Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu nasıl bir duygudur

khazadum

Öne çıkan mesajlar

khazadum said:

kozalak said:

ben de böyle acayip duygular içerisine girecek miyim acaba çok merak ediyorum ya. yaşamayan bilemiyor galiba. heyecan yapmayacakmışım gibime geliyor nedense.

Abi ben çocukluğumda bile sakin bir kişiliğe sahiptim. İnanılmaz bir duygu umarım sende yaşarsın. Kendimi tanıyamıyorum. İçim içime sığmıyor.

Umarım herşey yolunda gider bir sıkıntı yaşamayız.

hamileliğin belirli dönemleri kritik oluyor, onlara dikkat edin. doktor söyler zaten gerçi. tebrikler. darısı bizlere inş.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Abi çocuğum yurt dışında doğsun istiyorum. Vatandaşlık alsın 18'ine gelince de gitsin avrupada yaşasın istiyorum. Nedir bunun yolu yordamı, ne kadar tutar ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor. Gerekli belgeler nedir? Eşim ne zamana kadar yolculuk yapabilir bilen birisi aydınlatsın beni lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...

Selam,

Konuyu aramak için baya uğraştım en sonunda buldum. Yeni konu açmayayım diye.

Doğuma çok az bir zaman kaldı. (Yaklaşık olarak 70 gün) Eşimin hamileliği boyunca bir çok şey atlattık çok şükür. Geçti hepsi. Bu arada eşimden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama aşerme olayı olmadı hiç. Bence biraz kandırmaca bu muhabbet :D

Oğlumuz her kontrole gittiğimizde bizlere gülücük gönderdi. Birazcık tosun olmuş. (Normal seyirinden yaklaşık 200gr önde gidiyor.)

Doktorumuz kurban bayramını atlatırsak normal doğumun sorun olmayacağını söyledi. O tarihten sonra her an hazır olmalıyız.

Neyse, gelelim güzel isim fikirlerine. Aslında çocuğumuzun ismini belirledik. (Ahmet Efe) Çocuğumuza hitap ederken ismini kesmeyi düşünmüyorum. Ya Ahmet ya da Efe değil, sürekli Ahmet Efe şeklinde sesleneceğim. Tabi ki isim değişikliği olabilir ve sizlerden çıkacak güzel bir isim fikirlerimizi değiştirebilir.

Sosyal ağlarda paylaş

X Efe şu anda çok popüler

Mert Efe, kemal Efe, Efe Can.. Efe resmen trend isim oldu ilkokula başladığında aynı sınıfta 15 tane Efe'ye rastlayabilirsiniz.. benim zamanımda "Can" popülermiş 9 tane Hede Can vardı sınıfımda

Muzaffer Ahmet koyun daha iyi en azından ingilizcesini sorduklarında "victorius ahmed" falan der
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...