Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Constantine (2014) - NBC


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

pilot bölümün çekimlerine başlamışlar. dizinin yazarı ve yapımcısı David S. Goyer sigara olayına “Bu karasal yayında yapması zor bir şey. Şimdi bunun müzakeresini yapıyoruz demiş. onun dışında "İmza trençkotu ve ince kravatını giyiyor olacak. Orijinal materyale filmden daha sadık olacağını söyleyebilirim.” falanlar filanlar.


dizide rol olacağı kesinleşen diğer oyuncular Lucy Griffiths, Harold Perrineau ve Charles Halford. constantine'i de fotoğraftaki aktör Matt Ryan canlandırıyor. dizinin gelecek sezon başlayacağını söylüyorlar. bu kadar şimdilik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gayrettepe metrosunda duyup da bayıldığım tüm çabalarıma rağmen kime ait olduğunu bulamadığım caz harikasını söyleyenin adıyla (paul desmond-take 5) önüme sunduğu için filminin yeri bende çok ayrı diziyi de beğenirim kesin o kadar aydınlattı beni
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

filmden esinlenme değil lan hellblazer diye yanılmıyorsam dc nin alt evi vertigodan çıkan çizgi roman serisinden uyarlanacak..
zati filmde burdan uyarlamaydı(ve kötüydü)

constantine iyidir ya 2 tarafta sevmez (ne ilahi ne şeytani)..
kotarırlarsa güzel bişey çıkar ortaya yoksa bi cacık olmaz..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Keanu reis garip sekilde baya iyiydi ya, ama izlenir elbet yeni karakter cizgi romana baya benziyor..

Tek soru, super teenage dizisi mi yapacaklar? Umarim senaryo ve konularin hakkini verirler..Agents of Shield tadinda yaparlarsa kultablasini firlatirim burdan kafalarina.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Keanu Reeves'in en iyi oyunculukları bu tarz filmlerde oluyor zaten.

Adam mimik falan kasmıyorsa, kendi hayatını oynar gibi takılıyorsa 10 numara iş çıkarıyor.

edit: Adamın normal hayatı constantine zaten.
ekşi said:

http://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/482578_1447748845441891_1159601334_n.jpg

metroda gazete okuyan bu adam keanu reeves. problemli bir ailenin çocuğu. 12 yaşındayken babası uyuşturucu satıcılığından tutuklanmış. annesi ise bir striptizci. ailesi kanada’ya taşındıktan sonra orada bir çok üvey babası olmuş. sevgilisinin ölümünü izlemiş. evlenmek üzerelerken bir araba kazasında ölmüş. kız bu olaydan önce de bebeğini kaybetmiş. keanu bu olaydan beri ciddi bir ilişkiden ve çocuk sahibi olmaktan uzak duruyor. o hollywood yıldızları arasında köşk sahibi olmayanlardan. “bir apartman dairesinde yaşıyorum. her zaman için ihtiyacım olan herşey var, neden boş bir evi seçeyim” diyen biri.. en iyi arkadaşlarından biri, river phoenix aşırı dozdan öldü. aynı yıl keanu’nun babası tekrar tutuklandı. kız kardeşi lösemi oldu. şu an tedavi oldu ve keanu matrix’ten kazandığı paranın %70ini lösemiye karşı mücadele eden hastanelere bağışladı. doğum günlerinden birinde bir şeker dükkanı aldı ve kek yapmaya başladı. koruması falan yok, süslü kıyafetler giymiyor. mutsuzluğu hakkında bir şey sorulduğunda şöyle cevap veriyor:

“siz yaşamak için mutlu olmak zorundasınız ama ben değilim.”
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...