GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Evet bugün benim doğum günüm kendime konu açtım kutlayın doğum günümü hediye verenleri de daha çok seveceğim sdlkfjsdlkfjslkdf sdflksdjflsdjflksd pati beni bugünlük admin yap sdlkfjsd EDIT: 29 yaşına girdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 İyi ki varsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 iyi ki doğdun göktürk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 29 yıl hayatta kaldığın için seni tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 ben de yarın 27 oluyorum :( kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 kutlu olsun gokturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptırdım konacak pencerene karakollar alır beni sorgular gecelerce hiç bekleme belki gelmem gelemem senelerce.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 cCc hepi pörtklek cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 yaşlananlar kervanına hoş geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 1 LAST GOOD YEAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN. DEVLETİN BAŞINA DEVLET GELECEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 GokTuRK said: Evet bugün benim doğum günüm kendime konu açtım kutlayın doğum günümü hediye verenleri de daha çok seveceğim sdlkfjsdlkfjslkdf sdflksdjflsdjflksd pati beni bugünlük admin yap sdlkfjsd EDIT: 29 yaşına girdim... iyi ki doğdun kardeşim..yen dayz maceralarını bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 kisisele acsan daha fazla kutlama olurdu ama yinede iyiki dogdun usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 iyi ki doğmuşsun turkleader sen miydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Nice seneler müdür. Masticore sanada nice seneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 tiLi said: iyi ki doğmuşsun turkleader sen miydin hepinize teşekkür ederim... evet turkleader benim. hayır ülkücü değilim sdklfjsdljfsdf masticore nice seneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar