monoscope Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Meğersem ben hayatım boyunca yumruk yumruğa hiç kavga etmemişim ya. Acaba çok şey kaçırdım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 birleştirsene o zaman ben bi bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Gel döğüşelim abi. Ben kavga ettim, tecrübemden faydalanırsın hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 o zaman sıradaki alıntı noyan samamdan gelsin "lisede azıcık delikanlı gibi kavga etseydin şimdi bu kadar boş muhhabetle kendini tatmin etmeye çalışan bir adam olmazdın bilgisayar başından sektirme hırsıyla sataşıp duran." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 brit banka gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 supplement başlığını okuyunca mı fark ettin? ben de bi düşündüm hatırlayamıyorum adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 aynen orda gördüm valla. ya kavga etmedim ama iyi dayak yerim hani öyle kolay yıkılmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 erkek kerdeşinizdemi yok? adamla bi kavga ederdik apartman babamı arardı polis lojmanında polisi ararlardı haha.. birkere bi kavga ettik hiç unutmam o kadar yorulmuşuz ki ara verdik 5 dk.sonra tekrar ringe..(bunda daha küçüktük) birkerede ismini söylemiyeceğim bi mekanda normal kafayla birbirimize daldık sonrada bizi ayırmak istiyenlere daldık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 kalem, kılıçtan güçlüdür edebiyatı ile eksikliğini kapatabilirsin. Gerçi ne eksikliği ya. ne güzel işte şiddete eğilimin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 cidden kavga etmemiş,hayatı boyu fps ile adam avlamış insanlar var aramızda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 kavga ne gerekirse kafasına takır takır sıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 fight club izle .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 green street hooligans izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar