Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 24. Hafta | Trabzonspor v Fenerbahçe @ 10.03.2014 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tatiiiiil

Aferin hamsi kafalaraa

Alkış yapin kendilerine bakim.

Hem kulübe zarar. Hem sahaya zarar. Hem 3-0 yenilmiş olcaklar takima zarar. Ulan bu kadar kafasiz seyirci olmaz ha. En les ötesi resmen.
Mesaj tarihi:
loop said:

Madem trabzonun %90 ı bu takımı destekliyor, hırsızların ligden düşmesine en büyük engel olan diğer hırsızları bir tane oy çıkmasın şu şehirden.

Iste onu dusunmek icin nöron iq falan lazim
Mesaj tarihi:
Beşiktaş-Galatasaray maçı hükmen sonucu çıktıysa burada da çıkacak bu kadar basit.

Ben de Galatasaraylıyım. Bu Trabzonlulardan o kadar nefret ediyorum ki avrupa maçları dahil ilk defa Feneri gönülden bu kadar desteklemişimdir.

Edit: Onur'a o kadar acıyorum ve o kadar sırıtıyo ki o takımda, şehirde umarım kendi de farkeder yaptığı hatanın ve büyük bir avrupa kulübüne transfer olur.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Edit: Onur'a o kadar acıyorum ve o kadar sırıtıyo ki o takımda, şehirde umarım kendi de farkeder yaptığı hatanın ve büyük bir avrupa kulübüne transfer olur.

onur öyle çok aman aman bir kaleci değil, volkan kalibresinde olur en fazla. tolga daha iyi
Mesaj tarihi:
Ya bu arada Twitter'a yazdım, bütün fenerliler saldırmaya başladı.

Tam pozisyondan sonra direkt şunu dedim:

said:
Ozan Fırat ‏@hofirat 24m
Ortamı yumuşatma görevi böyle zamanlarda futbolculardadır. Daha da kışkırtmak art niyetten başka şey değil...

Ozan Fırat ‏@hofirat 25m
Şu ortamda Emenike'nin yaptığı safkan şerefsizliktir...

Twitter'daki FB'lilerin yarısı saldırdı. Birkaç tanesi böyle aşırı yakın arkadaş hatta.

Bir kez daha gördüm FB'lilerin TS nefretinin de bugün tribünde olan TS'lilerden zerre farkının olmadığını...

TS'lileri aklamaya mı çalışmış oldum, bütün olayların sorumlularının FB'li oyuncular olduğunu iddia etmişim, hakemlerin temizliğini iddia etmişim, Bursa-BJK maçında olsa böyle medeni olamaz mışım vs. bayağı şey çıktı şu iki cümleden kısacası...

Bu kadar mı nefret bürümüş lan gözlerini...

Biz 3 sene önce Eboue'e takmıştık. 6-7 maç yemiştik. Sonra anladık trollendiğimizi de iş işten geçmişti. Eboue takmamaya başlayınca o da kesmişti.

Numaralı önünde melek gibi takılıp kapalıda şerefsizliğin önde gidenini yapardı Eboue gerçi, nefretin kökeni çok temizdi ama işte yaptıklarımız hiç affedilir şeyler değildi. Eboue halen şerefsiz, hatta GS'liler bile artık sevmiyor.

Biz yaptığımızla kaldık, elimize bir şey geçmediği gibi kulüp tarihinde sahaya girme olayları genele vursan %90 oranında sadece o sene olmasına rağmen diğer takımların taraftarları arasında "hep sahaya giren" adamlar olarak itibar düşürdük...

TS taraftarı 2 sene sonra istediği kadar toplasın. Hep bugün yaptıklarıyla anılacaklar.
Mesaj tarihi:
kermit said:

fenerasyon yine iş başında ya. 2 tane taşa 3 tane çakmağa 2 tane torpile maçmı ertelenir ya yuh !

[video]https://www.youtube.com/watch?v=YhUo0y_4Wd4?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Elektrik direğini uzatıp volkan ı arkadan durteceklerdi herhalde, emenikeye laf edenler izlemediler sanırım maçı, herifin göğsüne tas geldi

Taş veya çakmak fark etmez ama vurduğu yer belli, ortaya koyulan tepki belli.

Eboue'nin 1 metre yanına düşen çakmağı görüp, kendini yere bırakmasından zerre farkı yok.

O gün Fenerlilerde BJK'liler kadar Eboue'e saldırıyordu. O adama bu yüzden saldırıldıysa bugün aynı adamlar Emenike'yi savunmasın lütfen.

ortaya attım bir de üstü, sana direkt değil. O gün ne dedin bilmiyorum, hatırlamıyorum. Not düşmek gerek bunu sonra yanlış anlaşılmalar oluyor asdfasd
  • Yeni Oluştur...