reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Alet XX.12.2013 tarihli samsung garantili bir alet, Yani daha bu sene sonuna kadar garantisi var 7-8 ay şimdi olay şu alet temiz olmasına temiz garantili ama rootlu ve garanti için unroot işlemi gerek buna üşendim açıkcası. Ve fotoğraflarda küçük bir leke var buda unroot işleminden sonra garantiye götürülüp yaptırılabilecek bir mevzu belki çok basit bir şey bile olabilir. Onun dışında yaninda UAG, Bir tane spiegen kılıf, ne bileyim kulaklığı kutusu faturası herşeyi tam. 700 lira eder herhalde normalde 800-1000 arası gidiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Fotoğraf yuklermisin, kamera daki lekenin ve cihazın kendi fotosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 http://imgur.com/a/eDS1Z http://imgur.com/a/MXHHu http://imgur.com/qbjBiMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 XX.12.2013 tarihli satılan bütün cihazlara baktırdım, bu cihaz fake. Montaj bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Hissiyatlı adamsın vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 o nasıl bir leke yahu. ne olduğu belli değil parmak izi gibi bir şey nasıl oldu o =) bence sen kendin unroot edip garanti ile telefonu yaptır. sonuçta o leke olmasa en az 100-150tl daha fazlaya satarsın. montaj denince aklıma geldi, o meşhur forumda bir dolandırıcı çok fena ifşa edildi. Adamın aylık karı 3-4 lira civarı falan. Yöntem: adam gidip sıfır iphone 5s alıyor. Faturalı garantili v.s Sonra iphone u parça parça ayırarak tüm orjinal parçalarını söküp ikinci el satın aldığı kelepir muadil parçaları ile değiştirerek faturalı garantili sıfır şekilde aynı fiyata satıyor. Elinde ki sıfır orjinal telefon parçaları ile ikinci bir telefon yapıp onuda satıyor. Nasıl patladı: Sıfır diye sattığı telefonda hiç bir sorun yok. Her şey güzel giderken satın alan kişi wifi çekim gücü zayıflığından ötürü telefonu servise gönderiyor. Servis direk "bu telefona daha önce garanti dışı müdahale edilmiş" diye geri gönderiyor. gg hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 600 teklif edeyim,fotodaki leke olmasa istediğiniz fiyat çok uygun bu arada. Lekeyi yaptirirsaniz 700 de uyar bana. Uygunsa iban yollayın hesabınıza geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Fotolarda olan leke bu muhtemel kamerada sorun var aldığımda vardı ama ben epey geç fark ettim o kadar rahatsız etmediği için o kadarda kullanmadığım için aleti götürmeye üşendim servise o arada root moot derken iyice kaynadı. 50 liraya komple kamera değişimi yapılıyormuş zaten, yada unrootlıyıp gondermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 stormeagle said: o nasıl bir leke yahu. ne olduğu belli değil parmak izi gibi bir şey nasıl oldu o =) bence sen kendin unroot edip garanti ile telefonu yaptır. sonuçta o leke olmasa en az 100-150tl daha fazlaya satarsın. montaj denince aklıma geldi, o meşhur forumda bir dolandırıcı çok fena ifşa edildi. Adamın aylık karı 3-4 lira civarı falan. Yöntem: adam gidip sıfır iphone 5s alıyor. Faturalı garantili v.s Sonra iphone u parça parça ayırarak tüm orjinal parçalarını söküp ikinci el satın aldığı kelepir muadil parçaları ile değiştirerek faturalı garantili sıfır şekilde aynı fiyata satıyor. Elinde ki sıfır orjinal telefon parçaları ile ikinci bir telefon yapıp onuda satıyor. Nasıl patladı: Sıfır diye sattığı telefonda hiç bir sorun yok. Her şey güzel giderken satın alan kişi wifi çekim gücü zayıflığından ötürü telefonu servise gönderiyor. Servis direk "bu telefona daha önce garanti dışı müdahale edilmiş" diye geri gönderiyor. gg hf Bunu yapabilen adamın dolandiriciliga ihtiyacı varsa garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Abi 600 az yani amacım telefonu elden çıkarmak ama 100-150 lira için servis unroot ıvır zıvır kasmıyım dedim, ama 600 olunca kaybım çok oluyor o zaman uğraşmaya değer. 700 ver helalleşelim faturası garanti belgesi kutusu vs herşeyi ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 700 ne olm sdf 2k ya alınan alet 700 e verilir mi ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 verilir abi sıkıldım, artık büyük geliyor resmen telefona göre pantolon seçmeye başladım vs, 6 ay daha beklesem note 4 filan derken zaten kenara atarım, anneme versem istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Evet wanted araci olsun bilal verir 1m avro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Tamam lan bomba bir kıyak daha alana 32gb class 10 sanddisk micro sd cardıda vereyim. (arızalı seri değil değiştirdiler gayet hızlı calışıyor ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 biraz daha ekleme yaparsan telefon şüpheli konuma girecek hiç satamayacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 acil para ihtiyacın yoksa icra gelmiyosa verme 600 700 e falan dursun kenarda duvara as daha iyi. %30 a verilir yazık günah. sd card 60tl ztn bi de sdf. koy sahibindene 900 e dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 stormeagle said: biraz daha ekleme yaparsan telefon şüpheli konuma girecek hiç satamayacaksın =) üsküdar civari gelip görüp alabilir almak isteyen, acelem yok aslında hani bence 700 o kadar ucuz değil akseusarları tek başına kullanamam satmasam bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 benımki 20 gündür 900 den sahibindende hiç bir sorunu yok tertemiz daha 1 tane msj gelmedi boşa kasma gitmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 talep yok demek ki. iphone ele geçirmiş her yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Evet abi 900e zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 600e satsam mi ne yapsam, bende iphone alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 apple samsung savaşı başlatim :d bence telefon için sabaha kadar iphone. daha doğrusu IOS.. çok önde bence tablet için android terch edilebilinir. Sebebi daha stabil veya iyi olması değil. Ipad'in büyük ekranlı iphone'dan öne gidememiş hali olması. ipade bakıyorum iphone bakıyorum ikiside aynı. sadece ekranı büyük. ufak arayüz değişiklikleri olsun bari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Bende de note 2 var, kardeşim 4s kullanıyor. 5s alacaktım vazgeçtim; kardeşimle telefonları değiştirdik. 6 falan çıkınca note 4s'i babama paslayıp ben 6'yı alırım. Annem de isyan eder ona da o zamanın anne telefonlarından alırız artık. 600'e note 2 bedava olur bu arada. 700 lira bedavadan 100 lira pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 babama kakalıyım dedim dalga geçti az evvel. ben aptal telefonumla memnunum onu taşıyan daha aptal filan gibi bişi soledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 650 ye anlaştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar