Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yakın zamanda TV alan?

ucunbiri

Öne çıkan mesajlar

ucunbiri said:

selamlar tekrardan.
mesafe 2,5-3m gibi.

ya 3d almış olanlara aslında sormak istiyorum biraz da; 3d olayı değiyor mu kaç kere izlediniz mesela 3d içerik? 3d standard gibi oldu resmen televizyonlarda onu da anlamadım, içerik var mı ki?

Digiturk'te sürekli var bir kanalda. Bazen belgesel yayınları da 3D oluyor. Ama ben daha çok indirdiğim animasyonları izliyorum, gayet iyi animasyon filmler. Diğer türlerde 3D zaten sevmediğim bir olay.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie gerçekten tv konusunda cahilsin. öyle böyle değil ama. Tam teknosa çalışanı yorumları yapıyorsun. Tüm yazıları oku

Neden düşük bütçe ile led alınmamalı
neden plasma tercih edilmeli
neden şuan için (2014) tv değiştirmeyi düşünenler 2-3 yılı plazma alarak geçirmeli her şey yazıyor orda zahmet etsende okusan
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Şu çok alıntı yapılan tablolardan da koyalım. HD yayın için 65" 3 metre gayet yeterli

http://f1210.hizliresim.com/12/v/fbh7r.jpg

Tablo onemli değil, kimin hazırladıgı da belli değil zaten. 3 metreden 60" TV'ye bakmanın hicbir keyfi yok bana gore. Dunyanın buyuk bir kısmının bu konuda benimle hemfikir oldugunu dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

4-5 metreden 110 izliyorum

çok takılmayın listelere

aynen öyle. 110 projeksiyon sanırım?

@reampage

katılıyorum. o aldığınız 60" tv 3-4 ay sonra gözünüze normal boyutlarda gelmeye başlıyor. Keşke 65" alsaydım diye düşünmeye başlıyorsunuz. Film-dizi keyfi yapanlar için her zaman büyük ekran iyidir. O yüzden işi ileriye taşıyanlar tv kullanmaz. Direk projeksiyona girerler. Ben büyük tv alıp pişman olan görmedim ama küçük alıp 6-7 ay sonra keşke daha büyük olsaydı diyen çok gördüm. Ha evde 480p kanal 7 izliyorsanız sürekli evet 60" almayın.

Bu bahsettiğim büyüklük ve uzaklıklar plazmalar için geçerli özellikle. 2.5metreden 65" led izlersen vivid renkler yüzünden 2-3 saat sonra gözün akmaya başlar.
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

projeksiyon abi.

git yatak odana al tv de bence salonuna dizi film izleyen adamsan yapıstır projeksıyonu

evde eski bi lcd var yatak odamda duruyor onu da sadece kız arkadaşım geldiğinde izliyor.

benim kafa tam dizi/film indireyim tabletten/laptoptan atıp izleyim kafası aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

abi dizi filmci kısaca mkv benim işin diyorsan ya projeksiyon yada plazma al. Filmler için en önemli şey siyah derinliği. Bunu en iyi sağlayanlar projeksiyon ve plazma. (7K+ üstü sharp ve sony led leri saymıyorum. onlar kapışır)

Zamanının efsanesi pioneer kuro serisi vardı. Üretimden kalkalı çok oldu. Hala onun kadar siyah derinliği verebilen plazma gelmedi neredeyse. Panasonic vt60 zt60 serisi kuro killer diye piyasaya sürüldü ama bence hala gerisinde.
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:

selamlar tekrardan.
mesafe 2,5-3m gibi.

ya 3d almış olanlara aslında sormak istiyorum biraz da; 3d olayı değiyor mu kaç kere izlediniz mesela 3d içerik? 3d standard gibi oldu resmen televizyonlarda onu da anlamadım, içerik var mı ki?

yani şöyle diyeyim, 3D zaten pazarlama hilesinden başka bir şey değil. efektif hiç değil, eğlenceli hiç değil. İçerikler ona göre çıkartılmıyor, 3D özelliği koyduk bari izlesin millet diye zoraki yapılıyor.

3D zaten dediğin gibi standart bir hal aldı, hele üst segment tvlerde zaten artık tamamiyle standart. TV'deki basit bir özellik olarak düşünmek gerek. Ötesi de değil zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

Bize bir de 3D gözlük hediye etmedi Sharp, politikaları değilmiş vermiyorlarmış. Babam çok istedi 3D 3D diye ayrı alak dedik, 300TL fiyat çektiler bizim modelin gözlüğüne asdfsd

Çin'den söyledik 100TL'ye, 1 ay bekledik. Babam geldiği gibi taktı 2-3 saat oyalandı sonra da gözlük daha yerinden oynamadı.

Hevesini aldıktan sonra beş para etmez bir şey 3D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu televizyonu aldım daha gelmedi ama arkadaşımda almıştı çok menmun kaldı.

LG 42LA620S

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-42la620s-42-200hz-wifi-widi-usbmovie-uydu-alicili-3d-smart-full-hd-led-tv-4-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evlg42la620s&categoryId=163192
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...