GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Evet bugün benim doğum günüm kendime konu açtım kutlayın doğum günümü hediye verenleri de daha çok seveceğim sdlkfjsdlkfjslkdf sdflksdjflsdjflksd pati beni bugünlük admin yap sdlkfjsd EDIT: 29 yaşına girdim...
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 29 yıl hayatta kaldığın için seni tebrik ederim
Masticore Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 ben de yarın 27 oluyorum :( kutlu olsun
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptırdım konacak pencerene karakollar alır beni sorgular gecelerce hiç bekleme belki gelmem gelemem senelerce....
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN. DEVLETİN BAŞINA DEVLET GELECEK
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 GokTuRK said: Evet bugün benim doğum günüm kendime konu açtım kutlayın doğum günümü hediye verenleri de daha çok seveceğim sdlkfjsdlkfjslkdf sdflksdjflsdjflksd pati beni bugünlük admin yap sdlkfjsd EDIT: 29 yaşına girdim... iyi ki doğdun kardeşim..yen dayz maceralarını bekliyoruz
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 kisisele acsan daha fazla kutlama olurdu ama yinede iyiki dogdun usta
Borlach Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Nice seneler müdür. Masticore sanada nice seneler
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 tiLi said: iyi ki doğmuşsun turkleader sen miydin hepinize teşekkür ederim... evet turkleader benim. hayır ülkücü değilim sdklfjsdljfsdf masticore nice seneler
Öne çıkan mesajlar