GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 anlamadığım ps4 ün kartları/bileşenleri falan amd. pc de niye amd lerde sorun çıkarıyor. yanlış mı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 farklı demek ki portlama sonrası sonuçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 nvidianin oyunu bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 rezalet ama ya hayır pc de niye 30 fps lock var. sene olmuş 2015 ayıp ya. bide nvidia kart alanlara hediye olarak gelen versiyonlarında sanırsam pre order bonuslarını çıkartmışlar öyle deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 konsol ise ps pc ise nvidia hala şu mesajı alamayanlar var :( ha bi de konsol oyunu konsolda, pc oyunu pc'de oynamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ini dosyasindan 30 fps lock u kadirincada oyunu siliyor steam hop diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 oha o ne be şaka gibi yılın launch day faili heralde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 refund a akar millet heralde. negative reviewların hepsi 2 saatten az oynamış. top sales la birlikte top refunds u da gösterseydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 bingildak said: konsol ise ps pc ise nvidia hala şu mesajı alamayanlar var :( ha bi de konsol oyunu konsolda, pc oyunu pc'de oynamalı. Yok abi oyle bisey. Olsa olsa; "Beceremeyecekseniz cikarmayin PC'ye" denir, o da yapimciya iste. Gidip high end PC aliyosam, aylarca pohpohluyolarsa oyunu PC gameplayi ile birlikte, bi zahmet becerip yapicaklar, ben de istedigim sistemde gidip konsola domalmadan oynicam oyunu. Ha yapamiyolarsa hic cikarmicaklar, alan razi satan razi olcak o zaman da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 o degilde store sayfasinda falan gozukmeyen gizli denuvo drm var diyorlar oyunda lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Sen olması gerekeni söylüyorsun Ben olanı söylüyorum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 mgs yi bekliyodum ama neyse gideyim ps4 alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 evet evet Denuvo DRMd en söz ediliyor Neogaf da ve redditte okuyorum şimdi. birde steam de batman e artık review girmeyi durdurmuşlar negative review akışı artınca. ne rezillik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 steam review sayfası kan ağlamış kıpkırmızı asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 oyunun kutulu versiyonu 5 dvd geliyor ve sadece 7.7 gb yüklüyormuş kalanı yine download etmek zorundaymışsınız falan. neogafda WB yi basmayı tartışıyorlar ldsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 fakirliğim bir kez daha beni sefaletten kurtardı tihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ayarlar ini dosyasindan motion blur'u kapatinca gocuyor oyun direk, onu kapamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 metacritic user review 2.6 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 bundan sorna millet batman oyunlarına zor pre order yapar diyecektim ki pc oyunculuğunun "tepki" koymadaki başarısı!?!?!? aklıma geldi sonra bir gülme geldi bana sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 bu adamın niye 3 tane reviewı var? http://www.metacritic.com/user/ADHGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 hepsi farklı platform Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 xbox pc ve ps4 ayrı ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 metacritic mi kaldı abi allahasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 zaaaxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 GokTuRK said: anlamadığım ps4 ün kartları/bileşenleri falan amd. pc de niye amd lerde sorun çıkarıyor. yanlış mı biliyorum. nvidia yatırımları, nvidia'nın oyun firmalarını elinde tutması vs... işin kötüsü amd bu kadar kaliteli ve beklenmedik atak yapmışken sektördeki sağlamlığını arttırmak için ayaklarını yere sağlam basmayı beceremedi. Nvidia'nın tahtını biraz da olsa sallayabilecekken elleri ayaklarına dolanıp batırdılar diyelim temel ve güzel bir örnekle. kendi hataları tamamen. yoksa fiyat performans olarak çok daha iyi kartları var. tek sorunu güç tüketimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar