bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 durumunuz varsa zaten creed e kasmayın, oyunu keyifli bir şekilde decore, proffesiona, geara para harcayarak oynayın. creed alacam diye hedef koydun mu çok şeyden fedakarlık etmen gerekiyor. serverlar geldi bu arada biz çok dungeonda falan vakit geçiriyoruz. haldır huldur duo,trio quest yaptın mı 2 level üstünde saatte 1 level alırsın net. ben solo 2 saatte 2 level aldım 1 level üstümde quest yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Olm ben class secemiyom ya. Warrior kastım o da çok düz be abi. Çünkü warrior. Böyle fazlaca buildi olan sikmayacak class lazım bana. Medic in dpssi kötü olmasaymis zevkli baya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 "Annen" sağolsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 oha çok tatlıymış lan bilsem daha istekli NEED çakardım gratz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 level 13 oldum medicle. ama yavaş ilerliyorum gibi geliyor. Ya da hakkaten medic dps i çok düşük. birazda stalker denicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Stalker dener isen başka class oynamazsın levelingden ötürü. 15 lvl a kadar tek atıyorsun moblara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 paradoksalkedi said: Stalker dener isen başka class oynamazsın levelingden ötürü. 15 lvl a kadar tek atıyorsun moblara. stalkerdan sonra diğer tüm class lar yavaş geliyor. Oyun tarzına stalker uymuyorsa zehri hiç alma derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Beyler hangi serverdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 stalker hakkaten baya hizliymiş medice göre levelingde. çat çut kesiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Ravenous'da Exile'ız. Gençler hadi girin oyuna dungeon falan yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 add on ları nerden yüklüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Curse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ben şimdi anlamadım, warrior oynuyorum. Sialhımda hem assault hem support samege var. ben hangisiyle vuruyorum. hangisinin değeriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 kullandığın ability assault ise assault kullanıyor, support ise support Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Peki itemları nasıl salvage edebiliyoruz. Ya da silah,zırh gibi itemları salvage edebiliyomuyuz diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 8 den sonra geliyor, inventory'nın alt tarafında geri dönüşüm işareti var, tıkladığında salvage edilebilir itemlar tek tek geliyor. next veya salvage diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Oyun keyifli arkadisler gelin das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 abi oyun çok akıcı.archeage çok odun gibi kaldı bunun yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 archage mi, bu mu? Hype hangisinde şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Kesinlikle bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bingildak said: 8 den sonra geliyor, inventory'nın alt tarafında geri dönüşüm işareti var, tıkladığında salvage edilebilir itemlar tek tek geliyor. next veya salvage diyosun. sürükle bırakla da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 adamlar warriori tek skillden ibaret yapmis resmen, esperden sonra inanilmaz baydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Warrior öyle ya. Rampage spam. Engineer güzel gibi geliyor kasıyorum az biraz. Ya ss ya engineer kasacağım galiba. Stalker bglerde pek iş yapmıyor o da üzüyor beni yoksa güzel class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 stalker tank fena değil walatakide , carrier - defender olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar