Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevişirken Birşey Hissetmemek

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Beylerr!!!

Dün gece Sequo'nun tavsiyesini denedim. Evet kesinlikle sebebi bu ama çözümü ne? Kurulamak filan konsantrasyon kaybettiriyor. Onun haricinde Wolas'ın tavsiyesini unutmuş değilim ama önce şu sürtünme sorununu çözelim.

Yine boş geçen bir gece oldu. 1 haftadır boş geçtiğimi varsayarsak, yeter bu da can diyorum...

Bu arada hazır erkekler forumu olduk, min 45 max 2 saat aralığında kendimi ayarlayabiliyorum.

Son olarak:
Sequo said:

Summon
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

ben öyle bir gün gazı alamadım tokat attım..
karı gece 4te evden kovdu apartman dairesinin önünde giyindim

Ahahah benimde kafamdan o geçiyordu. Seninle sevişmekten zevk almıyorum dediğimde "defol o halde" demesi akabinde sokak kapısında taksi bile geçmeyen ıssız semtinden nasıl döneceğini hayal etmem... Hepsi saliselik sessizliğimde flashforward olmama sebep vermişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Ahahah benimde kafamdan o geçiyordu. Seninle sevişmekten zevk almıyorum dediğimde "defol o halde" demesi akabinde sokak kapısında taksi bile geçmeyen ıssız semtinden nasıl döneceğini hayal etmem... Hepsi saliselik sessizliğimde flashforward olmama sebep vermişti.

o yüzden her deplasmana gitmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Bu topik bana çok şey anlattı ve şöyle bir düşünmeme neden oldu.

Mesela kokmayan karılarda varmış, bunu anladım.

Ve boş geçilen geceler oluyormuş. hatta bazı günler "aman be bugün canım istemiyor" diyen erkekler varmış. Kendimden utandım...

88 isminde bir bar varmış, kızlar teklif ediyormuş(bug abuseu fark edemeyip, patch notdan öğrenmiş gibi oldum).

Tek tesellim topak sahibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

Chemical said:

konuyu okumadım cevap veriyorum:

sünnet.

sünnet olduğun için oluyor bu. restoration öneriyorum zararın neresinden dönsek kâr.

senin anti-sünnet operasyonu nasıl gidiyor,işe yaradı mı?

devam ediyorum ufak ufak gelişme var ama bilindiği gibin yavaş.
before after çekmek lazımdı progresi takip edebilmek için ama bilgisayarda çüklü fotoğraf tutmak istemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...