lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Aklımda keypad almak var. Oynadığım oyunların %90'ı fps oldğundan aklıma yeni klavye yerine güzel ergonomik bir keypad almak geldi. Keypad kullanan arkadaşlar varsa oyun deneyimi ve rahatlık açısından önerir misiiz? Aklımda Razer Tartarus var, fiyat performans için iyi gibi görünüyor. http://assets.razerzone.com/eeimages/products/13965/razer-tartarus-gallery-4-v2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 http://www.zoccoshop.com/pictures/20131231103910_lgtf3101.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 adam gamepad attı topiğe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ahah okumadan atmışım, ben de diyorum nasıl gamepad lan bu yeşil şey lel sory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 sen demiş anca git bunla oyna hiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 http://assets.razerzone.com/eeimages/products/59/razer-nostromo.png ben de senelerdir şuna özeniyorum bi türlü nasip olmadı.nasıl çalışıyor ediyor zaten hiç bi fikrim yok.klavye yerine bunu mu kullanıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 yes öyle. ama nasıl rahat mı bilemiyorum? bir teşir ürünü falan bulsam bakıcam. http://www.youtube.com/watch?v=xF10L3zTwPg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bence çok kullanışlı değil kullanışlı olsa doğduğumdan beri çevremde bir sürü paralı oyuncu var hepsi birer tane almıştı, şahsen kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Ben kullanıyorum. Razer Nostromo aslında tercih meselesi, Mmo veya Fps farketmez, baya rahat ediyorum. Software de Macro, Profil veya Keybinding yaratabiliyorsun, Çalıştırdığın oyuna göre farklı profil veya macro geçişleri otomatik yapılabiliyor. Alışınca onsuz olmuyor. Özellikle laptopta oyun oynuyorsanız, bence çok büyük rahatlık. Tek başına klavye olarak kullanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Benimde alasım var bunlardan ama şu yandaki stick'in analog olanından istiyorum. Gamepad analog stick'i gibi değil sanırım onlar, 8-way digital stick sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 razer tartarus unki analog sanirim.Birde bunlarin temeli Belkin 52n gamepadi idi, galiba oda analog sticki li .Belkin bulmak baya zor artik.Razer alinca eline Razer Nostromo diye satmaya basladi. Amazon , Ebay filan bulunur Belkin, ama software ve suruculeri birbirine uymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 razer inki analog degildi teshir urunu denemistim bir kere. Cok luzumsuz geldi bana tuslari falan sertti bir kere. Kullanissiz demiyorum ama klavyenin ustune pek artisi yok. Al bir mekanik klavye bak keyfine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 öle bişi alınıcağına g15 tarzı makro tuşlarına sahip bir klavye veya razer naga epic tarzı yine makro yapılabilen bir fare alınsa bence daha kullanışlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 razer naga var bende, WASD/ Space tuşları için alternatif bir keybad bakıyorum. gönlümde razer orbweaver var , wasd yerine analog kullabildiğimi inanırsam logitech g13 ayrı bir terçih şuan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 baş parmakla wasd kullanabilsem oyun kalitem artar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 sabah orbweaver'ım geldi :) akşam yorumları atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 alet ele güzel otuyor. tuşlar mekanik. space in yerine geçen tuşun hemen üzerindeki pad analog değil ama kullanımı yinede kolay ergonomik. eliniz biraz küçük ise 4 set olan tuşların en alt kısımdakilerine ulaşmak biraz zor olabiliyor. klaveyeden geçtikten sonra alışması biraz vakit alıyor, elinizi daha çok açıyorsunuz ama çok daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar