ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 blade and soul mekan, müzik, karakterler birebir aynı olumş oyunla konuyu nası yapcaklar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 blade and soul'un oyunu fanservisu zaten. bakıcam bir ara ona. bu konsepti destekliyorum. defiance'ın bile dizisini izliyordum oyuna başlarım, lore kasayım diye ama oyunu aldıktan sonra hiç sarmayınca dropladım. log horizon'a bir mmo yapsalar mesela baya hype yaptı. çok generic birşey olur mmo'su ama yine de deli hype yapar. sao var birde işte. ama oyun üzerine animesini çıkartmak daha kolay tabi. jojo ve mushishi çıktı bugün bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Blade and Soul OS X ile de calisiyormus, seversem oynarim diye bakmaya basladim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 nasıl oynuyorsunuz ki eu da yok oyun hala, çin kore us? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Oynuyorum demedim zaten, oynarim dedim, EU'ya geliyor. Anime biten kadar gelir sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 private serverlarda betasını oynamıştık ya pek bir numarası yoktu ama oynarken beynime kan gitmediği için çok sağlıklı da düşünemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Mushsi ilginç her bölüm alakasız birinin mushisi lerle encounterimi olacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 blade&soul çin serverında f2p. ingilizce patchiyle oynamıştım kırk küsür lvl. nasıl baydım anlatamam. gelmiş geçmiş en lineer mmo. üstüne full daily quest dungeon dolu. ama işte boobs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Bokura wa Minna Kawaisou çok güzel ya. İlk bölümü bayağı sevdim (tu) Akuma no Riddle ve Blade and Soul da fena değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Harbiden harikaymış. Listeme ekledim bunu da. Mazoşist urahara da ap ayrı bir karakter olmuş hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 kuroko ippo ve log horizonın 1 hafta icinde bitmesiyle beraber bosluga dustum. galiba burda da cok konusulmus olan kill la kill e bakıcam. bi de diamond no ace goruyorum surekli ona da bi bakıcam beyzbol da ogreneyim boslukta bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Bugün listeyi belirledim bu sezonluk. - selector infected WIXOSS: pussy card battle (2. bölüme göre droplayabilirim) - Bokura wa Minna Kawaisou: Çok iyi bu. - Brynhildr in the Darkness: Bundan birşeyler olacak gibi. - JoJo's Bizarre Adventure - Stardust Crusaders: Çizimler ve konu ilgi çekici. - One Week Friends: 50 first dates gibi. - Baby Steps: Ana karakter sıyırmış. - Haikyuu!!: Iku iku, gambatte chibitan - Mangaka-san to Assistant-san: Masterpiece Bunu nasıl izlemezsin, şunu da sıkıştır araya dediğiniz var mı gözden kaçırdığım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Bokura wa Minna Kawaisou: Şu ana kadar izlediklerimden en iyisi. Soredemo Sekai wa Utsukushii: Çok güzel, 2. en beğendiğim bu oldu. Mahouka Koukou no Rettousei: Bayağı iyi. Konu olarak şimdilik pek bir olayı olmasa da azıcık martial art sahnesi göstermeleri bile sevmeme yetti zaten. Blade and Soul: Bu da iyi gibi. Akuma no Riddle: Action + yuri vaat ediyor, izlenebilir. Isshuukan Friends: İlk bölüm güzeldi, weird romance a bağlarsa hoşuma gidebilir. Seikoku no Dragonar: Reverse Zero no Tsukaima. Gokukoku no Brynhildr: İlginç gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 abi beğenmediğin bişey var mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Son üçü droplama limitinde aslında, ama 3 bölüm izlemeden pek eleştirmiyim dedim. bir de yoklukta gideri var faktörü de önemli tabii. Diğerleri de başlasın, kötü olanları ayıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 captain earth 1. bölüm http://ryanesaki.com/wp-content/uploads/2014/01/Anchorman_well_that_escalated_quickly_966.jpg animasyon ve karakter dizaynları iyi ama ilk bölüme bu kadar şey sıkıştırmaları olmamış. mecha anime pek izlemem zaten. plot birşeye benzemezse, generic mecha animesi moduna girerlerse droplarım. bones animesi olduğu için 1-2 bölüm daha şans verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ShadowFury said: Son üçü droplama limitinde aslında, ama 3 bölüm izlemeden pek eleştirmiyim dedim. bir de yoklukta gideri var faktörü de önemli tabii. Diğerleri de başlasın, kötü olanları ayıklarım. anladım son üçü limitte diyosan bi diğerlerine bakayım ben de madem gerçi daha sora no woto falan izlicem ama o "abiiii bugün hede höderena var" heyecanı gerçekten paha biçilmez, o yüzden hemen bişeyleri takip etmeye başlamam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mangaka-san to Assistant-san nyaa ya düşmüş. Çok konuşuluyordu, güzeldir herhalde. //izlediktensonraedit: Mükemmelmiş bu. Ama 15 dk ya, az geldi. Daha fazla olsaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ne 15 dk.sı 13 dk bile değil. Kesmedi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Bakuman tadında bir şey mi? Romantik komedi gibi duruyor daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Dragonfire said: Mushsi ilginç her bölüm alakasız birinin mushisi lerle encounterimi olacak acaba? ilk bölümü izledim. S1 üzerinden 9 yıl geçmiş ama havası aynı. bıraktığı yerden devam ediyor gibi. gene episodic olur. zaten anime mushiler üzerineydi, ginko yardımcı, narrator karakter gibiydi. S1'de tek sorun birbirinin aynısı karakter dizaynlarıydı, bunda ilk bölümde dikkatimi çekemedi. 3 ay önce keşfedip, bitirmiştim ilk sezonu. bir çırpıda izleyip bitirince kendime kızmıştım. special episode (bunu da izleyin) sonu yeni sezon duyurusunu yaptıklarında acayip sevinmiştim. sonbaharda da ikinci kısmı var. 24 bölüm mushiye doyacaz OP'i de çok iyi seçiyorlar http://www.youtube.com/watch?v=1o84y-5-cO0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Bokura wa Minna Kawaisou Blade and Soul henüz bunları izleyebildim sadece beğendim ikisini de sırada Seikoku no Dragonar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ahah mangaka-san güzel olmuş da 10 dakika içerik nedir ya meh bu zavallımın douin workü de gene böyle kısacıktı ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 soul eater not! hiç fena olmamış. beklediğimden iyiydi. izlerim bunu. original cast cameo yapıp duracak. medusa'yı da görecez sanırım hmpfs. ekusukaribayı da göstersinler blade and soul'da iyi gibi. 1-2 bölüm daha izleyip karar vericem devam edip etmemeye. storyden birşey beklemiyorum. action ve fanservice var. animasyon güzel. oyundan iyi olmuş karakter tasarımları. saçları kesmeyeydi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 nolmus lan soul eater'a boyle. yarebbim. neyse ki ikinci yarisi fena degildi bolumun. haftaya bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar