df Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 pc'de optimize ettiklerinde ve 5 dolara düştüğünde oynarız artık =) ben daha arkham city'i oynamadım. yüklü bekliyor. sadece aslyum oynadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Cok beklersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 dün 4 gb patch geldi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Bıngılın hype train yola çıkmış yine. :P Adam bu işi çok iyi beceriyo ya. dsdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 story ve oyun bok gibi olsada gameplay i baya iyi ya. hype deserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 photo mode eklemisler oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 @bıngıldak fps düşüşleri devam mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=nb6VqM08jkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 df said: @bıngıldak fps düşüşleri devam mı hala? ps4 de mükemmel abi performans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 pc de oynuyorsun sanmıştım. ps4 ise yaramaz bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 pc e çıkmadı daha bikaç ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 bingildak said: df said: @bıngıldak fps düşüşleri devam mı hala? ps4 de mükemmel abi performans Gene gazına geldim,aldım bakalım oyunu,3mb le ındırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bikac haftaya pc icin geliyor demisler: Updates players can expect to see in this upcoming patch include: Reduced frame rate hitches Optimized system memory and VRAM usage Improved performance on all GPUs (requires the latest drivers) o Min Spec AMD GPU is once again the Radeon HD 7870 2GB More Robust In-Game Settings, including: o Added the ability to change settings for Max FPS to 30/60/90 o Added toggles for Motion Blur, Chromatic Aberration, and Film Grain o Added a “High” Texture Resolution value o Added Texture Filtering option o Added an Adaptive V-Sync option (NVIDIA only) o Added VRAM Usage Meter o Added Mouse Sensitivity Slider & Mouse Smoothing Option Fixed low resolution texture bugs Fixed hitches when running on mechanical hard drives (HDD) While our first priority is fixing the issues listed above, the team is continuing to work on the following: Skipping the boot up splash screens DLC/Season Pass content Additional updates such as Photo Mode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bu faile para verip alıcak yoktur heralde bilinçli pc kullanıcıları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Edriel said: bu faile para verip alıcak yoktur heralde bilinçli pc kullanıcıları ? 5 dolara indiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 aslinda direk 30 dolar gibi bir fiyattan satmalari lazim ozur icin. sonucta oyun ps4'te muthis, calisirken cok daha guclu pc'ler boyle surunmesini bence anca boyle hafifletebilirler. warner kardeslerin pc'ye yaptigi son 3 oyunuda cok kotu performansli pc de. sirket olarak ceki duzen vermeleri gerekiyor, disardan baskasina pc versiyonun portlatma yapacaklarsada daha duzgun birilerine ya da ciddi butceler ayirip yapmalari gerekli. bu kafayla devam ederlerse gunun sonunda kaybeden kendileri olur, pc tarafinda imajlari yerlerde. steam sayesinde oyun satislarinda pc'nin pastaki payi her gecen gun artmakta bunu goze alsinlar ciddi paralar donuyor artik pc tarafindada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 http://i.imgur.com/xSP1tnU.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 batfail sadece console da kalsın plz thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 OFFFFFFFFFFFFF NE YARGILAMIŞLAR BELLİ DEĞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 şunu yapanın aklına sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ahaha 11/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Pazar PS4e aldım dayanamadım daha fazla. Fiyatı düşsün alırım diyordum da oyun harbi çok iyi olmuş. Season pass almaya değer mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 aman diyim sakin. dlc'ler vasat suana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 parası var oğlum onun alsın boşver, koymaz zengin adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar