kozalak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 khazadum said: kozalak said: ben de böyle acayip duygular içerisine girecek miyim acaba çok merak ediyorum ya. yaşamayan bilemiyor galiba. heyecan yapmayacakmışım gibime geliyor nedense. Abi ben çocukluğumda bile sakin bir kişiliğe sahiptim. İnanılmaz bir duygu umarım sende yaşarsın. Kendimi tanıyamıyorum. İçim içime sığmıyor. Umarım herşey yolunda gider bir sıkıntı yaşamayız. hamileliğin belirli dönemleri kritik oluyor, onlara dikkat edin. doktor söyler zaten gerçi. tebrikler. darısı bizlere inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Sağlıklı mutlu olsun. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 tebrikler allah analı babalı büyütsün işallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Bune olm alayınz aynı başlığı açıyonuz? Kunlama mevsimi mi? lol PS: hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Bugün kontrole gittik. Ufaklık 7 hafta 1 günlük. Kalp atışlarını dinledik. Abi inanılmaz bir duygu bu. Uzun süredir böyle hissetmemiştim kendimi. Mutluluk, heyecan, korku, vs. Kitlendim resmen. Umarım sizde bir gün bu mükemmel duyguları yaşarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 gz babs anali baboli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 GZ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Abi çocuğum yurt dışında doğsun istiyorum. Vatandaşlık alsın 18'ine gelince de gitsin avrupada yaşasın istiyorum. Nedir bunun yolu yordamı, ne kadar tutar ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor. Gerekli belgeler nedir? Eşim ne zamana kadar yolculuk yapabilir bilen birisi aydınlatsın beni lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 tam bilmiyorum ama sanırım 3 ay önce gitmen gerekiyo en az çünkü uçağa almıyolar. tabi gidince orda kalmak için vize, geçinmek için para vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 tebrikler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 tebrik ederim allah analı babalı büyütsün Benimde kızım 4 ay önce doğdu şimdi gülücükler saçıyor etrafa Her konuda yardımcı olabilirim sana özelden yaz bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Allah analı babalı büyütsün, şahane bi duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 2. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Selam, Konuyu aramak için baya uğraştım en sonunda buldum. Yeni konu açmayayım diye. Doğuma çok az bir zaman kaldı. (Yaklaşık olarak 70 gün) Eşimin hamileliği boyunca bir çok şey atlattık çok şükür. Geçti hepsi. Bu arada eşimden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama aşerme olayı olmadı hiç. Bence biraz kandırmaca bu muhabbet :D Oğlumuz her kontrole gittiğimizde bizlere gülücük gönderdi. Birazcık tosun olmuş. (Normal seyirinden yaklaşık 200gr önde gidiyor.) Doktorumuz kurban bayramını atlatırsak normal doğumun sorun olmayacağını söyledi. O tarihten sonra her an hazır olmalıyız. Neyse, gelelim güzel isim fikirlerine. Aslında çocuğumuzun ismini belirledik. (Ahmet Efe) Çocuğumuza hitap ederken ismini kesmeyi düşünmüyorum. Ya Ahmet ya da Efe değil, sürekli Ahmet Efe şeklinde sesleneceğim. Tabi ki isim değişikliği olabilir ve sizlerden çıkacak güzel bir isim fikirlerimizi değiştirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 as erme yalan degil annem kardesime hamileyken baya baya sabaha karsi kazandibi arayislarimiz olmustu asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ikili isim koymayın dicem ama banane tabii. Allah sağlıklı, analı babalı mutlu bir hayat versin ufaklığa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 çok mainstream isimler ya =) neyse hayırlı olsun tekrardan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Dworgian said: ikili isim koymayın dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ayrica iki isimde iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 X Efe şu anda çok popüler Mert Efe, kemal Efe, Efe Can.. Efe resmen trend isim oldu ilkokula başladığında aynı sınıfta 15 tane Efe'ye rastlayabilirsiniz.. benim zamanımda "Can" popülermiş 9 tane Hede Can vardı sınıfımda Muzaffer Ahmet koyun daha iyi en azından ingilizcesini sorduklarında "victorius ahmed" falan der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Abi iki isim veya göbek adı fln dert oluyor sonradan. tek isim koyun geçin. Ahmet veya Efe koyun. Yani tabii zevk meselesi ama 2 isimli olmak istermiydiniz onu da düşünün? (Kendi adının yanına "efe" koy öyle telaffuz et kendi adını bir kaç gün mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 tebrik ederim. ben oğlum olursa adını ya Tonyukuk ya da Bilge Kagan koyucam. Tarkan da olabilir. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ateş güzel isim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar