MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 anna kendrick varsa yoksa pushup. şu kırmızı kim onu bulmak lazım.
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yengeniz sevgili esim angelica ....giz
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Aynen adı Anna imiş. Şimdi bir şey yazacam da alıntı yağacak. Aslında kız öyle aşırı güzel falan bir tip değil. Yani bugün çık İstanbul'un popüler semtlerine benzer tip dolu var. Ama tuhaf bir çekiciliği var. Yani tip çok standart aslında. http://www.hdwpapers.com/anna_kendrick_wallpaper_3-wallpapers.html
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 stormeagle said: Aynen adı Anna imiş. Şimdi bir şey yazacam da alıntı yağacak. Aslında kız öyle aşırı güzel falan bir tip değil. Yani bugün çık İstanbul'un popüler semtlerine benzer tip dolu var. Ama tuhaf bir çekiciliği var. Yani tip çok standart aslında. http://www.hdwpapers.com/anna_kendrick_wallpaper_3-wallpapers.html isirmalik
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 incdarkness said: Black-ice said: abi bence çok yalnızsın sen bende yalnızım lan empati kurdum anladım seni o yüzden. tam tersine biriyle bedenden fazla beraberim seks falan yalan kalir ve bunu bazen belli problemlerden dolayi(onun ailesi ile alakali) kaldiramiyorum dolayisi ile kendi icimde farkliliga burunuyorum pardon abi sustum ben yalnızım o zaman fasdf
pontipati Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ilk pm yi ilettim bile oha çok hızlıyım
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 anna güzel değil zaten. bize kırmızılı lazım
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 50/50 izledim geçen gün.kız dediğin gibi aşırı aman aman güzel değil fakat ağzı ve konuşması çok tatlı.
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 işte pati ruhu. teşekkürler ponti, teşekkürler paticik
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Claiborne said: anna güzel değil zaten. bize kırmızılı lazım siz memecilere rebel wilson gider
chrome Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 çabuk hizmet, temiz picture. teşekkürler pontipati. 10/10
Somon Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 hahahaha bu gazete manşetiyse gg bb no rmk beyler maskeleri temizleyin 2. gezi is coming edit: degilmiş bugunun manşeti
Feamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Oguzhan06 said: ak kafalarda 2 haftadır bu terane dönüyor zaten, "türkiyeyi suriye yapacaklarmış" la suriyeyi kim karıştırdı?
Öne çıkan mesajlar