Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 cdlerimizi yollamadan christmass tatiline giren gameuniverse.com.au Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Benim genel sorunum dolayisiyla sinir oldugum $ey ayni questleri yapmamiza ragmen digerlerine gore daha du$uk lvl da olmam. tamam kabul ediyorum biraz zekilik yapip millet adamlari keserken falan ben aradan partisiz bicimde questi bitiriyorum ama nabiim benim de yapim bu :D[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Mirage, 28 Aralık 2004 19:45 tarihinde demiş ki: ayrıca biraz abartı olmuş bence baggio'nun yazdığı. level 35 karakterimle oynarken handa çıkıyorum. yaklaşık 8 saat bir uykudan sonra kalkıp girdiğimde yaklaşık %10 rest bonusu alıyorum.Ben abartisiz bir gun girmedim, belki 36 saate yakin, xp barin sadece iki parcasi kadar yer rested idi, %10 yani. Bir yerde okuduguma gore de 8 saatte well rested oluyormus karakter, sanirim otesi fark etmiyor, 8 saat de ayni 88 saat de. (Gerci ben well rested-rested-normal-tired-exhausted gibi bir olay gormedim henuz, bazi yerlerde yazmasina ragmen, sadec rested ve normal statusu vardi Kore open betasinda, beta diye veya daha sonra kaldirdilar heralde.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Murloclar![signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 onlar eskiden varmış galiba, şimdi sadece rested ve normal var. handa ister 1 dakika kalın ister ister 8 saat, rested oluyorsunuz. ama ne kadar kaldığınıza göre alacağınız bonus xp sınırı değişiyor. burda epey bilgi var resting hakkında. 8 saat rest için xp barınızın bir "parçası" boyunca rested kalıyorsunuz. maximum 30 parçaya kadar çıkıyor bu. bu da 30x8 'den 240 saat, yani 10 gün. eğer 10 gün boyunca oyuna girmezseniz 30 bar parçası xp'yi 2 kat hızında alıyorsunuz. yani 1.5 level'lık xp'yi 2 kat hızında alıyorsunuz demek. haftada 3 gün giren birini düşünürsek, 60 saat oyuna girmediğini farzedelim. 7.5 bar parçası boyunca rested kalıyor. yani nerdeyse bir level atlama süresinin yarısı boyunca 2 kat xp alıyor. bence harika, diyelim 4-5 gün çok işiniz oldu giremediniz. işleriniz çıktı, sınavınız oldu, finalleriniz başladı, tatile gittiniz vs vs. gelince rahat rahat xp alıyorsunuz. edit: ayrıca bu da qui'nin dediğini onaylıyor: Most players will be in the Normal experience tier most of the time. The Rested tier is primarily intended for players that take a day or more off from playing or are very casual with their play schedules. This has enabled us to greatly reduce the experience necessary for all players to level regardless of which rest state tier they play under. [Bu mesaj Mirage tarafından 28 Aralık 2004 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Yani bu özellik bir nevze çok oynayanla az oynıyanların lvl atlamasını eşit kılıyor(tabi buna abartı oynıyanları katmazsak)[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 eşit kılmasını sağlayacak kadar bir şey olmasa bile, az oynayanların oyundan soğumasını bir nebze engeller bence.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 low level mobun dazed etmesi fitil ediyo...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 1- Naga 2- Murloc 3- Moblara arkanızı döner dönmez daze atmaları 4- Shamanlar >_<[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: ermynorac, 28 Aralık 2004 19:30 tarihinde demiş ki: said: Delidumrul, 28 Aralık 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Dw de -20 yada -30 arasi bir thaco uygulaniyor. (-28 di sanirim) dnd2nd editiondan To Hit Armor Class 0... burda da mi kullaniliyor yoksa.. laf olsun diyemi oole konusuyorsun? blizzin en azindan diaploda 1d100 ile 95+ crit hit 5- crit miss yaptigini biliyorum.vurma olasilgili hedesi yazmak yerine kullandim o degimi o da vurma olasiligli olcen bir kisatlma cunki.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: 1111, 28 Aralık 2004 17:59 tarihinde demiş ki: thaco miss rate mi demek oluyor to hit armore class açılımı. thaco ne kadar düşükse rakibinin senin ona vurma şansın o kadar azalır. Aslında tam doğru olmadı ama baya uzun bi konu. bence wowda thaco yok armore değerinin yüksekliği önemli çünkü daha çok 3,5editona benziyor :) [Bu mesaj Smulkin tarafından 29 Aralık 2004 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 1- Paladin'ler 2- Agac grafikleri..