Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ^onun sebebi the death of superman, sonra dc'nin dayanamayıp reslemesi, sonra da olayın bokunun çıkması falan gibi bi iddiası olan youtube vidyosu izlemiştim. hatta dur ya burda paylaşıldı diye izleydidim. https://www.youtube.com/watch?v=0PlwDbSYicM ben sırf şu selina kyle'ı oynayan kız saçı hiç bozmayıp (sadece siyaha boyayıp) bi 10 yıl sonra dragonlance filminde kitiara'yı oynasın demeye gelmiştim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 bu diziye niye doğru düzgün sezon sonu yapamıyorlar? efsane sezon resmen direktten döndü sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 "son bölüm" son bölümün tek olayını uzun saçlı bruce yapmışlar ama hiç de vurucu olmadı yani. neyse en azından sezon güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 klonmuş zihin kontrolüymüş şu tarz şeylere ayar oluyorum. İllaki her diziye/filme koyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Dizi çok sikko oldu bu sezon malesef droplamaya ramak kalmıstıki bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 diziyi 2 sezondur kaçırmadan izliyorum ama gothamı bilenlere çılgın sorular birinci sezonda şehir hakimiyeti üzerine çok güzel bir kapışma vardı ama 2. sezon iyi başladı, sonlarına doğru sürekli birileri ölüyor birileri diriliyor, sanki zorlama, araları doldurma gibi senaryo. Yani bu villian'ların hikayeleri bu kadar tırt mı? Bir penguen var efsane gerisi şamar oğlanı :P strange de heralde o kadar tırt ölmemiştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 ben yeni başladım ilk 2 bölümü izledim, çok iyiymiş lan. baya baya beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 2.sezon çok kötüydü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 kusmuk gibiydi 2. sezon, zaten gordonın oyunculuk bokubok. sürekli aynı konuşma mimikler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 halbuki çok iyi başlamıştı 2.sezon. gerçi hala arrow tier'den 3-5 gömlek üstündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 yeni izlemeye başladım ve ilk sezonu sevdim diye bi bakiim dedim, harbi çok mu boktan acaba diye... ulan okuduğum her yerde 2. sezonun çok daha iyi olduğu yazıyor. Puan olarak bakiim dedim, Rottentomatoes gibi hipster mekanı bile 2. sezona daha iyi puanlar vermiş, sonra imdb'ye baktım, orası iyice coşmuş zaten 2. sezon için. pati vizyon bölümü ama her zamanki gibi akmış :D ben de izleyip nefret ediyormuşum 2. sezonu meğerse, 2 hafta sonra gelip dır dır ediyormuşum sdahfuadsh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 kötü değil zaten. hatta ilk 5-6 bölüm efsane fln. son 7-8 bölüm gereksiz uzattılar 1-2 mevzuyu. o yüzden sövüyo millet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Guzel dizi izle sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 dizi aslında gordon üzerine kurulu ama ben mckenzie'ye bu kadar kritik bir rol verilmeseymiş, ergen dizisi de değil halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 adam bence kotarıyor ya rolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 dalga mı geçiyosun, adamın oyunculuk sıfırın altında. en dandik figüran bile daha iyi oyuncu o gözlerini kısıp agzını buruşturup kızgın konuşması zaten her bölüm banko, orada ciddi bir şey bile olsa güldürüyor hakkını vermke lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Bencede fena degil seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 dünyanın en kötü oyuncusu değil tabii ki ama Silphatos'un anlattığı ifadesi bazı yerlerde çok eğreti duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 7 bölüm bitti, 8'in ortasındayım çok çok iyi ya. Şu karakterlerin geçmişlerini, hikayelerini falan öğrenmek çok hoşuma gidiyor. şimdi üşendim araştırmaya da, bunlar böle detaylı anlatılan şeyler mi comic book'larda yoksa biraz götten sallamaca mı yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 benim okuduğum gordon'un geçmişine değinen bi batman year one var. orda gotham'a yeni atanmış, arkadaşları bunu sıkıştırıp dövüyor, sonra bu bire birde kıstırıp daha çok dövüyordu falan o kalmış aklımda. bi de batman begins'le ortak sahneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 sabonis said: 7 bölüm bitti, 8'in ortasındayım çok çok iyi ya. Şu karakterlerin geçmişlerini, hikayelerini falan öğrenmek çok hoşuma gidiyor. şimdi üşendim araştırmaya da, bunlar böle detaylı anlatılan şeyler mi comic book'larda yoksa biraz götten sallamaca mı yapıyorlar? ağır götten sallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Sallaya sallaya sonunda cikiyor ortaya hikayeler. Cok azdir herhalde bastan tum karakterleri ve hikayelerini yaratmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 muhtemel jokeri gördükten sonra acaba harley quinn görecez mi falan filan diye bakınırken bir yerlere zıpladım falan, meğer 2. sezonda fish mooney dönüyormuş anasını satiim yedik spoiler'ı :D :D neyse orası önemli diil de, barbara'ya olası harley demişler, çok güzel olur valla. ulan aşırı hoşuma gitti dizi he. başroldaki oc'den gelme zibidiye gıcığım biraz ama :D joker'i de shameless'tan beğeniyordum, gayet güzel seçim. keza nygma da aynı şekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Ohoo Fish Mooneyler ölmez vatan bölünmez Gotham marşı ya sen ne diyosun. Jada Pinkett Smith in sözleşmesi dizi bitene kadar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Flassh said: cast inanılmaz kötüymüş bi tane güzel hatun yok fakir castı sanırım erin ve bacarin varken şu açıklama baya talihsiz olmuş. quixef said: Ohoo Fish Mooneyler ölmez vatan bölünmez Gotham marşı ya sen ne diyosun. Jada Pinkett Smith in sözleşmesi dizi bitene kadar galiba iyi oynuyor bence sıkıntı yok ama bokunu da çıkarmasınlar anasını satiim :D beynine sıksalar geri dönecek diyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar