dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 MrLevie said: oğlum zaten iznini para olarak veriyor olmalılar, çalıştığın sürenin ücretini de alacaksın her şekilde. Öyle olmuyor o, iznini para olarak almayı istersen, haftasonlarını da sayıyorlar, şöyleki; benim 30 gün iznim varsa onu iş günleri baz alınarak 6 haftalık izin kullanabilirim(ki bu sürde maaşın da işleyecek). Ama para olarak verin dersen 4 haftadan değerlendiriyorlar, 5 yıl önce öyle yapıyorlardı deyim ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Gözümde senko ; http://www.youtube.com/watch?v=LqeC3BPYTmE Şöyle bir duyguya sahip sanırım. Yani ben senkonun yerinde olsam ben öyle olurdum heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 senko said: Sparkcaster said: köprü işine dahil olan herkesin anasına bacısına sövüyorum arkadaşlar sonradan bir yanlış anlaşılma olmasın. turkiyenin interneti ile oynadigim donemde kufur resist oldum ben, sorun olmaz sdf youtube kasıyor panpa interneti komple ac kapa yapsak düzelir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 dreagloth said: MrLevie said: oğlum zaten iznini para olarak veriyor olmalılar, çalıştığın sürenin ücretini de alacaksın her şekilde. Öyle olmuyor o, iznini para olarak almayı istersen, haftasonlarını da sayıyorlar, şöyleki; benim 30 gün iznim varsa onu iş günleri baz alınarak 6 haftalık izin kullanabilirim(ki bu sürde maaşın da işleyecek). Ama para olarak verin dersen 4 haftadan değerlendiriyorlar, 5 yıl önce öyle yapıyorlardı deyim ya da. Dostum eylulde bastim istifayi askere gidicem diye. Aynen 1 haftalik iznimi 5 is gunu uzerinden odediler. Gerci sirketten sirkete degisen mevzularmis sanirim. Arkadasa girerken ise arti izinleri odemiyoruz demisler. Sözleşmede ne vardı bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Sparkcaster said: köprü işine dahil olan herkesin anasına bacısına sövüyorum arkadaşlar sonradan bir yanlış anlaşılma olmasın. 3 kisi istifa ettik. ana bacilarimizdan ozur diliycen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 senko said: haa askerlik sdfsf gecemi gece ettin senko kardeş teşekkür ederim sana (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Hani sabah oldu istifa edicektin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yalançıı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Duygularımızla oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 sabah değil bak yazdım 17si izine ayrılıp sonra edicem diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bu arada iş bulamadım derken istediğim parayı veren bulamadım yoksa arkadaşın dediği gibi iş bulunuyor ama istediğim parayı vermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 senko said: 1 ayda nasi bulunmaz yaf 1 ayda 10 farkli is bulurum ben iş var, iş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Bir yerde çalışırken istediğin parayı veren yeni iş bulamıyorsan, işsizken şansın daha az olur. Ancak, kendi 3 istifamı ve çevremdekilerin benzer tecrübelerini göz önüne alarak bakınca benim gördüğüm istifa etmek insanı mutlu ediyor. Daha iyi işlere girmesini sağlıyor. Hiç olmazsa daha tecrübeli olduğun için eski iş yerinde seni rahatsız eden şeylere baştan tepki gösterip kendi alanını yaratabiliyorsun. Gözünü karartacaksın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Selam, Bugün de benim hanım istifa edecek sanırım : Herkes için hayırlısı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 boztu said: baştan tepki gösterip kendi alanını yaratabiliyorsun. Ne güzel demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 kaç para istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben de 3 yılı tamamliim banka kredim bitsin bi askerlik patlatiim diyorum ama yerim çok iyi lan buradan emekli olurum gibi duryor ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 askerden dönünce işine devam edebiliyosun. ücretsiz izin diye bir şey var (kısa dönem askeri olursan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 3k + yemek + uzak bir yerde ise servis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 senko said: 1 ayda nasi bulunmaz yaf 1 ayda 10 farkli is bulurum benbu ne abi sektor ne salı pazarı mı ajdflşasdljfakşfsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 paramecium said: Selam, Bugün de benim hanım istifa edecek sanırım : Herkes için hayırlısı. Saygılar. Aynı durum bende de var. Dün gittim mali zorunluluktan ucuz peynir aldım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Çok pis gaza geldi veriyorum istifayı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 haklıyken istifa etmek masturbasyon yapmak gibi. istifaya gidene kadar sürekli artan bi heyecan, zarfı laaps diye masanın üstüne koyunca orgazmik sevinç ve ardından gelen 'bitti lae' duygusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 BabacumMostors said: ben de 3 yılı tamamliim banka kredim bitsin bi askerlik patlatiim diyorum ama yerim çok iyi lan buradan emekli olurum gibi duryor ;_; seni beyaz yakalı seniiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 öyle deme benim de hayallerim var.. iki bira dolabı, bi iddaa makinası bir de sayısal makinası.. ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar