bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 yaşlıları suçluyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 drea gemiyi iceberg'e çevirip sonra gemiyi terk etti yüzünü gören cennetlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Beyler bana guess pass verebilecek olan yokmu, birde bu pass leri nasıl kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Oyun açıldıktan sonra, account name yazan yere e-posta adresini, şifre yazan yere ise sana verilen pass numarasını yazıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 addon düzenledim 1 saat uğraşıp: > AnotherSCT - scrolling combat text: crit, mitigation, incoming, outgoing customizationları var, positioning hala tam yok ama defaulttan 10 kat iyi > auramaster - target üzerindeki buff/debuffları plate üzerinde gösteriyor > BetterQuestLogs - daha iyi quest arayüzü > Bijiplates - çok iyi > Cheatsimon - benim gibi memorize zımbırtılarını sevmeyenler için > CommodityStats - yahudi ah tool > CustomFoV - bunu bilmeyen kullanmayan yok sanırım > GotHUD - bu baya iyi oldu, herşeyi bir alanda topluyorsun odağın kaybolmuyor, normalde hud fln sevmem ama bunu güzel customize ettim. dodge count, dodge refill, dash/dash refill, class resource, hp/shield etc > ItemPreview - ah'deki, questlogdaki itemları falan preview bakabiliyormuşsun, denemedim > JunkIt - vendorda sol üstte kırmızı icon çıkıyor, bastığında bütün junkları satıyor > MrFancyPants - setleri save edip, oradan equip edebiliyorsunuz. Healing/tank için must have. > ProcsHUD - procları eşşek kadar gösteriyor, warrior için baya iyi, crit proclarını kaçırmamak gerek > PurchaseConfirmation - dün yanlışlıkla 1500 prestige ile tank pvp itemı aldım, bu addon bu tarz alımlara engel oluyor, denemedim > RareTracker - mapte belli bir alan içinde rare varsa size ve party e haber veriyor, baya iyi > SpaceStashInventory - inventory ve bankları inanılmaz smmoth bir hale getiriyor. wow'daki bag addonları gibi, göt kadar alanda scroll down yapmak zorunda kalmıyorsunuz icon ve raw belirleyip, istediğiniz kadar itemi istediğiniz boyutta görebiliyorsunuz > ThreatMeter - welcome back 2004 > TrackMaster - target ile prayer arasında customize edilebilir bir hat çiziyor, böylece cluster fuck içinde, 1230 tane telegraph içinde target ı kaybetmiyorsun, blink olan nereye gitti lan diye dertlenmiyorsun ve hayır stealth/invisi takip etmiyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Movable Frames kullanıyorum ben de. İstediğin UI parçasını istediğin yere taşıyabiliyorsun, scale edebiliyorsun ya da gizleyebiliyorsun. Escape menüsündeki HUD bölümü ile beraber iyi iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 massosoit'e yoladım elimde 1 guest pass daha var randoma gitmesi ÖM atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 arkada kaldı: addon düzenledim 1 saat uğraşıp: > AnotherSCT - scrolling combat text: crit, mitigation, incoming, outgoing customizationları var, positioning hala tam yok ama defaulttan 10 kat iyi > auramaster - target üzerindeki buff/debuffları plate üzerinde gösteriyor > BetterQuestLogs - daha iyi quest arayüzü > Bijiplates - çok iyi > Cheatsimon - benim gibi memorize zımbırtılarını sevmeyenler için > CommodityStats - yahudi ah tool > CustomFoV - bunu bilmeyen kullanmayan yok sanırım > GotHUD - bu baya iyi oldu, herşeyi bir alanda topluyorsun odağın kaybolmuyor, normalde hud fln sevmem ama bunu güzel customize ettim. dodge count, dodge refill, dash/dash refill, class resource, hp/shield etc > ItemPreview - ah'deki, questlogdaki itemları falan preview bakabiliyormuşsun, denemedim > JunkIt - vendorda sol üstte kırmızı icon çıkıyor, bastığında bütün junkları satıyor > MrFancyPants - setleri save edip, oradan equip edebiliyorsunuz. Healing/tank için must have. > ProcsHUD - procları eşşek kadar gösteriyor, warrior için baya iyi, crit proclarını