Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 24. Hafta | Trabzonspor v Fenerbahçe @ 10.03.2014 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oldun said:

valla bende ekstra sov yapanları sevmiyorum mesela gs besiktas macı böyle ufak ufak geriliyordu semihin korner olayından sonra ortam süper oldu hani adam o hareketi yaptıktan sonra oyuncular bile cirkeflesmeye utandı.Aynı sekilde biri böyle maymun maymun hareket yaptıgı zaman arkasıda geliyor .Zaten kötü olan hakemler iyice kontrolu kaybediyor ve ne yazıkkı bu cirkef oyuncular her takımda kollanıyor lan olum sen gerizekalı mısın denmiyor.

hakem naptı bu maç ben anlamadım
hakeme sıra gelmediki bişi yapsın
Mesaj tarihi:
valequenta said:

ADALETIN BITTIGI YERDE ANARSI BASLAR

Memleketin genel durumunu ve AKP'yi; yapilan hirsizliklar, adaletsizlikler ve haksizliklari. Demokrasisi calinmis toplumu.

Turk futbolunun genel durumunu ve Fenerbahce'yi; yapilan hirsizliklar, adaletsizlikler ve haksizliklari. Sampiyonlugu calinmis taraftari.

Sari lacivert gozluklerinizi cikarin bi dusunun. Gerci bosverin zorlamayin.

iyi tatiller hadi eyvallah.

tesekkurler akboy, seneye TS macında hamsilere destegini lutfen esirgeme :D
Mesaj tarihi:
bence sahaya atılan maddelerde oyuncunun direk kendini bırakması lazım üstüne gelmese bile. bunu yapmadıkça beşiktaş trabzon taraftarları gibi yamyamlar yağdırmaya başlıyor. böyle böyle bu itlere şartlı refleks olarak madde atmamayı öğreteceksin.
Mesaj tarihi:
Cons said:

bence sahaya atılan maddelerde oyuncunun direk kendini bırakması lazım üstüne gelmese bile. bunu yapmadıkça beşiktaş trabzon taraftarları gibi yamyamlar yağdırmaya başlıyor. böyle böyle bu itlere şartlı refleks olarak madde atmamayı öğreteceksin.

sen niye mantıklı konuşuyosun lan
Mesaj tarihi:
Cons said:

http://www.youtube.com/watch?v=VmL5f0engdo

GS DE EKLE KENKE
  • Yeni Oluştur...