Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parti yapiyoruz pıtırcıklar

Sequo

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

peyzajı onemli. yüksek duvarlar, güzel yeşillendirme ile dışardan ayırırsan bahçede havuz sevişenler, emekleyerek muz yiyenler, alabildiğince altın için kıyasıya yarışanlar rahat eder.

ashduahd çok güldüm. havuz evin içinde olacak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Fistan said:

dışarıda da olsun bi tane havuz
olmaz öyle kuru kuru bahçe

Sıkıntı millet dışarı çıkarsa dışardan ilgi çeker jadarma falan tauntlarız:)

parasını verir jandarmayı striptizci yaparsın lan işte
fantazi striptizcilerine jandarma kıyafeti giydirceğine böylesi daha gerçekçi
yaşasın dejenerasyon
http://www.hangthebankers.com/photos-from-a-1972-rothschild-illuminati-party/
Sosyal ağlarda paylaş

KehKeh said:

bdsm odası olsun bir tane kesin swinger partisi yaparken değerlendiririz

O olaylar ters biraz kardeşim. bana gelmez yapana karışmam ama özel odalar olacak tabii ki. İçerde kim ne yapiyor beni ilgilendirmez ama kafa iyiyken yapılıpta ayılınca pişman olunacak herşeye karşıyım ve uyarırım insanları.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

KehKeh said:

bdsm odası olsun bir tane kesin swinger partisi yaparken değerlendiririz

O olaylar ters biraz kardeşim. bana gelmez yapana karışmam ama özel odalar olacak tabii ki. İçerde kim ne yapiyor beni ilgilendirmez ama kafa iyiyken yapılıpta ayılınca pişman olunacak herşeye karşıyım ve uyarırım insanları.

evli adama ters olur tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

avrupadan bi ışık sistemi getir. bi odanın dört bi yanına lazer gibi ışınlarla winamp daki visualizer gibi görseller çizsin müziğin ritmine göre. bu arada 10 tane felan minik borudan arkadaki kazanda yanıp gelen thc içerikli duman yayılsın odaya. pembeli mavili ışınlar dumanların arasından geçsin şekiller çizsin dumana ve duvarlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

avrupadan bi ışık sistemi getir. bi odanın dört bi yanına lazer gibi ışınlarla winamp daki visualizer gibi görseller çizsin müziğin ritmine göre. bu arada 10 tane felan minik borudan arkadaki kazanda yanıp gelen thc içerikli duman yayılsın odaya. pembeli mavili ışınlar dumanların arasından geçsin şekiller çizsin dumana ve duvarlara.

Köpükde ister misin? Onlar ney lan :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...