Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia X

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
http://web.gsmarena.com/nokia_x_a110-6067.php

http://www.extremetech.com/wp-content/uploads/2014/02/nokia-x-range-front.jpg

89 Euro fiyati olacakmis EU'da. Bizde daha ucuz olma ihtimali var. Hosuma gitti telefon. Android var icinde ama tamamen farkli, forklanmis Android. Google Play filan yok.

Alinir bence Nokia Market uzerinde WhatsApp, Audible, Deezer gibi temel programlar olursa.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Tam Android degil asinda. OS X ne kadar BSD ise bu da o kadar Android. Cok degistirmisler. Icinde Google programi da yok. Office, Skydrive, Skype ile filan geliyor. Outlook hesabi ile calisiyor Lumia'lar gibi.

Alinir bu arada, Lumia'nin bir alti olmus minimalizm konusunda. Begendim ben. Lumia tercih ederim ama, cok basit olmus bu da. Sadece Facebook ve Whatsapp ile Twitter kullanan kiz kardese vermelik tam iste.
Mesaj tarihi:
microsoft winpho takımı ile online services takımının kapışmasında, online services kazanmış.

nokia, android'i forklayarak google'ı temizlemiş, şimdi kendi servislerini işleyecek yavaştan. ms açısından yerinde karar.

android ile high-end telefon çıkaracak mı acaba?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sanmam. Windows Phone 8.1 feature parity sagliyor neredeyse OS acisindan, tum Lumia'lara da geliyor Windows Phone 8 calistiran.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kura bakip, otv ekleyince 320 kadar ediyor. Kdv zaten euro fiyatta da ekli. En fazla 400 olur diyorum ben. Dusururler. Lumia 620-520 civari olursa kimse almaz zaten.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Kura bakip, otv ekleyince 320 kadar ediyor. Kdv zaten euro fiyatta da ekli. En fazla 400 olur diyorum ben. Dusururler. Lumia 620-520 civari olursa kimse almaz zaten.

Türkiye'de yaşıyoruz, o 320 olur sana 600.
  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
399 olur demistim, yuzumu kara cikardilar. 499TL fiyatla cikiyor. 399TL olsa anneme filan alirdim ama 499 olunca ayni fiyatli Lumia 520 tercih edilir bence.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ayri bir konsepti var bunun, Windows Phone icin gerekeli sartlar var, bu onlari saylamayan ve 300₺ fiyati olan bir telefon; en azindan bizim ulkemizin disinda 300₺.

Gerekli bir sey aslinda. Piyasanin en ucuz ise yarar akilli telefonu su anda sanirim. O dusuk fiyata gelen donanim ile Android calismaz olayi da yok, Slitaz gibi bir sey yapmislar telefonlar icin.

Bizde 500₺ fiyat koyarak ama konseptin icine ettiler, o ayri.
  • Yeni Oluştur...