moriarty Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 haa ben buldum abi ondan istemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 bu lafin altindan kalkmak cok zor en iyisi homo olayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Beylerr!!! Dün gece Sequo'nun tavsiyesini denedim. Evet kesinlikle sebebi bu ama çözümü ne? Kurulamak filan konsantrasyon kaybettiriyor. Onun haricinde Wolas'ın tavsiyesini unutmuş değilim ama önce şu sürtünme sorununu çözelim. Yine boş geçen bir gece oldu. 1 haftadır boş geçtiğimi varsayarsak, yeter bu da can diyorum... Bu arada hazır erkekler forumu olduk, min 45 max 2 saat aralığında kendimi ayarlayabiliyorum. Son olarak: Sequo said: Summon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 asıl sorun kızın hiçbişiy hissetmemesi. düşünsene sen orda deliler gibi tepiniyorsun, kız orada uykusu geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 kek said: asıl sorun kızın hiçbişiy hissetmemesi. düşünsene sen orda deliler gibi tepiniyorsun, kız orada uykusu geliyor... o an hemen kızın boğazını sıkıcaksın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 abi şu boğazı sıkma konusundan hep çekindim ya. ya bokunu çıkarırsam bu işin falan diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 başlık http://2.bp.blogspot.com/-NdOK1XL3uIw/UYFe0wPnR8I/AAAAAAAAAKA/iwznG2jcWkM/s1600/facepalm.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 ben öyle bir gün gazı alamadım tokat attım.. karı gece 4te evden kovdu apartman dairesinin önünde giyindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 EN ÇOK BEN SEVİŞİYORUM EN İYİ BEN SEVİŞİYORUM BEN SEVİŞİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 fisting yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Llama said: ben öyle bir gün gazı alamadım tokat attım.. karı gece 4te evden kovdu apartman dairesinin önünde giyindim Ahahah benimde kafamdan o geçiyordu. Seninle sevişmekten zevk almıyorum dediğimde "defol o halde" demesi akabinde sokak kapısında taksi bile geçmeyen ıssız semtinden nasıl döneceğini hayal etmem... Hepsi saliselik sessizliğimde flashforward olmama sebep vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 tam yav he he lik bir adamsın bu mertebeye gelen gördüğüm ilk kişisin ayrıca tebrik eder başarıların devamını dilerim sertifikanı vajinası geniş abladan alabilirsin bye bye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Lord_Argos said: Ahahah benimde kafamdan o geçiyordu. Seninle sevişmekten zevk almıyorum dediğimde "defol o halde" demesi akabinde sokak kapısında taksi bile geçmeyen ıssız semtinden nasıl döneceğini hayal etmem... Hepsi saliselik sessizliğimde flashforward olmama sebep vermişti. o yüzden her deplasmana gitmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Bu topik bana çok şey anlattı ve şöyle bir düşünmeme neden oldu. Mesela kokmayan karılarda varmış, bunu anladım. Ve boş geçilen geceler oluyormuş. hatta bazı günler "aman be bugün canım istemiyor" diyen erkekler varmış. Kendimden utandım... 88 isminde bir bar varmış, kızlar teklif ediyormuş(bug abuseu fark edemeyip, patch notdan öğrenmiş gibi oldum). Tek tesellim topak sahibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 inanmıyorsan toggie sor bir erkek niye red etmesin abi seksi sıradan bir olay yani doyuma ulaşın çok olgunluk katacaktır size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 yoo neden inanmayım, inandım elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 senle ayrıldığımız tek nokta bu llama. doyum olayında kendime olan inancımı kaybettim, bir gün cem yılmaz gibi bir cinsel yaşamım olursa, bir defa daha değerlendirebilirim bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 cem yılmaz gibi seks hayatımız olamıcak nabar.la da ki gibi kızlarla da uyanamayacağız.. azla yetinip bu şartlarda doğduk hayal dünyasını bırakacağız.. ama gelen herkese de yapıştırmayacağız ki farkımız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 31? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 herkesin libidosu falan farklı abi ya. yapcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 forgiver said: 31? onun zevki başka kızla iş biter üstüne 31 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 bingildak said: EN ÇOK BEN SEVİŞİYORUM EN İYİ BEN SEVİŞİYORUM BEN SEVİŞİYORUM Özet (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Gizli said: Chemical said: konuyu okumadım cevap veriyorum: sünnet. sünnet olduğun için oluyor bu. restoration öneriyorum zararın neresinden dönsek kâr. senin anti-sünnet operasyonu nasıl gidiyor,işe yaradı mı? devam ediyorum ufak ufak gelişme var ama bilindiği gibin yavaş. before after çekmek lazımdı progresi takip edebilmek için ama bilgisayarda çüklü fotoğraf tutmak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 bakayım bu neymiş dedim, anti sünnet konuşuluyo. artık gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 anti sünneti geçtim ben şimdi geriye döndürüyorum yavaştan, o konuyu aştık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar