BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 streame bunlar geç düşüyor ya :( torrente de geçmek istmiyorum üşeniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 THE WORLD IS FULL OF BAD ENDINGS... Akuma no Riddle Final assassinler bıçaklanmalar, vurulmalar, fatal kazalar geçirmeler, sonuç kimse ölmemiş. tamam haru'yu öldürmedin, nio best girl ölmemiş neyse dedim ama herkese happy ending girmeleri aşırı saçma olmuş. koyayım böyle ending'e aferdersiniz. çoğunu hatırlayamadım bile. haru bıçaklandıktan sonra harbiden ölse bir dileğim var ama gerçekleşemez dedikten sonra bitse, suffering ending girse, o zaman güzel biterdi. hani haru'yu öldürmeyeceksen o sondaki stunt'ı çekmeyeceksin. tokaku sonuna kadar haru'yu korusaydı falan işte. ayrıca ŞAMANİZM ne alaka lan. iyice bokunu çıkardılar. bir nebze mantıklı oldu geçen bölümdeki hareket ama ben sonra tokaku haru'yu neden öldürmeye kalkıştı o kısmı anlamadım. haru niye üstüne koştu? acaba tokaku etki altında diye koruyor mu kendimi öldürtüp test edelim, öldürebiliyorsa beni seviyormuş ama bir dakika ben ölüyorum lan o zaman... böyle aptalca birşey var mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 akuma no riddle Tokaku nun shit tier draması boşa gitti ya, artık öldürebiliyorum dedi gitti 2 kişiyi deşti, ikisi de hayatta. Hadi onu geçtim cyborg hatun binanın tepesinden düştü o niye hayatta? Onu da geçelim, sahnede birbirini öldürenler niye yaşıyo biri göğsünden bıçaklandı diğeri zehirlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 En azından makas kullanan hatunu iyilik meleği yapmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 brynhildr evangelion'a bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 black bullet pedomarket the anime nasıl bir şakadır ya mangaka-san da bitti. ending dsdsfg. daha çok olsaydı keşke. 3 tane ova gelicekmiş bu yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Abi bitti mangaka-san ama ne bitti arkadaş :D Ama yeni editörle ilgili hiç bir bölüm yok. Onlar en komikleriydi mangada... Bir de Sena'nın balık chapter'ı. Onların olmaması çok eksik bıraktı animesini gözümde. Bokura wa minna kawaisou kadar eğlendiğim başka anime gelir mi bilmiyorum. K-on'dan daha eğlenceli geldi bana. Son bölüm en iyisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 mangaka-san ova'sı çıkıyor 23 temmuzda haberiniz olsun gözlerden kaçmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 no game no life haikyuu baby steps akıyor. mangaka-san to assistant-san to yu izliycem de okulda zor hafta sonu olsun diye bekliyorum bir de sidonia no kishi yi merak ediyorum daha bakmadım temmuzda soa 2 gelse diye beklemekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bugün ping pong da yoktu bomboş geçti valla. güzel bitti ama tadında bırakmışlardı. http://i.imgur.com/7P1ac8B.jpg bu sezonun animesi oldu bence net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bokura wa minna kawaiso ya basladım supermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 haikyuu çok güzel yaa hnnng 12. bölüm bitti şimdi ama daha devam ediyor heralde, kaç bölüm olucak bilen var mı? 25 bölüm olucakmış baktım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Hadi biraz da Mahoukanın ne kadar kötü olduğundan bahsedelim ^^ Tatsuyayı hiç tanımayan rakip liselilerin kendi aralarında konuşurken bile isim vermeden klasik muhabbete bağlamasına dayanamadım koptum ya, komik geliyo artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ONII-SAMA SUBARASHII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Haikyuu ve Baby Steps 13. Daha mutlu olamazdım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 hala lisede olsam haikyuu'yu izleyip voleybola başlardım kesin keşke hala lisede olsaydım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ben şirketin voleybol kulübüne katılmaya karar verdim, senin okulda da kesin vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 mezun oldum bu sene asdsa TÜM FIRSATLARI KAÇIRDIM FFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 birlikte plaj voleybolu oynayın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 yavuz do you accept insurance sector as your personal savior? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 SUCK DICK VERY MUCH abi bokura falan bitmiş ya üzüldüm lan yalnız 4-5 bölüm birikmiş hepsini çaktım bugün nefis oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 baby stepsin cevrilmemis 90 chapter mangasını okumak icin japonca ogrenmeye baslıycam galiba. of allahım cevirin lan sunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 yalnız bu haikyuu'nun yonetmeni ve lead animayor'ı her kimse iyi iş cıkamıslar, hani mangadan geliyodur sinomatografi ve ifadeler ama baya sağlam tasımıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 gözler çok iyi ya yakın çekimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 gözler kalbin aynasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar