Aluriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Biyik said: "kötü söz sahibine aittir." dedim ve foruma dönmeye karar verdim. isteyen istediği gibi hakaret edebilir. zerre umursamıyorum. beni özleyen, özlemeyen tüm forumdaşlara selam olsun. http://img94.imageshack.us/img94/5697/hahhahh.png
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Ne zaman gittin de dönmeye karar verdin. Belli bile değil.
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 her bireyin günah işleme özgürlüğüne saygım var.
totemic Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ''benim türbanlı bacıma günah işletmediler!''
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bıyık heralde bıyık hani şu yobaz olan
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Ben acaba kuddusi yeni nickle mi geldi dedim. Başka biriymiş halbuki. Forum celebrity miydi şimdi bu arkadaş da geri geldiğini belirtmesi gerekmiş. Açıklasanıza abi
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 kuddusi normal insan. kendi fikirleri, duygulari falan olan. bu her baslikta cogunluga muhalefet olan bi tip. dogustan muhalefet.
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Ne demokrasisi? İslamda demokrasi yoktur, her müslüman demokrasiye karşı olmalıdır.
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Abi demokratik oldugumuzu nerden cikardin ki?
Flam Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Tezahür falan diyormuş bu konuşurken. Korkuyorum anne.
Biyik Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 tezahür; görünme, ortaya çıkma, kendini gösterme anlamındadır. zuhurdan türemiştir. tezahürat da tezahürden türemiştir. tezahürün, birbirine yardım etme; görünme, belirme anlamlarından gelmektedir. gösteri demektir. büyük tezahüratlarla karşılandı. cümlesindeki tezahürat, gösteri anlamındadır örneğin. yararlanılan kaynak: nişanyan sözlük - çağdaş türkçenin etimolojisi
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ya sen gidersin ya ben kardeş. burası ikimize dar gelir. bi çöplükte iki horoz ötmez. nihayeti evli evinde köylü köyünde gerek. haydi ufaktan ikile. İtle yatan bitle kalkar zaten ki deli deliden hoşlanır, iman ölüden. öyle yani.
Flam Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 İman ölüden iyiymiş. İman ölüden, öldükten sonraki altı saatte hoşlanabiliyor yalnız. Herşeyin bir sınırı var efenim.
Öne çıkan mesajlar