Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 http://web.gsmarena.com/nokia_x_a110-6067.php http://www.extremetech.com/wp-content/uploads/2014/02/nokia-x-range-front.jpg 89 Euro fiyati olacakmis EU'da. Bizde daha ucuz olma ihtimali var. Hosuma gitti telefon. Android var icinde ama tamamen farkli, forklanmis Android. Google Play filan yok. Alinir bence Nokia Market uzerinde WhatsApp, Audible, Deezer gibi temel programlar olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 android? wtf? microsoft nokia'yı satın alıp winmobile olan telefonlara android mi yüklemiş şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 ana-babaya küçük çoçuğa gider bu. modlanır ise APK açar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 komik olmuş android olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Tam Android degil asinda. OS X ne kadar BSD ise bu da o kadar Android. Cok degistirmisler. Icinde Google programi da yok. Office, Skydrive, Skype ile filan geliyor. Outlook hesabi ile calisiyor Lumia'lar gibi. Alinir bu arada, Lumia'nin bir alti olmus minimalizm konusunda. Begendim ben. Lumia tercih ederim ama, cok basit olmus bu da. Sadece Facebook ve Whatsapp ile Twitter kullanan kiz kardese vermelik tam iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 microsoft winpho takımı ile online services takımının kapışmasında, online services kazanmış. nokia, android'i forklayarak google'ı temizlemiş, şimdi kendi servislerini işleyecek yavaştan. ms açısından yerinde karar. android ile high-end telefon çıkaracak mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Sanmam. Windows Phone 8.1 feature parity sagliyor neredeyse OS acisindan, tum Lumia'lara da geliyor Windows Phone 8 calistiran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 bizde +-500 lira olucak, yani alınmaz http://www.donanimhaber.com/cep-telefonu-diger/haberleri/Nokia-Xin-Turkiye-fiyati-500-TL-civarinda-olacak.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Kura bakip, otv ekleyince 320 kadar ediyor. Kdv zaten euro fiyatta da ekli. En fazla 400 olur diyorum ben. Dusururler. Lumia 620-520 civari olursa kimse almaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 general mobile discovery > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Eu da 15 olan ne zaman bizde 5 olmuşki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 GERGE said: Kura bakip, otv ekleyince 320 kadar ediyor. Kdv zaten euro fiyatta da ekli. En fazla 400 olur diyorum ben. Dusururler. Lumia 620-520 civari olursa kimse almaz zaten. Türkiye'de yaşıyoruz, o 320 olur sana 600. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 399 olur demistim, yuzumu kara cikardilar. 499TL fiyatla cikiyor. 399TL olsa anneme filan alirdim ama 499 olunca ayni fiyatli Lumia 520 tercih edilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Lumia 525 var daha ucuza daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Gayet gereksiz , nokia ve android. Tren kaçalı çok oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Ayri bir konsepti var bunun, Windows Phone icin gerekeli sartlar var, bu onlari saylamayan ve 300₺ fiyati olan bir telefon; en azindan bizim ulkemizin disinda 300₺. Gerekli bir sey aslinda. Piyasanin en ucuz ise yarar akilli telefonu su anda sanirim. O dusuk fiyata gelen donanim ile Android calismaz olayi da yok, Slitaz gibi bir sey yapmislar telefonlar icin. Bizde 500₺ fiyat koyarak ama konseptin icine ettiler, o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 İşte o son cümle herşeyi özetliyor , gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar