Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman Arkham Knight

knox

Öne çıkan mesajlar

amazondan falan aldiysan mail at. veriyorlar gecmise dayali. nvidia promosyonunun comment kisminda almis bir cok kisi. ya da aldigin yere basvur bende 980 alinca witcher 3 gelmisti beles sonra bu kampanya basladi dedim boyle boyle verin, gonderdiler :)

amazon vs de degil yani. local bir magaza.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

amazondan falan aldiysan mail at. veriyorlar gecmise dayali. nvidia promosyonunun comment kisminda almis bir cok kisi. ya da aldigin yere basvur bende 980 alinca witcher 3 gelmisti beles sonra bu kampanya basladi dedim boyle boyle verin, gonderdiler :)

amazon vs de degil yani. local bir magaza.

Neco ereyon.com.tr den aldım. Nvidia tr sitesinde yazıyodu key veren siteler. hepsiburada gold vs gibi sitelerdi. ereyon yok yani içlerinde. :( nvidianın kendisi verse ne güzel olur? Sanki yan sanayi üretim ekran kartı benimki.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu dlc karakterler bir tek bana mı saçma geliyor ? 1. Bu seri baya zaman harcayan sandbox öğeleri içeren baya uzun süren bir oyun zaten. 2. Patinin bu tarz oyunlarda zaman harcama sıkalası ya ucu ucuna oyunu bitirecek kadar ya da yarı progressten sonra hypenin bitip bırakacağı kadar. Hani siz batmanla oyunun çoğunluğunu (collectible itemları saymıyorum) bitirdiniz ve içeriğe doymadınız da dlc charlara ağız sulandırıyorsunuz. Benim gram ilgimi çekmiyor şahsi olarak ve kesinlikle batman e göre hepsi daha az detay içerecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...