Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 yav'ın yurtdışı mı erasmus mu ne öyle konusu vardı galiba. erasmusa gittiyse erasmusa giden genç heyecanlıyla açmış galiba başlğı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 yav said: seksten daha güzel şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 tamam tamam abarttım ya dün gece bi uykusuzdum aklıma geldi böyle hayata dair bi fikir oluştu hani hüzünlü bi durum esasen. büyütcek bişey yok. sarhoş topiği işte^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 qanqa cakraların acik kalmis galiba kapat ceryan yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 yav said: seksle ilgili gay olmaktan başka yaşayabileceğim bi ilk kalmadı maalesef sanıyorum, amma velakin seksten daha güzel şeyler de var işte. sormayın (:P) asslick ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 yav said: seksle ilgili gay olmaktan başka yaşayabileceğim bi ilk kalmadı maalesef sanıyorum, amma velakin seksten daha güzel şeyler de var işte. sormayın (:P) yav said: tutamadım ya seviyom bi de böyle burdaki insanlara oyalancak bişey çıkartmayı ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 WaNTeD said: yav said: seksle ilgili gay olmaktan başka yaşayabileceğim bi ilk kalmadı maalesef sanıyorum, amma velakin seksten daha güzel şeyler de var işte. sormayın (:P) asslick ? abi paticik kaldırmaz o muhabbetleri bence girmeyelim hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 neaamis et ete mi degmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 kaldırır kaldırır, istersen kaldırayım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 al işte heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ilk 10m dolarını kazanmış sanırım 1m de olmuştu bana anlıyorum seni dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 calimero said: yav said: seksle ilgili gay olmaktan başka yaşayabileceğim bi ilk kalmadı maalesef sanıyorum, amma velakin seksten daha güzel şeyler de var işte. sormayın (:P) yav said: tutamadım ya seviyom bi de böyle burdaki insanlara oyalancak bişey çıkartmayı ehehe http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/639/362/371.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Ilk kez içki mi içti ne yaptı bu çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ibneler mi ehehe diye gülüyor bi bok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 burnu kaşımış belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 http://www.capsverpanpa.com/wp-content/uploads/2014/01/ooo-yaln%C4%B1z-kafas%C4%B1-%C5%9Fimdi-geldi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 senko said: yav said: evet :D hadi hayirli olsun ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ne oldu lem. ilk çıktığın evlenmiş mi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ilk kimyasali galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar