Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Fox Engine şaka gibi yalnız, adam motoru yapmış geri kalanını siktir etmiş oyunun. Ama allah gibi motor yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 mgs ben 2-3 saat oynayabildim. w3 ve batman golden. fo yoklukta gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 arkham knight nasıldı kötü müydü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Abi bu oyun olmus ya. Bitirdim sonunda. Superdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Yukliyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Bir aydir bende de yüklü duruyor daha acmadim bile oyunu, w3, fo4 derken sp oyunlara doydum resmen, haftasonu kasmak icin bugün ideal ama bilemedim simdi bende bu kadar iyi iyi dediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 sonunda olduysa aliym bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 bu sorunlarla 3 aya kalmadan 5 dolara alınır pc versiyonu. bekleyin o zamana kadar. acele etmeye gerek yok sp oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 3 aya 5 dolara mı :) oyun baya iyi, ps4'de hikaye gibi akıyor, pc'i beklemeye gerek yok ucuzcu değilseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 ps4 yoksa ne yapsinlar ucuzcu degilseler, ps4 alip birde oyunu alsinlar. hih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 pc'de olmadığına göre konsol dışında bir alternatifleri yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 var abi pc de nasil yok? ya aslinda bende bu belese vardi pc de (grafik karti hediyesi) ve ilk ciktiginda da oyle fazla sorun yasamadim en son buyuk patch cikardilar duzelen de var duzelmeyen de. arti full refund veriyor geriye wb eger hala son patchden sonra bile memnun degilseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 pc'e release ettiklerini görmedim ya. en son geri çekmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 evet ettiler geri ama gene sorunlar vardi vs falan fiskan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 düzeldi mi yani şu an pc'de normal oynanabiliyor mu? ben bitireli baya oldu takip etmedim asdads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 arkadasim bitirdi gecenlerde ona sordugumda guzel demisti. ama steam de baya bir olmamis diyen de var cekiyorum su an yazarim. ama dedigim gibi bende fazla sorun olmamisti ilk ciktiginda da. hikayesini de begenmis arkadas burdan da sizler begenmissiniz takilirim buna ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 bu yılın en iyi spleri arasında rahat ilk 5 e girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 ucuzculukla ne alakası var. her ay 200-300 lira minimum oyuna harcıyorum. hakeden oyuna full price veririm ama böyle bi porta full price verip yapımcıları teşvik etmem. ps ile oyun oynayacağıma da 20 yıllık oyunculuk kariyerimde jübilemi yapar kenara çekilirim. 980 var ufak tefek sorunlarla da olsa bir şekilde oynarım pc de heralde son update ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 ucuza alan ucuzcudur anlamında demedim yahu zaten onu ben oyunun pc'e çıktığını bilmiyordum, pc'e release'ı bekleyene kadar full price konsolda çatır çatır oynayın diye dedim. oyun retail fiyatını hak ediyor konsoldaki release'e göre. ne bug var, ne performans sorunu. performans, hikaye, karakterler, şehir her şey çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 hee yok ya çıktı pc ye tekrar ama her şeyi çözemeyeceğiz isteyen istediği zaman refund edebilir dediler. ama 980 bi şekilde idare eder diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 valla ben 980 ile ilk ciktiginda sorunsuzdum 2k cozunurlukte.. sadece su batmobil de hafif sikinti oluyordu birde nvidia worksmudur nedir onun bazi olaylarinda ama onlarsizda yeterince guzel grafikler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 ben en son city'i oynamıştım şimdi gece origins i indirdim. onu oynayınca zaten 3-4 ay ara vermek iyi gelir peşpeşe sıkar beni. o zamana kadar da indirimden kaparım bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Bu batmobil kontrolleri ne sacma ya. Riddler'in zikkimini gecemedim Mad Max'i bitirip buna gecince. X ile geri gitmek nedir abi? Koysana RT'ye onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 options'dan degistirebiliyorsun batmobile controllerini (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 nvidia naneleri olmadan 2k cozunurlukte her sey acik aa kapali halde 50-80 fps.. nvidia hedelerinin ikisi sorun cikarmiyor ama biri zorluyor bayagi sis ile ilgili olan. onunla 40-55 arasi gidiyor arada dusuyor 25 lere falan. daha ne olsun olmus iste pc icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar