Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi Sahiplenme & Düzgün Yerden Alma

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Kedi sahiplenmeye karar verdim. Çok istiyorum barınaktan vs. almak, o yüzden hiç BORONOK demeyin, sebeplerim var almamak için. En önemlisi bazı kedilere olan allahlık alerjim. Şu ana kadar karşılaştığım erkek kedilerin çoğu ağzıma burnuma sıçarken dişi kediler burnumun içine girse bir halt olmuyor mesela.

Hypo allergenic olma olayı özellikle dişi, açık renkli ve bazı tür kedilerde oluyormuş. Ben de o yüzden sahipleneceksem en azından alerji ile beni mahvetmeyecek cinslerden dişi bir kedi sahipleneyim dedim. Alma olayını da bu yüzden soruyorum, petshoplara prim vermek istemiyorum o yüzden belki burada birilerinin bildiği adam akıllı breed eden insanlar tanıyan vardır diye sorayım dedim. Ya da belki çiftleştirmiştir, paraya ihtiyacı vardır mecburen satıyordur diye.

Cumartesi burnumu sokmaya gideceğim bir adet Abyssinian yavrusu var 45 günlük ama Abyssinianlar tam olarak hipo alerjen olarak belli kimseler tarafından onaylanmamış, wikipedia falan hipo alerjen diyor ama, wikipedia orası.

Onun dışında Siberian veya Russian Blue en en en az alerji yapan türler arasındaymış. Bu yüzden alternatif olarak bu cinslerin dişilerinden arıyorum, tanıdığınız, güvendiğiniz, sahiplendirmeye çalışan yerler ya da kişiler varsa benimle irtibata geçiniz.

İlk cevap barınaktan al olursa hiç komik olmaz ama yine de olacak biliyorum.

Öptüm.

Edit: İnternette baya siteyi kovalıyorum bu konuda, her tarafa elimi kolumu açtım, burayı da alternatif hayvan bulma portalı olarak kullanıyorum yani araştırmamı yapmıyorum sanmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

abi evlencek misin?

yoksa kediyi piç etme boşuna

Yok abi evlenmiyorum, kız arkadaşımla ortak kediye de girmiyoruz yani.

İnternetteki bütün sitelere bakıyorum bu arada, ilan kovalıyorum da burayı da alternatif yaratmak için açtım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...