AthleT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 selamlar, galaxy s4'ü apartmanın 4. katından düşürdük. şükür ekran sağlam ama cihaz açılmıyor. şimdi birkaç sorum var, yardımcı olursanız çok sevinirim. telefonu media mark'tan aldık, kaskosu yok. 1- garantiye nereye gönderiyoruz, şu an bulunduğum yerde media markt yok. 2- garanti kapsamında tamiri olur mu? -sanmıyorum ama- 3- garanti'de sizce tahmini masrafı ne olur? şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 bir daha cam kenarında telefonla konuşmucam uaehua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Garanti için samsung sitesinden adres bulabilirsin abi, istanbul anadolu yakası 2 yer vardı sanırım akıllı telefon bakan kadıkoy ve umraniye. Cihazda darbeye dayalı bir fiziksel hasar gözükmüyorsa deneyebilirsiniz şansınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 : ) cam kenarı değil. apartman boşluğuna düştü. merdivenlerden inerken elinde tutma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 öncelikle geçmiş olsun, düştüğünden falan bahsetmeden bi denesen şansını belki yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 biraz zor ya onlar da en az bizim kadar çakal artık :) ama şansımı bi' denerim. yetkili servisten bir arkadaşımla konuştum. arızanın durumuna göre 300-500 tl arası masraf çıkabiliyormuş. bilgi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 bakırköy incirli de servisi var samsungun ama oraya götürme bence, hayatından en bezmiş servis çalışanları orada çalışıyor karşıda biryerde servisi var samsungun orada dene şansını bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Garanti ile değiştirme imkansız da.. Ücretli tamirini yaparlar. Bu şekilde tamirlerde genelde telefonun fiyatı ile aynı ücreti çıkarıyorlar. Benim eski 3g iphone üzerine su dökülmüştü. Anında saç kurutma makinesi ile müdahale edip, 1 hafta kadar pirinç içine bastırıp beklettim. Sonra garantiye verdim. 10 saniye içersinde sıvı teması olduğunu anladılar. Bilmem nesini değiştirmek lazım dedi, 500tl istemişlerdi. O zamanlar sıfırı 900tl civarıydı telefonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 peki garantiye gönderip arızayı öğrenip yaptırmama şansım var mı? diyelim ki garantiye yaptırmadım, dışarıda bir yere yaptırmak ne kadar mantıklı? garanti kapsamı dışına çıkmaz mı cihaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Sen garantiye yolladığın zaman tamiri yapılmadan önce senden onay alıyorlar zaten. Telefonun çalıyor; telefonunuzda şu şu sorun var ücreti aha bu kadar diyor. Sende kabul etmiyorsun tabi. Verdiği fiyat genelde dudak uçuklatan cinsten oluyor. Sorunu öğrendikten sonra dışarıda samsung tlf tamir eden (yedek parçasını bulunduran) bir yer biliyorsan yaparlar tabi. Ha içine taktıkları parçanın orjinal olacağını sanmıyorum. Misal içinde ki bir devresi yandı ise onu çinden getirdikleri muadil ürün ile değiştirip tamirini yapıyorlar. Bu şekilde müdahale ettirdiğin zaman garanti kapsamı dışı kalır. Yani başına gelebilecek en kötü şey gelmiş. 1)Düşürme ile hasar 2)Sıvı teması bunlar olduğu zaman garantiye geçmiş olsun. misal; orjinal olmayan şarj aleti ile ipad şarj ettiğim için tablet resmen yanmıştı. Garantiye yolladım; bu ne ya orjinal kablo ile oldu nasıl hizmet v.s atar yaparak sıfırı ile değişmelerini sağlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. türk mantığı, şarja taktım telefonu açıldı. hiçbir sorun yok. kesin bilgi. yayalım. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 abi 4. kattan nasıl ve neden düştü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 stormeagle said: misal; orjinal olmayan şarj aleti ile ipad şarj ettiğim için tablet resmen yanmıştı. Garantiye yolladım; bu ne ya orjinal kablo ile oldu nasıl hizmet v.s atar yaparak sıfırı ile değişmelerini sağlamıştım. Burak Bey, Adresiniz elimizde. Görüşmek üzere, Sağlıcakla kalın. Samsung Yetkili Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Deathblade said: stormeagle said: http://i.hizliresim.com/wM4Gqk.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 0ne Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 ipad şarj etmiş, samsung değil :) /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AthleT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 -Deno- said: abi 4. kattan nasıl ve neden düştü? koştur koştur merdivenlerden inerken çaldı meret, cepten çıkarırken boşluğa uçtu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pontipati Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 AthleT said: koştur koştur merdivenlerden inerken çaldı meret, cepten çıkarırken boşluğa uçtu. post-nick uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
0ne Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 ipad şarj etmiş, samsung değil :) /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 -Deno- said: abi 4. kattan nasıl ve neden düştü? koştur koştur merdivenlerden inerken çaldı meret, cepten çıkarırken boşluğa uçtu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 AthleT said: koştur koştur merdivenlerden inerken çaldı meret, cepten çıkarırken boşluğa uçtu. post-nick uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar