Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Selam, Kedi sahiplenmeye karar verdim. Çok istiyorum barınaktan vs. almak, o yüzden hiç BORONOK demeyin, sebeplerim var almamak için. En önemlisi bazı kedilere olan allahlık alerjim. Şu ana kadar karşılaştığım erkek kedilerin çoğu ağzıma burnuma sıçarken dişi kediler burnumun içine girse bir halt olmuyor mesela. Hypo allergenic olma olayı özellikle dişi, açık renkli ve bazı tür kedilerde oluyormuş. Ben de o yüzden sahipleneceksem en azından alerji ile beni mahvetmeyecek cinslerden dişi bir kedi sahipleneyim dedim. Alma olayını da bu yüzden soruyorum, petshoplara prim vermek istemiyorum o yüzden belki burada birilerinin bildiği adam akıllı breed eden insanlar tanıyan vardır diye sorayım dedim. Ya da belki çiftleştirmiştir, paraya ihtiyacı vardır mecburen satıyordur diye. Cumartesi burnumu sokmaya gideceğim bir adet Abyssinian yavrusu var 45 günlük ama Abyssinianlar tam olarak hipo alerjen olarak belli kimseler tarafından onaylanmamış, wikipedia falan hipo alerjen diyor ama, wikipedia orası. Onun dışında Siberian veya Russian Blue en en en az alerji yapan türler arasındaymış. Bu yüzden alternatif olarak bu cinslerin dişilerinden arıyorum, tanıdığınız, güvendiğiniz, sahiplendirmeye çalışan yerler ya da kişiler varsa benimle irtibata geçiniz. İlk cevap barınaktan al olursa hiç komik olmaz ama yine de olacak biliyorum. Öptüm. Edit: İnternette baya siteyi kovalıyorum bu konuda, her tarafa elimi kolumu açtım, burayı da alternatif hayvan bulma portalı olarak kullanıyorum yani araştırmamı yapmıyorum sanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 abi evlencek misin? yoksa kediyi piç etme boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Neyse en azından pet shopdan kurtaracaksın deyip geçim. Hayvan barınaktan yada sahiplendirme ile alınır ötesi hikaye benim düşünceme göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 barınakta da modelli kediler oluyor bi bak sen yine de. bi site vardı unuttum şimdi baya cins kediler var ev arayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 sahibindene bak.orda çok var sahiplendiren ya da satan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 10 kusur tane kedim oldu ama hiç cins kedim olmadı lan uktedir içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Esh said: abi evlencek misin? yoksa kediyi piç etme boşuna Yok abi evlenmiyorum, kız arkadaşımla ortak kediye de girmiyoruz yani. İnternetteki bütün sitelere bakıyorum bu arada, ilan kovalıyorum da burayı da alternatif yaratmak için açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 abi ayrılırsanız o kediyi senden daha fazla özliycek onu belirteyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Esh said: 10 kusur tane kedim oldu ama hiç cins kedim olmadı lan uktedir içimde. bende de var şu.bi kere olsun cins kedi istiyorum.ah bi savannah bulsam affetmem mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 sahibindende para istiyolar sahiplendirme diye yazıyolar, oraya para giremedikleri için özelden fiyatı şu kadar diye söylüyolar. söylemişler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 eet ama cüzi miktarlar isteniyo. abartmıyolar genelde. o da aşı parası falan oluyo. 300ü geçmez bi scottish fold bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bakkaldan alırsan 1 teklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 1000 tl istemişler göt oldun yankı zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 benim bütün kediler tekirdi dsdf şimdiki beyazlı sarılır büyük değişiklik benim için bu bile cins sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Abyssinian'a 1000tl dedi adam da, cumartesi gidip bakıcam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 burda vardı bi oğlan scottish yavrusu veriyodu. aklım gitmişti piçlere. ama o da birine okutmuş hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 kediye oyle para verilmez abi saçmalamaz mısın (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 olay cins olup olmması değil. bizim oğlanın çoğu cinse alerjisi var o yüzden seçiciyiz. hevesini alsın zaten sonra sokağa salıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Esh said: kediye oyle para verilmez abi saçmalamaz mısın (= Abi kanyon'da vardı aynı cins, onu sordurdum arkadaşa ben petshop görünce sinirleniyorum diye 1500 euro demişler. Şaşırmış millet iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 sphynxlere baktın mı xae? gerçi dünyada seven bi ben varım heralde. alerji ihtimali sıfır diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 çok masraflı olcak ya. yemeksepetinden 3 değil 4 kişilik yemek söylemek zorunda kalcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bence de zorlama abi. kedi güzel ama bir playstation 4 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bence en iyi kedi spor ayakkabılı tekirler ya. benim favori onlar. eve çıksam bi mahallede turlayıp kedi sahibi olmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 annesiz yavru al turlucaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar