Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kan verirken

darkwingduck

Öne çıkan mesajlar

bayılmak... senede 5-6 defa kan aldırıyorsam 1 bilemedim 2 kere başıma geliyor. genelde önceden hissediyorum bayılacağımı, uyarıyorum etrafımdakileri ben birazdan gidicem diye. yavaş yavaş gözlerim kararıyor. kendimi bıraksam bayılırım ama zorla ayık kalmaya çalışıyorum, kalan son bilinç kırıntısına tutunuyorum, inatla konuşuyorum an be an durumumu tasvir ediyorum ahah. bugün hemşirelere de bir garip geldi durum "napıyosun? bayıl, rahat ol" dediler asdfgs

genelde kan tutuyordur diyorlar hemen ama sanmıyorum. her zaman olmuyor, normalde de kan görmekle alakalı bir sorunum olmadı hiç. iğne takılırken, kan doldurulurken tüpe genelde izlemeyi tercih ediyorum.

baya düşük tansiyonlu bi insanım ama kan vermeden önce de aç olmak gerekiyor. napılır ne edilir bu durumda? kan vermeden önce bi şeker falan mı atsam ağzıma.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de şey oluyor bende, mesela birisi trafik kazası geçirmişti tanıdığımız, baya feci olmuştu, onla empati kurunca da bayılıyorum ben, acaip kötüydü o da ya allah bir daha göstermesin, gözü çıktı, dizine bi sürü dewemöşriiiiiiiiiiiiiiii
Sosyal ağlarda paylaş

ben sadece bir kez böyle kötü oldum, terledim filan. bayılmadım onda da ama kan alan kadın damarı bulamadı, çıkarttı yana sapladı gene bulamadı, içeride hafiften çevirdi filan derken benden terler dökülmeye başladı. sonra bıraktı kadın da zaten sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...