Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın sabah istifa ediyorum

Wolas

Öne çıkan mesajlar

MrLevie said:

oğlum zaten iznini para olarak veriyor olmalılar, çalıştığın sürenin ücretini de alacaksın her şekilde.

Öyle olmuyor o, iznini para olarak almayı istersen, haftasonlarını da sayıyorlar, şöyleki; benim 30 gün iznim varsa onu iş günleri baz alınarak 6 haftalık izin kullanabilirim(ki bu sürde maaşın da işleyecek). Ama para olarak verin dersen 4 haftadan değerlendiriyorlar, 5 yıl önce öyle yapıyorlardı deyim ya da.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

MrLevie said:

oğlum zaten iznini para olarak veriyor olmalılar, çalıştığın sürenin ücretini de alacaksın her şekilde.

Öyle olmuyor o, iznini para olarak almayı istersen, haftasonlarını da sayıyorlar, şöyleki; benim 30 gün iznim varsa onu iş günleri baz alınarak 6 haftalık izin kullanabilirim(ki bu sürde maaşın da işleyecek). Ama para olarak verin dersen 4 haftadan değerlendiriyorlar, 5 yıl önce öyle yapıyorlardı deyim ya da.

Dostum eylulde bastim istifayi askere gidicem diye. Aynen 1 haftalik iznimi 5 is gunu uzerinden odediler. Gerci sirketten sirkete degisen mevzularmis sanirim. Arkadasa girerken ise arti izinleri odemiyoruz demisler. Sözleşmede ne vardı bilmiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir yerde çalışırken istediğin parayı veren yeni iş bulamıyorsan, işsizken şansın daha az olur.
Ancak, kendi 3 istifamı ve çevremdekilerin benzer tecrübelerini göz önüne alarak bakınca benim gördüğüm istifa etmek insanı mutlu ediyor. Daha iyi işlere girmesini sağlıyor.
Hiç olmazsa daha tecrübeli olduğun için eski iş yerinde seni rahatsız eden şeylere baştan tepki gösterip kendi alanını yaratabiliyorsun.
Gözünü karartacaksın biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...