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 20-25 level dusuk olan moblarin bile (kosarken) hala gelip bana saldirmasi. Cok sacma..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 mob'ların size saldırma uzaklığı level'ına göre değişiyor zaten. sizden 1-2 level yüksek mob'un epey uzağından geçseniz bile saldırmaya başlayabiliyor. 10 level düşük mob'un size saldırması için nerdeyse 1 metre yanına gitmeniz lazım. aynı şey stealth için de geçerli. kendinizden bir kaç level düşük mob'a, stealth'le önden yaklaşıp bile saldırabilirsiniz. ama yüksek level mob'a arkadan yaklaşmak bile zorlayabiliyor. hele bi gözüne görünün.. said: -Ari-, 29 Aralık 2004 00:59 tarihinde demiş ki: low level mobun dazed etmesi fitil ediyo... en son patch ile bu da değişti biraz. eskiden tüm yaratıklar aynı şans ile daze ediyordu. şimdi düşük level yaratıklar daha zor daze ediyor. denemek için kendimden 10 level düşük ayıya saldırıp arkamı döndüm. 10 kere vurdu bir şey olmadı. arada yine bile daze edebiliyor tabii ama eskisine göre çok daha iyi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 29 Aralık 2004 09:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: 1111, 28 Aralık 2004 17:59 tarihinde demiş ki: thaco miss rate mi demek oluyor Thaco'nun ne demk oldugunu bılmek ıstemezsız emın ol, delı dumrul yalnış kullanmış thaco'yu ad&d cı arkadaş sanırım. Thaco'nun acılımını ogrenıp ınsanlar gunler boyunca uyuymadı ama yınede ogrenmek ıstersen [spo1=Thaco!!!]To hit the armor class of zero[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Her patch ardindan cosmos un uçması. Bütün notların silimesi. Artik not falan almıyorum cosmosa. Dandik blizz interface e 2 özellik daha eklese her patchden sonra sinir olmıcaz. Ve Kendinden 10 lvl düşük adama 2-3 kişi saldıran dandik Horde lara. Yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ve tabi Bliz in patch download etme şekline süper sinir oluyorum. Enson 39MB lik patch i indirene kadar 70MB upload yaptı WoWupdater. Bliz kendine update server alacagina bizi kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Oyunu küçültüp forumlara bakarken kesilmekten...[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gharekh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Herkese merhaba. 1- Oyunu oynayan biyolojik ya da zihinsel yaşı 13ü geçmeyen oyunculara 2- kendinden 5 level bile olsa küçüklere dalan kalabalık PvP gruplarına 3- taşımak zorunda kaldığım quest itemlara 4- Climb diye bir skill'in olmamasına[signature][hline]Warsong yaylalarinda Gezerim tekbasima Kedim de yanimda Cikmayin karsima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Gharekh, 29 Aralık 2004 18:32 tarihinde demiş ki: Herkese merhaba. 1- Oyunu oynayan biyolojik ya da zihinsel yaşı 13ü geçmeyen oyunculara 2- kendinden 5 level bile olsa küçüklere dalan kalabalık PvP gruplarına 3- taşımak zorunda kaldığım quest itemlara 4- Climb diye bir skill'in olmamasına 1.şıkka katılıyorum doğru 2.Sen pvp servera gırdıgın zaman zaten bu olasılıkları düşünerek giriyorsun yani karsındakı ınsan sana dalar yada dalmaz o anlık birşey sen lvl 15 isen sana lvl 35 dalmaz ama sen 30 isen sana lvl 60da dalar 45de bunları göz önünde tutmak gerek sonucta pvp 3.quest itemleri tabiki taşıcaksın sana adam bana 10 tane aslan çükü getir diyor yada al su suyu surda kullan diyor ne yapıcaksın kuma gömmiceksin heralde oyunda baglar dolu al kullan yetiyor valla 4.climb cok sacma olurdu ne yapıcaksın agaca tırmanıp maymunlar gibi ordan orayamı zıplıcan yada dağa cıkıp yamaç paraşütümü yapıcaksın[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Aslında climb olsa mage karakteri çıkartacaksın tepeye oy oy oy gelsin pyroblastlar eheh :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Soon benim en gıcık olduhum şey.[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nlu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 10 saniye suren savaslara Grupta ne yapacagini bilmeyen geri zekalilara Quest log'un 20 quest ile sinirlandirilmis olmasina hasta oluyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar