fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=kUZ1YLhIAg8#t=85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 hangi şişko şikayet etti lan adamı? uçurmuşlar garibimi adult key dealerımı :( ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 kermit said: showtv yemekteyiz programından çıkan adamın hamburgerini övmekte apayrıymış nereden çıkması lazım güzel olması için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 özgür şef dediğin sürekli bi yerlerde şube açıp açıp kapatan adam değilmi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 kalamışta-suadiye de kapandı ataşehirde açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 hamburgerin en iyisini bayburtta samanpazarında köşede naim ustanın yerinde yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bebeğide eklersen oraya iyi olur lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 adam özgür şef neferlerinden çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 yaptığın garip yorumun peşine takıldık gidiyoruz işte. "showtv yemek programdan çıkan adamın hamburgerini övmek apayrı" yani kel alaka bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 biraz daha gitsek üstüne ağlayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 off kermit boş boş.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 sen neyi savunuyon sincap onu bi cümle halinde söyler misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Bir hamburger için birbiriniz kırmayın yaa. Hani bir urfa olur adana olur küşleme, alinazik anlarım. Kadayıf, künefe olsa baklava olsa anlarım. Bazıları baklava fıstıklı olur diyor onlar hariç. Baklava dediğin cevizli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 baklava sirkeyle yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 @kermit Adam akıllı konuş önce. storm: Özgür şefin hamburgeri güzel kermit: Showtv yemek programından çıkan adamın hamburgerini savunmakta apayrı bir şey. storm: güzel olması için nereden çıkması lazım? kermit: her yere dükkan açıp kapatan yer değil mi orası vs vs Ben özgür şefin hamburgerinin güzel olduğunu söylüyorum; sende yemek programından çıkan adamın hamburgeri mi diye bıdı ediyorsun. Nöronların mı durdu ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 sen güzel diyosun bitti niye uzatıyosun kardeşim herkes aynı fikirde olmak zorunda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 neyi adam akıllı konuşayım onu anlamadım ? gitti devreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ceviz abi ceviz baklava dediğin cevizli olur üstüne manda kaymağını koyup indiricen mideye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 sirkee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ne cevizi abi baklava fıstıklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Hamburgerin köftesi orjinalinde saman gibi olur zaten. İçine soğan, sarımsak, baharat falan girmez. Hamburgerin tadını turşu, ketçap, mayonez gibi soslar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 günaydın ve beeves en iyisi ya. burger house'de üçüncü. daha iyisi varsa da denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 kermit said: neyi adam akıllı konuşayım onu anlamadım ? gitti devreler sende haklısın kardeş ne ADAMSIN nede AKILLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 baklavanın içinde kıyma olur diye kim kandırmıştı beni. senelerdir hatırlayamıyorum. anamdı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ya mal ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar