Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın sabah istifa ediyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MrLevie said:

oğlum zaten iznini para olarak veriyor olmalılar, çalıştığın sürenin ücretini de alacaksın her şekilde.

Öyle olmuyor o, iznini para olarak almayı istersen, haftasonlarını da sayıyorlar, şöyleki; benim 30 gün iznim varsa onu iş günleri baz alınarak 6 haftalık izin kullanabilirim(ki bu sürde maaşın da işleyecek). Ama para olarak verin dersen 4 haftadan değerlendiriyorlar, 5 yıl önce öyle yapıyorlardı deyim ya da.
Mesaj tarihi:
Gözümde senko ;

http://www.youtube.com/watch?v=LqeC3BPYTmE

Şöyle bir duyguya sahip sanırım. Yani ben senkonun yerinde olsam ben öyle olurdum heralde.
Mesaj tarihi:
senko said:

Sparkcaster said:

köprü işine dahil olan herkesin anasına bacısına sövüyorum arkadaşlar sonradan bir yanlış anlaşılma olmasın.

turkiyenin interneti ile oynadigim donemde kufur resist oldum ben, sorun olmaz sdf

youtube kasıyor panpa interneti komple ac kapa yapsak düzelir mi
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

MrLevie said:

oğlum zaten iznini para olarak veriyor olmalılar, çalıştığın sürenin ücretini de alacaksın her şekilde.

Öyle olmuyor o, iznini para olarak almayı istersen, haftasonlarını da sayıyorlar, şöyleki; benim 30 gün iznim varsa onu iş günleri baz alınarak 6 haftalık izin kullanabilirim(ki bu sürde maaşın da işleyecek). Ama para olarak verin dersen 4 haftadan değerlendiriyorlar, 5 yıl önce öyle yapıyorlardı deyim ya da.

Dostum eylulde bastim istifayi askere gidicem diye. Aynen 1 haftalik iznimi 5 is gunu uzerinden odediler. Gerci sirketten sirkete degisen mevzularmis sanirim. Arkadasa girerken ise arti izinleri odemiyoruz demisler. Sözleşmede ne vardı bilmiyorum...
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

köprü işine dahil olan herkesin anasına bacısına sövüyorum arkadaşlar sonradan bir yanlış anlaşılma olmasın.

3 kisi istifa ettik. ana bacilarimizdan ozur diliycen mi
Mesaj tarihi:
bu arada iş bulamadım derken istediğim parayı veren bulamadım yoksa arkadaşın dediği gibi iş bulunuyor ama istediğim parayı vermiyorlar
Mesaj tarihi:
Bir yerde çalışırken istediğin parayı veren yeni iş bulamıyorsan, işsizken şansın daha az olur.
Ancak, kendi 3 istifamı ve çevremdekilerin benzer tecrübelerini göz önüne alarak bakınca benim gördüğüm istifa etmek insanı mutlu ediyor. Daha iyi işlere girmesini sağlıyor.
Hiç olmazsa daha tecrübeli olduğun için eski iş yerinde seni rahatsız eden şeylere baştan tepki gösterip kendi alanını yaratabiliyorsun.
Gözünü karartacaksın biraz.
Mesaj tarihi:
paramecium said:

Selam,

Bugün de benim hanım istifa edecek sanırım :
Herkes için hayırlısı.

Saygılar.

Aynı durum bende de var.

Dün gittim mali zorunluluktan ucuz peynir aldım. :(
Mesaj tarihi:
haklıyken istifa etmek masturbasyon yapmak gibi. istifaya gidene kadar sürekli artan bi heyecan, zarfı laaps diye masanın üstüne koyunca orgazmik sevinç ve ardından gelen 'bitti lae' duygusu.
  • Yeni Oluştur...