yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 adam lafın gelişine ortamın samimiyetine söylemiştir gelip de burda kamyoncu bele bele dedi demenin alemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 niye ? çevrende çok kamyoncu arkadaşlarınmı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 abi davarlıkla samimiyeti karıştırmayalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 arada random gelen hatunların isimleri verilmeden yapılan oydum montajladım ekledim gibi yorumları hayvanlık olarak görmüyorum ben. godoşluk hiç değil. ama gideyim karıma 2 posta kayayım veya sevgilime 4 el gideyim falan gibi laflar düpedüz godoşluk abi. benimki godoşluk değil mesela. kim olduğu belli değil. sevgilim değil falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bana göre özel muhabbeti başka yere taşımak davarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 adamın ismini cismin vermedikten sonra bence davarlıkla ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 kamyoncularda kayar durmaz yerinde solar güzelliğin kalmaz yüzünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 yav said: bana göre özel muhabbeti başka yere taşımak davarlık siz diilmisiniz lan her halı saha maçından sonra "kanko cansuya geçen hafta nası bastım" diye bağıran metafor yaptım olm halı sahada öyle bişi yapmıyo da olabilirsin hemen tribe girme ankfsadfnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bence hepiniz kıskanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Karaambar kamyoncular derneğine şikayet ettim hepinizi. Kamyoncularla dalga geçmek neymiş görün siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 valla ne söyliyim kamyoncuların %80 i bu tarz saçma sapan adamlar(en azından benim tanıdığım kısmı). her türlü acaiplik mevcut adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ben değilim abi hiç sevmem seviştiğim kızları anlatmayı da lisede falan saklardım hatta xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 lisede saklaman iyi olmuş zaten -18 cık cık ayıb bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Vingthor said: afedersin yengene iki posta çakıp yattım. http://i.imgur.com/3Csth4e.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Adam 2 gündür yolda ve saçmalamasını doğal kabul etmek lazım. Karı vermiyor mu neden sinirlisin gibi laflar edilir günlük hayatta. Üniversite de üst tabakayla muhatap ola ola böyle şeylere alışık değilsiniz ama böyle neler neler konuşuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Yengene iki posta kayarım demeyen her insan üst tabaka mı abi ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/14493_10152268431378516_1803924828_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 üniversite de alt kültürün kendini üst zannettiği yer bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 yolda gördüğü kadınları tecavüz edip sonra öldürüp kenara atan bir communityden böyle birşey duymana neden şaşırdınki ahhahah edit: çok güzel genellerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 hepiniz elitsiniz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 geçen yaz susurlukta sempozyumda çalıştıgımız alanda kamyoncular vardı gelip muhabbet ediolar fln.bitanesi kendini aştı.abi yollar cekilmiyo atıom şekeri bir koyduruyom erzurum fln yoksa nası gitcen fln diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 adam iki gün boyunca kamyonu devirmiş ne var bi de yengeyi devirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Abi zaten büyük çoğunluğu paf küflemeden yola çıkmıyor. O sebepten yolda kamyon falan görürseniz önüne arkasına çok yaklaşmayın arabayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar