Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gotham - (2014/15) - Fox

Norak

Öne çıkan mesajlar

^onun sebebi the death of superman, sonra dc'nin dayanamayıp reslemesi, sonra da olayın bokunun çıkması falan gibi bi iddiası olan youtube vidyosu izlemiştim. hatta dur ya burda paylaşıldı diye izleydidim.

https://www.youtube.com/watch?v=0PlwDbSYicM

ben sırf şu selina kyle'ı oynayan kız saçı hiç bozmayıp (sadece siyaha boyayıp) bi 10 yıl sonra dragonlance filminde kitiara'yı oynasın demeye gelmiştim bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
diziyi 2 sezondur kaçırmadan izliyorum ama

gothamı bilenlere çılgın sorular

birinci sezonda şehir hakimiyeti üzerine çok güzel bir kapışma vardı ama 2. sezon iyi başladı, sonlarına doğru sürekli birileri ölüyor birileri diriliyor, sanki zorlama, araları doldurma gibi senaryo. Yani bu villian'ların hikayeleri bu kadar tırt mı?
Bir penguen var efsane gerisi şamar oğlanı :P strange de heralde o kadar tırt ölmemiştir?

Sosyal ağlarda paylaş

yeni izlemeye başladım ve ilk sezonu sevdim diye bi bakiim dedim, harbi çok mu boktan acaba diye... ulan okuduğum her yerde 2. sezonun çok daha iyi olduğu yazıyor. Puan olarak bakiim dedim, Rottentomatoes gibi hipster mekanı bile 2. sezona daha iyi puanlar vermiş, sonra imdb'ye baktım, orası iyice coşmuş zaten 2. sezon için.

pati vizyon bölümü ama her zamanki gibi akmış :D

ben de izleyip nefret ediyormuşum 2. sezonu meğerse, 2 hafta sonra gelip dır dır ediyormuşum sdahfuadsh.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

7 bölüm bitti, 8'in ortasındayım çok çok iyi ya. Şu karakterlerin geçmişlerini, hikayelerini falan öğrenmek çok hoşuma gidiyor. şimdi üşendim araştırmaya da, bunlar böle detaylı anlatılan şeyler mi comic book'larda yoksa biraz götten sallamaca mı yapıyorlar?

ağır götten sallama
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemel jokeri gördükten sonra acaba harley quinn görecez mi falan filan diye bakınırken bir yerlere zıpladım falan, meğer 2. sezonda

fish mooney

dönüyormuş anasını satiim yedik spoiler'ı :D :D neyse orası önemli diil de, barbara'ya olası harley demişler, çok güzel olur valla.

ulan aşırı hoşuma gitti dizi he. başroldaki oc'den gelme zibidiye gıcığım biraz ama :D

joker'i de shameless'tan beğeniyordum, gayet güzel seçim. keza nygma da aynı şekilde..
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

cast inanılmaz kötüymüş bi tane güzel hatun yok
fakir castı sanırım

erin ve bacarin varken şu açıklama baya talihsiz olmuş.

quixef said:

Ohoo Fish Mooneyler ölmez vatan bölünmez Gotham marşı ya sen ne diyosun. Jada Pinkett Smith in sözleşmesi dizi bitene kadar galiba

iyi oynuyor bence sıkıntı yok ama bokunu da çıkarmasınlar anasını satiim :D beynine sıksalar geri dönecek diyosun :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...