kaçırmamak gerek > PurchaseConfirmation - dün yanlışlıkla 1500 prestige ile tank pvp itemı aldım, bu addon bu tarz alımlara engel oluyor, denemedim > RareTracker - mapte belli bir alan içinde rare varsa size ve party e haber veriyor, baya iyi > SpaceStashInventory - inventory ve bankları inanılmaz smmoth bir hale getiriyor. wow'daki bag addonları gibi, göt kadar alanda scroll down yapmak zorunda kalmıyorsunuz icon ve raw belirleyip, istediğiniz kadar itemi istediğiniz boyutta görebiliyorsunuz > ThreatMeter - welcome back 2004 > TrackMaster - target ile player arasında customize edilebilir bir hat çiziyor, böylece cluster fuck içinde, 1230 tane telegraph içinde target ı kaybetmiyorsun, blink olan nereye gitti lan diye dertlenmiyorsun ve hayır stealth/invisi takip etmiyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 oo süper ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 guest verebilecek var mı, edit : aldım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 FPS sıkıntısı çekenler için gelsin: https://www.youtube.com/watch?v=TLnIuDAkuwg&app=desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 her sabah maintenance mı oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 yok hotfix geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 oyundaki warplotsun ne olduğunu bilmiyordum hype için şu eski tanıtım videosunu izleyin hehe http://www.youtube.com/watch?v=3cWhaTldG3k#t=177 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 şunu mobaya bağlasalar çok iyi olmaz mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 no realms are avaliable at this time diyor 2 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 hotfix yaptılar 30 dk önce gelir birazdan dün akşam ve bu sabah server vardı, 2 gündür derken ne alaka? takip için : https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/81112-scheduled-server-downtime-june-21-2014/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bugun 20 olmayı basarıcam galiba. dungeon atak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mortis said: oyundaki warplotsun ne olduğunu bilmiyordum hype için şu eski tanıtım videosunu izleyin hehe http://www.youtube.com/watch?v=3cWhaTldG3k#t=177 iyimiş ya baya. çok sevdim ben şu oyunun stilini ya. borderlands misali böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 sabah 2 saatte 2 level aldım ya, baya şaşırdım bu duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ben günde 1 level max :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bi ara donup relic hunter ı levellasam bosu bosuna ynaından geciyorum reliclerin toplayamıyorum. survivalist aktı gitti ama levelimin onuen gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ben de öleyim dün boş zamanım olduğu için ve 25de de hoverboarduma kavuşacağım için dişimi sıkıp 2 level aldım ve 25 oldum ama yoruyor. onu düşünüyordum insanlar nasıl yardırıp 50 olmuş, gerçekten beynin patlar, çünkü wowdaki gibi böyle götü yaya yaya yapamiosun. aksiyonlu combatı yorabiliyor bi yerden sonra. ben o yüzden günde 1-2 level al, sonra crafting yap, sonra evine git evine dekorları koy bişeyler yap, log-out ol şeklinde geçiriyorum keyifli oluyor yalnız dungeonlar falan çok keyifli. dungeonlara vs bearber girersek güzel olur. pvp de aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ilk aydan credd almak mumkun olmayacak gibi ama olur da oynamaya devam edersek 2. aydan sonra sıkıntısız oynanır bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 abi yok. bi arkadaş mesela. o da çalışıyor. akşamları gire gire aynı benim gibi 50 oldu. ben 1 hafta giremedim hiç iş yüzünden bi baktım 50 adam. aynı anda gidiyorduk. hatta epic mepic almış bi ton arenadan. bayadır 50 lol. pvp si baya keyifli bu arada. çok fazla aksiyon var. paso dash atip kacman gerekiyor filan. durağan değil wow gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar