen rank düşüyodu, o gün tek keleşe kadar düştüm bi daha da kartallara geri dönemedim ya. şerifde bazen çok kolay geliyo bazen aşırı iyi haxorumsu tipler, sanırım rating aralığı en fazla olan rank. 2'ye bölmeleri lazım

sheriff bu double AK den sonra gelen rank dimi sanırım benim bi üstüm oluyor :)) ben dün ilk oyunda loose aldım sonra girdim 4 streak yaptım mirage da saolsn ii elemanlar geldi hatta bi premade clanı fena yendik hehe. böyle 1 hafta özenle oynayıp deniyecem bakalım yükselebilcekmiyim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...