darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bayılmak... senede 5-6 defa kan aldırıyorsam 1 bilemedim 2 kere başıma geliyor. genelde önceden hissediyorum bayılacağımı, uyarıyorum etrafımdakileri ben birazdan gidicem diye. yavaş yavaş gözlerim kararıyor. kendimi bıraksam bayılırım ama zorla ayık kalmaya çalışıyorum, kalan son bilinç kırıntısına tutunuyorum, inatla konuşuyorum an be an durumumu tasvir ediyorum ahah. bugün hemşirelere de bir garip geldi durum "napıyosun? bayıl, rahat ol" dediler asdfgs genelde kan tutuyordur diyorlar hemen ama sanmıyorum. her zaman olmuyor, normalde de kan görmekle alakalı bir sorunum olmadı hiç. iğne takılırken, kan doldurulurken tüpe genelde izlemeyi tercih ediyorum. baya düşük tansiyonlu bi insanım ama kan vermeden önce de aç olmak gerekiyor. napılır ne edilir bu durumda? kan vermeden önce bi şeker falan mı atsam ağzıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 oturarak yada yatarak mı alıyorlar kan yoksa ayaktayken mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 psikolojik, başka bir açıklaması yok. benim de başıma gelmişti. http://forum.paticik.com/read.php?20,3484505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Kan değerlerini ölçtür, açlık tokluk şekerine baktır zaten anlarsın durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 senede 5-6 defa kan aldırsam kalkmam ayaga o yıl o ne lan niye kan aldırıyosunuz hem o kadar ben toplasan 3 kez kan aldırmışımdır hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 oturuyordum bu sefer. ya psikolojik bir şey olsa sürekli olması gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 kan aldırmak derken tahlil falan için. kan bağışı değil. ama düşündüm de 2 tüpü aşınca bayılıyorum genelde. zaten kan bağışı için yeterli kan değerlerine sahip değilim. kansızlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 eğer böyle bir yan etkisi varsa neden kan veriyorsun bu kadar çok? ben senede 2-3 kere veririm hiç böyle birşey yaşamadım. hatta böyle acayip bir kafa yapıyor, 4-5 saat kafam güzel geziyorum kan verdikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 benim de kan verirken tansiyonum baya düşmüştü.kusma hissiyle beraber bayılıyor gibi olmuştum.sesim bana yabancılaştı,kendimden uzaklaşır gibi oldum.bayılmak çok ilginç bir şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 kansızlık olduğundan olabilir mi? madem eksiklik var, 2 tüpü verince not enough mineral deyip sistemi safe mode'a alıyor olabilir. hayatım boyunca 1 kere bayıldım o da kafaya 15 dikişlik darbe aldığım içinde asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bende gülme krizine giriyorum.. ve etrafımdakileri bu yüzden uyarıyorum çünkü çok garip bakıyorlar saçma laf eden bile olduyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 hayatım boyunca bi kere bayıldım ameliyat olduğum günün akşamında sigara içicem diye tutturmamdan dolayıydı. ama hep merak ederdim bayılmayı iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ben, benden aldıkları kanı geri içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Ne bayıldım, ne kan aldırdım, ne bir yerim kırıldı. Burnum bile kanamadı hayatımda, 30 yaşındayım maşallah. Senede 2-3 kere ne tahlili bu ? entrsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 yılda 2-3 normal abi kan fazlası olanlar var mesela, onlar sürekli gidip kan vermek zorundalar asdasd. kan fazlası değildir tabii adı hahah hiç kan aldırmamak iyi değil yanlız - 30 yaşına kadar hiç tahlil yaptırmadın mı? check up falan? yaş 30 olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 sunthewhich said: Ne bayıldım, ne kan aldırdım, ne bir yerim kırıldı. Burnum bile kanamadı hayatımda, 30 yaşındayım maşallah. Senede 2-3 kere ne tahlili bu ? entrsn. bizim bi arkadaşta böyle diyordu 31'ini göremeden sizlere ömür.. allah rahmet eylesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ya herhangi önemli bir sıkıntı yok. son bi senedir sürekli tahlil gerektiren absürd hastalıklarla uğraşıyorum. hoş tahlil sonuçlarında da bi halt çıkmıyo o ayrı. boşuna kan aldırdığımla kalıyorum. genel bi ortalama çıkarmak adına sayı verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 aynısı bende de var, kan tutmuyor kesinlikle ondan emin olduk doktora gittik adam şey dedi, beynin sana bir zarar geleceğini düşünüyor, tak, kontağı kapatıyor. aynen böyle dedi. ne beyin varmış bende, paralel oluşum kurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bir de şey oluyor bende, mesela birisi trafik kazası geçirmişti tanıdığımız, baya feci olmuştu, onla empati kurunca da bayılıyorum ben, acaip kötüydü o da ya allah bir daha göstermesin, gözü çıktı, dizine bi sürü dewemöşriiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Ben okurken bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ya iyi hoş da her kan verişimde gayet izliyorum olanı biteni. bi rahatsızlık olmuyo, anca arada bir. beynin her seferinde aynı tehdidi algılıyor olması gerekmiyor mu? işine gelince mi shot down a giriyor adsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ne guzel işte güvenli kapatıyon bilgisayarı cat die hard reset atmıyormussun ara sıra kapatıp acmak lazım uyku modu kurtarmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ben sadece bir kez böyle kötü oldum, terledim filan. bayılmadım onda da ama kan alan kadın damarı bulamadı, çıkarttı yana sapladı gene bulamadı, içeride hafiften çevirdi filan derken benden terler dökülmeye başladı. sonra bıraktı kadın da zaten sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ıyy aynısı bana da olmuştu. damarı bulamayıp 8 kere falan soktu kanırttı. böyle darbeli matkapla duvarı delersin ama dübel girmez sonra genişletirsin ya döndüre döndüre, aynı hissiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 gtünden alındıkça alışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar